Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 11, 23:02)
Afrikietiskas rodos, taip?  blush2.gif
O kiek ilgam pakanka stiklainiuko 120 ml?
na as suprantu kad ne mazesni perki  rolleyes.gif

taip, afrikietiškas drinks_cheers.gif

jau seniai nustojau su mažais terliotis tongue.gif Tiesą sakant, tai kokiam mėnesiui-pusantro, jei intensyviai tepu. Dabar turiu ilgėliau, nes kai karšta sumažėjo noras tepliotis smile.gif

šiaip tai man patys sunkiausi klausimai apie naudojimo laiką, nes ant šito punkto esu labai neatidi ir 99,9 proc. atvejų perku priemonę, jei esu tikra, kad man jos reikia, o ne į tai, kiek laiko man jos užteks ir kad gal yra ilgiau grojanti alternatyva rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 11 gegužės 2009 - 23:06
QUOTE(katutis @ 2009 05 12, 00:05)
taip, afrikietiškas  drinks_cheers.gif

jau seniai nustojau su mažais terliotis tongue.gif Tiesą sakant, tai kokiam mėnesiui-pusantro, jei intensyviai tepu. Dabar turiu ilgėliau, nes kai karšta sumažėjo noras tepliotis smile.gif

Tai tikrai pakankamaiilai uztenka tokio kiekio jei visa kuna tepti thumbup.gif

Pagal Ajurveda kokosu aliejum patartina teptis kuna siltuoju sezonu, nes kokosas vesina kuna, o saltuoju metu patartina teptis sezamo aliejum, nes jis sildo blush2.gif
Atsakyti
Katuti, Palomina, aciu jums, paneles,labai miela buvo skaityti jusu atsiliepimus, na bent jau apytikrius remus turesiu smile.gif. Katuti, mano plaukai taip pat linke greitai riebaluotis, slenkantys ir nestiprus. Oda misri. Kuno oda suasa, beje, ar kuri naudojate KN rekomenduojama alieju, kuris tinka randu gydymui, man idomu, ar jis padetu nuo spuogeliu likusiems raudoniems randeliams?
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 11, 23:15)
Pagal Ajurveda kokosu aliejum patartina teptis kuna siltuoju sezonu, nes kokosas vesina kuna,

paskatinai atsigręžti į jį vėl ax.gif

QUOTE(Simoo7e @ 2009 05 12, 00:18)
beje, ar kuri naudojate KN rekomenduojama alieju, kuris tinka randu gydymui, man idomu, ar jis padetu nuo spuogeliu likusiems raudoniems randeliams?

nea, nenaudoju, bet prieš apsispręsdama būtinai pažiūrėčiau į sudėtį - ar nėra jame kokių kokosų, kad nepradėtų poros kimštis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 12, 01:27)
paskatinai atsigręžti į jį vėl  ax.gif
nea, nenaudoju, bet prieš apsispręsdama būtinai pažiūrėčiau į sudėtį - ar nėra jame kokių kokosų, kad nepradėtų poros kimštis  4u.gif

o nuo kokosu kemsasi poros? unsure.gif
Atsakyti
O gal butu galima prieš rašant savo dešimtuką,pradžioje parašyti,koki plaukai-riebūs,dažyti ar pan.,ir oda? blush2.gif

Ir paaugliškiems spuogams kažin tinka Argano aliejus?Niekas nebandėte?Ir kas dar būtų veiksminga.Nes pas sūnų tai tiesiog tooki baisiniai ant nugaros ir veido.
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 05 12, 07:31)
o nuo kokosu kemsasi poros?  unsure.gif

bent veidui jis man per riebus ir ne viena pastebėjo, kad nuo jo labiau kemšasi poros sad.gif Nekalbu apie visą kūną wink.gif

QUOTE(adrija @ 2009 05 12, 07:41)
O gal butu galima prieš rašant savo dešimtuką,pradžioje parašyti,koki plaukai-riebūs,dažyti ar pan.,ir oda? blush2.gif

Ir paaugliškiems spuogams kažin tinka Argano aliejus?

parašiau vėliau smile.gif

greičiau tamanų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 12, 09:07)
bent veidui jis man per riebus ir ne viena pastebėjo, kad nuo jo labiau kemšasi poros sad.gif Nekalbu apie visą kūną wink.gif

parašiau vėliau smile.gif

greičiau tamanų  4u.gif

Oi,pražiūrėjau blush2.gif
Ačiū smile.gif
Ir dar medetku hidrolata kažkas lyg minėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 11, 23:47)
na top 10 man per mazai  biggrin.gif 

cia mano perkamiausi (na aisku ne viskas is karto)  biggrin.gif

QUOTE(adrija @ 2009 05 12, 08:41)

mano veido oda riebi, plaukai normalus, kuno oda irgi normali
Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2009 05 12, 09:08)
Ir dar medetku hidrolata kažkas lyg minėjo g.gif

ne medetku hidrolata, o medetku fitoli minejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 12, 09:22)

ne medetku hidrolata, o medetku fitoli minejo  mirksiukas.gif

Ui,atsiprašau blush2.gif Suklydau treminologijoje biggrin.gif
Papildyta:
Tai gal tinka medetkų fitolį sumaišyti su tamanų aliejumi ?
Prie argano aliejaus KN tinklalapyje irgi rašo,kad tinka jaunatviniams spuogams.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 11, 22:08)
O jei dar kai kurioms pasiulyciau pasimyleti dazniau -tai ir ant lauzo sudegintu  blink.gif
pats geriausias, ir kitokio niekada nenoreciau - svarstykles

Tai MB siūlomas vaistas nuo visų ligų (net man nuo migrenos) biggrin.gif
Nebūčiau pagalvojus, kad svarstyklės: maniau avinas arba Ožiaragis. Mano pažįstamos svarstyklės gana abejojančios yra g.gif

QUOTE(katutis @ 2009 05 11, 23:12)
jau ne pirmą kartą prašai, net nesmagu pasidarė  blush2.gif

1. Druide balansuojamasis šampūnas su ožkos pienu ir migdolais (iš Nimfali). Švelniai išplauna, skaniai kvepia, plaukai nesušiaudėja, lieka blizgūs ir gyvybingi. Netgi galiu kartais eiti miegoti neišsidžiovinusi prieš tai plaukų ir vistiek iš ryto puikiai wink.gif (Anksčiau mėgau persikinį Logonos vaikišką šampūną).

Ot aš reklamos auka: man jo dabar taip prisireikė.... lotuliukas.gif reikės pabandymui nusipirkti mažutį buteliuką: tiks ir kelionei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 05 12, 08:42)
Ot aš reklamos auka: man jo dabar taip prisireikė....  lotuliukas.gif  reikės pabandymui nusipirkti mažutį buteliuką: tiks ir kelionei  blush2.gif

nusipirksi mažą, paskui didelį ir turėsi komplektą lotuliukas.gif Tiesa, man beveik atvirkščiai buvo - perėmiau Kašariukės pabandytą didelį, paskui jau pirkau kitą didelį, tik dabar pilstausi į mažą buteliuką wink.gif Kaip patogu - į sportą ar kur vežtis tik įsimeti į tašę, net svorio tau nesudaro kaip didelis butelis biggrin.gif
Atsakyti