Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 05 11, 12:00)
gavau ats iš UK, kad jų gėlių vanduo padarytas iš ea cool.gif .Tai užsakymo nedarysiu.

Įdomu kaip ten tas vanduo iš ea padarytas. Tiesiog vandenyje yra ea ir viskas? Man kilo klausimas, nes kažkada norėjosi kvepiančių skalbinių. Minkštiklių niekada nenaudoju, Bitutės patarimas į skalbimo miltelius įlašinti ea, nepasitvirtino, taigi pagalvojau apie lyginimo skystį - nuo tokio skalbiniai turėtų kvepėti wub.gif. Kažin kaip tokį pasigaminti, juk matyt neužtektų vien vandens ir ea g.gif.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 05 11, 08:30)
Merginos,gal galit patarti: dažytiems plaukams geriau pirkti i+m kanapiu plauku priežiūros priemones ar Laveros mangų ?GAL KAS NAUDOJĘ IR TURIT ATSILIEPIMŲ ax.gif
Ačiū už patarimus 4u.gif

man mangu netiko ir dabar dar stovi cool.gif atsirado pleiskanu, galva niezejo.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 11, 12:06)
Įdomu kaip ten tas vanduo iš ea padarytas. Tiesiog vandenyje yra ea ir viskas? Man kilo klausimas, nes kažkada norėjosi kvepiančių skalbinių. Minkštiklių niekada nenaudoju, Bitutės patarimas į  skalbimo miltelius įlašinti ea, nepasitvirtino, taigi pagalvojau apie lyginimo skystį - nuo tokio skalbiniai turėtų kvepėti wub.gif. Kažin kaip tokį pasigaminti, juk matyt neužtektų vien vandens ir ea g.gif.

vandenyje EA netirpsta.. jis tiesiog plaukioja pavirsiuj.. EA tirpsta riebaluose (aliejuj, piene ir t.t.) ir alkoholyje
Atsakyti
ar apskritai iš jų neužsakinėsi ar tik hidrolato neimsi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 11, 12:06)
Įdomu kaip ten tas vanduo iš ea padarytas. Tiesiog vandenyje yra ea ir viskas? Man kilo klausimas, nes kažkada norėjosi kvepiančių skalbinių. Minkštiklių niekada nenaudoju, Bitutės patarimas į  skalbimo miltelius įlašinti ea, nepasitvirtino, taigi pagalvojau apie lyginimo skystį - nuo tokio skalbiniai turėtų kvepėti wub.gif. Kažin kaip tokį pasigaminti, juk matyt neužtektų vien vandens ir ea g.gif.

jie parduoda būtent ir lyg. skystį.Jo sudėtis:
Purified Water 92% to 98%
Alcohol < 7%
Vegetable Glycerine < 2%
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil < 2%
Lavender French Essential Oil < 0.3%
Potassium Sorbate < 0.3%
Lactic Acid < 0.3%
Dimethicone Defoamer < 0.001%

Žodžiu, galima su alkoholiu daryt,ea tirpsta jame, o šiaip yra gi emulsiklių (surišėjų), galima atsisiųsti, tai va su jais ir daroma. Beje, man atrodo Sonett turi lyginimo skystį, pasiieškok smile.gif

katuti, visa kita užsakiau, tik palikau klaustuką dėl hidrolato smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 11 gegužės 2009 - 11:16
QUOTE(Monica @ 2009 05 11, 11:14)

o kodėl jame PEG? g.gif

tai laukiu sąskaitos drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ka gi, tuomet as irgi laukiu saskaitos, Monica 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragana: 11 gegužės 2009 - 11:24
QUOTE(Palomina @ 2009 05 11, 12:10)
vandenyje EA netirpsta.. jis tiesiog plaukioja pavirsiuj.. EA tirpsta riebaluose (aliejuj, piene ir t.t.) ir alkoholyje

Tą tai žinojau, todėl ir iškilo klausimas koks ten veido vanduo su ea. Dabar aišku, kad ten ir viso kito yr.

QUOTE(Monica @ 2009 05 11, 12:14)
Purified Water 92% to 98%
Alcohol < 7%
Vegetable Glycerine  < 2%
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil < 2%
Lavender French Essential Oil < 0.3%
Potassium Sorbate  < 0.3%
Lactic Acid < 0.3%
Dimethicone Defoamer < 0.001%

Žodžiu, galima su alkoholiu daryt,ea tirpsta jame, o šiaip yra gi emulsiklių (surišėjų), galima atsisiųsti, tai va su jais ir daroma. Beje, man atrodo Sonett turi lyginimo skystį, pasiieškok smile.gif

Ačiū. O kaip manot vandens alkoholio ir ea užtektų? Ar tam tiktų degtinė ar spirito reiktų?
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 11, 11:14)

Laba diena, o man ea uzsakei?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 11, 12:19)
o kodėl jame PEG?  g.gif

čia neorganiškas dalykas, tai va ir pridėta visko matyt.

Merginos, s-tas matyt atsiųsiu, kai gausiu prekes.Nes sversiu kiekv. užs., kad tiksliai padalinti pagal svorį siuntimo išlaidas smile.gif

Mamarija, ea geriausiai tirpsta spirite arba stiprioj degtinėj.Aš plaukams dariau su degtine ir vandeniu, tai normaliai neištirpo, visada paplaku prieš naudojant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 11 gegužės 2009 - 12:11
Turiu Madaros drekinancio kremo su atspalviu meginuka
ir dabar galvoju - ar sauleta diena ji tepant pigmentines
demeles neusisdarys, nes jo sudety yra Alcohol ir Cetearyl Alcohol g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 11, 12:09)
man mangu netiko ir dabar dar stovi cool.gif  atsirado pleiskanu, galva niezejo.

Vaje blink.gif doh.gif
Tada reikia gal i+m kanapes pabandyti. g.gif Nuo šitų niekam nebuvo pašalionio poveikio? biggrin.gif g.gif
Atsakyti