Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 11, 22:08)

pats geriausias, ir kitokio niekada nenoreciau - svarstykles

Kaip ir aš biggrin.gif
Ačiū už nuorodą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 11, 21:08)

O jei dar kai kurioms pasiulyciau pasimyleti dazniau -tai ir ant lauzo sudegintu  blink.gif

pats geriausias, ir kitokio niekada nenoreciau - svarstykles

o ką, visai geras patarimas apskritai gyvenime lotuliukas.gif

hm, o aš būčiau stačiusi už Aviną bigsmile.gif

Palominos pavyzdžio įkvėpta nutariau paauginti plaukus ax.gif Rosmarinas po ilgo naudojimo kažkaip neįkvepia, padarysiu pertrauką, kartu rečiau bėgiosiu pas savo kirpėją - nebent šukuosenai pakoreguoti, kad neatrodyčiau kaip kūtvėla smile.gif Druide šampūnai vistik padėjo man pagaliau palankiai vertinti tai, ką turiu ant galvos thumbup.gif Matyt, radau savo wub.gif
Atsakyti
tikiuosi nesulaukti grieztu "velniu", taciau gal galit patarti, ar kuriai nors pavyko susitvarkyti nagucius su aliejais, jei taip, tai gal galima konkreciau su kuriais, kaip naudodavot, maisydavot, nes mano naguciai trapus, luzineja sausi.. taip pat gal galit pasnibzdeti, ka naudojat is alieju savo plaukuciams, kad sparciau augti, sustipretu ir pan, dekui uz jusu kantrybe ir atsakyma smile.gif
beje, gal ka nors inot apie sia firma? ar cia kvepia ekologiskumu ?http://www.jiva.lt/
Papildyta:
Paneles, o gal kada turesit minutele laiko ir galesit surasyti savo priemoniu top 10 su komentarais, nes tarkime labai noreciau isigyti sampuna, kuno alieju, ir kitu priemoniu, taciau tarp gausybes pasimeciau, o pinigeliu bandymams nera, dekui uz supratinguma
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 11, 22:08)

Su viskuo, ką parašei sutinku, labai viskas gražu, aš tos pačios nuomonės. Tik deja, tu nieko nesupratai. Matyt namokėjau bent jau aš paaiškinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 11 gegužės 2009 - 21:53
nagams gerai ricina, pamirkyti kartais druskuotame vandenyje smile.gif Gal kitos patars kitus aliejus. Šiaip labai svarbu liečiantis prie indų ar rūbelių - mautis pirštines. Kašariukės geras patarimas - prieš tai patepti kremu ar aliejumi, nes nuo karščio geriau įsigeria.

merginos, aš klausimą turiu - nuo ko ant nagų gali nesilaikyti lakas? Pažaidžiau prieš porą dienų, nusilakavau iš vakaro, niekur į vandenį nelindau, o kitą pusiaudienį apsižiūrėjau, kad baisiai apsilupę nuo pat viršaus ir čia nebe pirmas kartas doh.gif Gal jie tiesiog labai sparčiai auga? Jokių aliejų prieš lakavimą netepiau smile.gif

rozmarinai plaukams super wink.gif

jivos reiktų sudėtis pamatyti, bet man ji kažko neužsifiksavusi, kaip gera. Tačiau nenoriu suklysti wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2009 05 11, 21:52)
savo priemoniu top 10 su komentarais,

jau ne pirmą kartą prašai, net nesmagu pasidarė blush2.gif

1. Druide balansuojamasis šampūnas su ožkos pienu ir migdolais (iš Nimfali). Švelniai išplauna, skaniai kvepia, plaukai nesušiaudėja, lieka blizgūs ir gyvybingi. Netgi galiu kartais eiti miegoti neišsidžiovinusi prieš tai plaukų ir vistiek iš ryto puikiai wink.gif (Anksčiau mėgau persikinį Logonos vaikišką šampūną).

2. Hauschkos Cleansing Cream = Lavera basis pienelis. Pagal nuotaiką naudoju, abu labai patinka, nes švariai maloniai ir nesausina veido odos po prausimo smile.gif

3. koks nors hidrolatas iš Kvapų namų, dabar turiu hamamelių. Tapo įpročiu biggrin.gif Maloniai atgaivina odą, ant jo patinka tepti aliejų ar kokį kremą smile.gif

4. Hauschkos tušas blakstienoms, nes gerai laiko, patikimas, gražiai atrodo - po visų paklydimų teko jam ištarti priesaikos žodžius biggrin.gif

5. Haushckos Rejuvenating kaukė - ekstra situacijomis ji nerealiai pagelbsti, 10 balų už nuramintą, atsigavusią odą smile.gif

6. Feniqua muilas iš Nimfali. Nors kainuoja daug, bet gerai putoja, taipogi nesausina odos ir yra skalsus wink.gif

7. geriausias kūno aliejus - kokosų , kažkaip net užmiršusi buvau, kad turiu losjonų biggrin.gif

8. arbatmedžio, levandų EA visokiems spuogeliams, žaizdoms gydyti smile.gif

9. Lavera basis kaukė plaukams - jų neapsunkina, atgaivina, suteikia apimties smile.gif

10. tamanų aliejus paakiams ir skruostams - stangrina odą ir nuima raudonį thumbup.gif

kaip ir viskas smile.gif Eiliškumas nesvarbus mano sąraše, rašiau taip, kaip prisiminiau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 11 gegužės 2009 - 22:12
QUOTE(katutis @ 2009 05 11, 22:48)
Palominos pavyzdžio įkvėpta nutariau paauginti plaukus  ax.gif Rosmarinas po ilgo naudojimo kažkaip neįkvepia, padarysiu pertrauką, kartu rečiau bėgiosiu pas savo kirpėją - nebent šukuosenai pakoreguoti, kad neatrodyčiau kaip kūtvėla smile.gif Druide šampūnai vistik padėjo man pagaliau palankiai vertinti tai, ką turiu ant galvos  thumbup.gif Matyt, radau savo  wub.gif

bigsmile.gif as irgi vis dar auginu auginu bigsmile.gif labai noriu ilgu plauku smile.gif bet jau pazanga padariau biggrin.gif kirpykloj kai buvau nedaug pakirpo, o anksciau kai nueidavau tai su kiekvienu kartu vis trumpesniais grizdavau.. blush2.gif

QUOTE(Simoo7e @ 2009 05 11, 22:52)
Paneles, o gal kada turesit minutele laiko ir galesit surasyti savo priemoniu top 10 su komentarais, nes tarkime labai noreciau isigyti sampuna, kuno alieju, ir kitu priemoniu, taciau tarp gausybes pasimeciau, o pinigeliu bandymams nera, dekui uz supratinguma

na top 10 man per mazai biggrin.gif

cia mano perkamiausi (na aisku ne viskas is karto) biggrin.gif
man patike priemones plaukams:
- Weleda rozmarinu sampunas
- Weleda rozmarinu vanduo
- Sante sampunas su apelsinais
- Sante Briliant Care balzamas
- dr.Hauschka balzamas
- Bema balzamas
- Faith in Nature sampunas (turiu su levandom)
- KN kokoso aliejus
- KN monoi aliejus
- rozmarinu EA

kunui:
- Madara drekinantis kremukas - lengvas ir neblogai drekina oda.. kvapas is pradziu atrode kaip vaistu, bet po to pripratau ir visai nejauciau biggrin.gif bet kremas man tai super thumbup.gif
- Madara metine duso zele
- Weleda saltalankiu duso zele
- Feniqia juodoji muilo pasta
- Logona kuno sviestas (turejau Tropic, bet ir Oriental kvapas patiko)
- Logona Mediterran kuno kremukas - gerai drekina, lengvai susigeria, pats lengvas (vasarai kaip tik), kvapas irgi visai liux, neikyrus

veidui:
- Druide muilas su ozkos pienu ir migdolais
- Madara veido prieziuros priemones (man is Madara tai beveik viskas patinka blush2.gif )
- KN hidrolatai
- KN aliejai
- dr.Hauschka Cleansing Cream
- Weleda migdolu pienelis
- Weleda migdolu drekinantis kremas

na sunku parasyt biggrin.gif blush2.gif kai jau nemazai isbandzius tai ir sarasas ilgas.. ir jauciu ka nors ir pamirsau paminet g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 11 gegužės 2009 - 22:48
Palomina, na ir sąrašėlis pas tave blink.gif thumbup.gif

QUOTE(Simoo7e @ 2009 05 11, 21:52)
tarp gausybes pasimeciau, o pinigeliu bandymams nera, dekui uz supratinguma

būtų gerai, jei parašytum , kokia tavo veido oda, plaukai - būtų prasmė atsiliepti panašius turinčias wink.gif Tai, ką išvardijau aš, tinka riebiems į normalumą plaukams, mišriai į normalumą veido odai ir neįnoringam kūnui wink.gif O kad pinigėlių išsileis tai taip, nes viskas labai individualu wink.gif

tiesa, dar pamiršau paminėti, kad man Logonos pylingai patiko - ir rožių, ir mėtinis 4u.gif
Atsakyti
Dekui katuti ir Palomina uz sarasus, labai smalsu thumbup.gif

Norejau katuti suzinot, o koki kokosu alieju naudoji kunui?
ar tik KN perki? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 11, 23:54)
Palomina, na ir sąrašėlis pas tave  blink.gif  thumbup.gif

blush2.gif na taip ilgas biggrin.gif neturiu as vienu metu tiek priemoniu kiek cia sarase parasiau biggrin.gif cia sarasas susidare is to ka naudojau per paskutinius pora metu.. cia labiausiai patike ir perkami ne viena kart..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 11 gegužės 2009 - 23:02
aha, iš KN - to šviežio spaudimo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 11, 23:58)
aha, iš KN - to šviežio spaudimo wink.gif

Afrikietiskas rodos, taip? blush2.gif
O kiek ilgam pakanka stiklainiuko 120 ml?
na as suprantu kad ne mazesni perki rolleyes.gif
Atsakyti