Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(MAMarija @ 2009 04 29, 10:50)
gal kada teko matyti/girdėti/naudoti "Evian" purškiklį veidui.

labiausiai nerimauju dėl tų nitratų,

įdomus labai tavo klausimas g.gif Jei man pačiai reiktų rinktis, aš jo neimčiau dėl dviejų niuansų, atmetus natūralumo faktorių - tų pačių nitratų ir metalinio flakono, nes pastarasis gali alergizuoti mane.

net nubėgau pažiūrėt į pas mus besimėtančio purškiamo vandens sudėtį, tai ten tik spring water ir azoto dujos parašyta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 29, 10:57)
kokybe tai nesiskiria manau, nes refil yra papildymas tam indeliui

is manes angliste nekokia blush2.gif
vakar nespejau kremuko pagamint mamai, uzmigdziau savo vaika irpati nuluzau doh.gif reiks siandien apsiimt, taip norisi greiciau isbandyt daryt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 29, 11:31)
aš irgi taip elgdavausi, kai turėjau man labai patikusį EA mišinį iš Primaveros - prisilašindavau taip į losjoną, prisienergizuodavau visai dienai  thumbup.gif

O kokį mišinį konkrečiai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 04 29, 13:26)
O kokį mišinį konkrečiai? ax.gif

ten buvo Kapa kažkoks energizuojantis mišinys, pirkau Stepone. Bet kai atėjau pakartoti ir man davė a la tą patį mišinį, jis buvo kitos, žiauriai aštrus ir man nemalonus, todėl dabar juo kvėpinami mediniai rutuliukai mašinoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 04 29, 13:06)
gal kam taip buvo, ar gali surugti duso zele?
nespejau panaudoti ne 2sav o MB siandien sako surugo blink.gif na gal kvapas pakito truputi ir visa patapo tokia smulkiais burbuliukais, cia urtekram su alijosium
gal cia mum jau vaidenasi, arba galiojimas pasibaiges tik nepaziurejau odabar jau nusilupo etikete g.gif

keista g.gif
pas mane jis atidarytas jau seniai, bet tikrai normalus.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 29, 13:18)
net nubėgau pažiūrėt į pas mus besimėtančio purškiamo vandens sudėtį, tai ten tik spring water ir azoto dujos parašyta  unsure.gif

O koks pas tave vanduo? Visgi norėčiau kažko tokio, nes man šis reikalas labai patinka - purškiu ir purškiu sau. Aišku dabar tokio pobūdžio prekės paiešką atidėsiu, nes turiu baigti du hidrolatus, šiandien gavau Dr. Hauka toniką iš Oksanik siuntos, plius ką tik SP susigundžiau nusipirkti Aubrey mineralinio vandens purškalą veidui taip pat 4u.gif. Aš pamišus dėl purškalų, tonikų, hidrolatų, na žodžiu skysto vandens pavidalo dalykėlių doh.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 29 balandžio 2009 - 16:13
siandien buvau uzsukus i Nimfali ir prigriebiau Druide pienelio veidui miniuka (35 ml), bus kaip tik isvykoms biggrin.gif kad nereiktu daug veziotis visko..
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 29, 16:12)
O koks pas tave vanduo?

ne pas mane, o mėtosi nereikalingas ofise, vadinasi Soin d'eau - matyt, koks paprastas ir pigus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 29, 06:46)
Tas žmogelis, kuris dar negavo prekių esu aš, turbūt būsiu ta pati, kuri kažkiek liko skolinga (dėl ne tokio, kokį buvau užsakiusi Dr. Hauka toniko kiekio užsakymo). Juk nebuvo būtina čia viešai to rašyti blush2.gif . Arba čia aš kažko nesuprantu g.gif.

As nenurodzia konkretaus zmogaus, tiesiog pasakiau, jus pati pasiskelbet doh.gif Nes tiesiog kitos jau gavo, todel ir parasiau, o del toniko dr. Hauschkos galejot pasirinkti, ar imti ar ne 4u.gif Neverciau jo imti mirksiukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2009 04 29, 07:34)

Oksančik, o darysi jungtinį užs.?(mano galva jei susidaro perkamų kremų po 500 g, tai jau gaunsasi gera kaina ir galima pirkti, l. didelio svorio jie nesiunčia)

Turi omeny is akomos??
Gal atsiusk man nuorodas ka apsimokiau imti, dar svarstau kaip cia viska reikes padalinti, reiktu e. svarstykliu g.gif Gal kas turi???
Kiek pamenu yra du zmones, norintys produktu is siuo pslp 4u.gif Reiktu dar vieno, kad dalintusi is lygaus skaiciaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 29, 12:18)
net nubėgau pažiūrėt į pas mus besimėtančio purškiamo vandens sudėtį, tai ten tik spring water ir azoto dujos parašyta  unsure.gif

azoto dujos tam, kad pukstu tas daiktas, ant odos tai niekaip nepatenka ax.gif
Atsakyti
ar kuri pirkot iš intern parduotuvių, kur mokama ne Paypal o tiesiog kortelėm (tipo Visa)? Galvoju, ar saugu...Neblogą psl atardau uk, siuntimas nebrangus, bet va kaip ten su mokėjimu..O žinot, ką reiškia parašyta prie Visa electron (UKE)?

Oksanik, aš turiu elektr. svarstykles, maždaug 2 g. tikslumu galima bsu susvert , tuoj tau až parašysiu smile.gif O kam tas lygus žm. skaičius? gal ne visos tuos pačois produktus ims...Pvz man kokoso nereik ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Noriu pagirti musu aptartas 'ricinos kaukes' - man labai patinka.

Ir turiu klausimeli: KN tamanu aliejus gerokai pigesnis nei teko aptikti kitur g.gif mazdaug 5 kartais. gal kas nors zino priezasti? 4u.gif kaina viliojanti, bet toks skirtumas kelia daug abejoniu.. smile.gif

QUOTE(Monica @ 2009 04 29, 17:35)
O žinot, ką reiškia parašyta prie Visa electron (UKE)?

speciau, kad mokejimas tik svarais, o ne kitom valiutom g.gif
Atsakyti