Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

merginos, man labai reikia jusu patarimu 4u.gif
pas mane nugaros oda visada buvo riebesne, dar spuogelis koks islenda, dabar naudoju tik kokosa, ji pasausejo, spuogeliai irgi dar islenda kartais, bet jauciu,kad pradejo per daug sausinti dabar, kai i saule islendu, noreciau,kad patartumet koki galima krema pasidaryt, kad labiau drekintu ir tuo paciu nuo spuogeliu ax.gif
turiu kokoso, sviestmedzio, avokadu aliejus, galvoju dar ka nors nusipirkt, tik nezinau ko reiktu 4u.gif

dar klausimukas, nuo plauku slinkimo saket lyg rozmarinas gerai? kas geriausiai tiktu nuo slinkimo? pradejau labai 'sertis' biggrin.gif galvoju pasidaryt vis kaukytes pries plovima, reiktu imaisyt ka i kokosa ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 10 gegužės 2009 - 13:02
QUOTE(Akwilė @ 2009 05 10, 14:00)
dar klausimukas, nuo plauku slinkimo saket lyg rozmarinas gerai? kas geriausiai tiktu nuo slinkimo? pradejau labai 'sertis'  biggrin.gif  galvoju pasidaryt vis kaukytes pries plovima, reiktu imaisyt ka i kokosa  ax.gif

taip, nuo slinkimo labai gerai rozmarinas
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 08, 18:43)
čia iš JAV nuoroda į bendrą jų puslapį smile.gif

neblogas puslapiukas, reiks prie progos pasinagrinet ax.gif
Atsakyti
sakykit, ne po duso ar vonios, o sausa oda yra prasme masazuot problematines vietas su anticeliulitiniu misinuku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 05 10, 19:44)
sakykit, ne po duso ar vonios, o sausa oda yra prasme masazuot problematines vietas su anticeliulitiniu misinuku? 4u.gif

Aš jeigu ne po dušo, tai sušlapinu rankas, užsipilu aliejaus ir masažuojuos, geriau pasiskirsto nei visai ant sausos odos 4u.gif
Atsakyti
savaitgali teko isgirsti tokia info, kad per paskutinius metus labai padidejo odos vezio susirgimu (lyginant su kitais veziniais susirgimais) ir pagrindine to priezastis – apsauginiu kremu nenaudojimas – zmones vis daugiau sau leidzia atostogauti, neretas isvaziuoja I siltus krastus, bet priemoniu nenaudoja . Todel, siulyciau nesekti kvailais kitu isitikinimais ar manymais, kad jie geriau zino ko reikia ju odai, bet saugoti savo oda maximaliai –ir kokosais, ir kremais (naturaliais, zinoma)

QUOTE(MAMarija @ 2009 05 08, 06:08)
O be silpnybėms saldumynams sunkiai rasčiau kitą savo neigiamą gyvenimo būdo savybę

tokios silpnybes, jei jos uzleidziamos – virsta rimtomis ir varginanciomis ligomis, o tuomet tai tampa nasta ir mamai, ir vaikams, bet jei tau taip gerai –tai sekmes

QUOTE(katutis @ 2009 05 08, 10:10)
įdomu, iš ko tuomet jis gaunamas ir ar VU vaistinė deda būtent augalinį 

cia jau ju reiktu klausti

QUOTE(begike @ 2009 05 08, 12:56)
man reik valios, kad susiimciau, kazkoki darba susirast, kad negalvociau paie maista. Kai neturiu ka veikt, valgau 
prausikliu as nebijau, bet man sunku atsirinkti, nes nuo daugumos sauseja oda, kai nakciai nepatariama kremo tepti, tai negaliu istverti sausumo jausmo (karta nuo vieno prausiklio net nupleiskanojo), taigi nusiprausiu tada, kai ryte pasitepu, tiesiog buvo idomu kas gali atsitikti, ir kur ta apsauga isgaruoja, jei i oda neisigeria..  ax.gif 
As bandziau naturalu krema su spf, tai jokios pleveles baltos nebuvo. Ar cia kalbi apie tuos speciliai nuo saules?

as apskritai nesuvokiu kaip galima netureti ka veikti, tikrai, sorry, bet man tai kazkaip nesuvokiama. Matyt, tiesos tame yra – kuo zmogus labiau uzimtas ivairia veikla – tai ir neigiamiems iprociams nera kada formuotis (valgymas is neturejimo ka veikti –yra baisi yda, jau vien del to, kad taip svaistomas gyvenimas ir gyvenama tik tam, kad valgyti)
Bet juk nebutina naudoti prausikliu, yra pieneliu, kuriuos as ir naudoju, o pienelio likucius labai sekmingai galima pasalinti toniku, arba tuo paciu vandeniu, kuris tau tinka
Apsauga niekur neisgaruoja, ji tiesiog nustoja veikus – vargu, ar rasi toki isamu paaiskinima kur dingsta apsauga, kaip kad pvz. Alkoholio ar narkotiniu medziagiu pasisalinimas is organizmo, bet esme, kad ir ju veikimo laikas yra ribotas –tai tas pats ir su ta apsauga – ji ribota, praejus laikui – kremo likuciai lieka ant odos, kartu ir titano daleles, bet jos nebeveikia.
Balta plevele tai nereiskia, kad lieti oda ir jauti pleve, kaip su kokiu parafininiu kremu. As turejau weledos krema – jis gelsvos spalvos –tai uztepus ant odos –jokio baltumo nesimato, taciau laveros ar KN krema uztepus –oda pasilieka balta, tai ir yra ta apsaugine “plevele” ar apsaugos sluoksnis

QUOTE(begike @ 2009 05 08, 18:04)
Mano sudejimas smulkus, bet bijau, kad taip valgydama suletinsiu medziagu apykaita ir paskui verksiu, ka praradau  verysad.gif 

Medziagu apykaita leteja su metais. Jei zmogaus medziagu apykaita leta –tai, kad ir ka jis valgytu, ji vis tiek nepagreites (tai nustate naujausiais moksliniais tyrimais). Didelis maisto kiekis istampo skrandi, o vat tada, kai jis nera uzpildomas, ir kamuoja alkio jausmas, tokiu budu labai daznai persivalgoma, dar labiau ta skranduka tempiant ir rezultate, moteris, kuri 20 –ties buvo smilga, 30-ties jau sveria netoli 100 ir pradeda pasakas apie paveldimuma, nors iki 20 jo nebuvo.

QUOTE(gizma @ 2009 05 08, 18:34)
Kodel kazkas taip sugalvojo - neaisku

Berods, Europos Komisijos ekspertai nustate, kad mineraliu filtru apsauga per prasta, ir tik cheminiai gali apsaugoti oda

QUOTE(Monica @ 2009 05 09, 16:02)
Aprašyme gamybos būdas "steam' nurodyta, bet ea aprašyme irgi tas pats, taip kad nelb man čia aišku, laukiu jų ats...

tai EA ir yra isgaunami "steam" budu, isskyrus kelela, nes tokiu budu per sudetinga

QUOTE(Odora @ 2009 05 09, 21:27)
radau viena receptuka angliskai kaip pasigaminti dezodoranta, mergina raso kad jai veikia puikiai, pries tai ji isbandzius n mineralu ir pan jie visi veikia kaip mes ir zinome- pusdieni

kaip jau esu rasiusi, viena forumiete rase, kad jai stebuklinga viekia tiesiog sodos tirpalas, t.y. vandenyje istirpinta soda ax.gif

QUOTE(Monica @ 2009 05 09, 21:36)
Merginos, o tai jum tiktų ir ne tikras hidrolatas, o destil vanduo + ea? Čia matyt SP panašus variantas su rožių vandeniu, tik tiek, kad čia organiškas ea įeina į sudėtį...

SP yra vanduo su roziu ektraktu, taigi nemanau, kad tai tas pats, nes tie 0,03 % tai labai mazai butu, kad tas vanduo igautu koki padoresni kvapa, jau nekalbant apie koki nors poveiki g.gif

QUOTE(Akwilė @ 2009 05 10, 13:00)
merginos, man labai reikia jusu patarimu 
pas mane nugaros oda visada buvo riebesne, dar spuogelis koks islenda, dabar naudoju tik kokosa, ji pasausejo, spuogeliai irgi dar islenda kartais, bet jauciu,kad pradejo per daug sausinti dabar

o negali buti taip, kad ta oda sauseja todel, kad tau is vidaus truksta vitaminu. Pabandyk nieko netepti ir stebek, ar tas sausumas nyksta, jei ne -tada tai vidaus beda ir kokosas cia ne prie ko. Spuogeliu manau gerai apgydytu medetku fitolis - jis uzdegina spuogelius, bet kartu nesausina odos
rolleyes.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 05 10, 18:44)

zinoma galima, taigi masazo salonuose niekas nelenda nei po dusu, nei voniose mirksta
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 10, 23:02)
Berods, Europos Komisijos ekspertai nustate, kad mineraliu filtru apsauga per prasta, ir tik cheminiai gali apsaugoti oda

tai ką darysim, kai natūralių atsargos baigsis? blink.gif
Atsakyti

Merginos,gal galit patarti: dažytiems plaukams geriau pirkti i+m kanapiu plauku priežiūros priemones ar Laveros mangų ?GAL KAS NAUDOJĘ IR TURIT ATSILIEPIMŲ ax.gif
Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 11, 00:02)
tai EA ir yra isgaunami "steam" budu, isskyrus kelela, nes tokiu budu per sudetinga
, nes tie 0,03 % tai labai mazai butu, kad tas vanduo igautu koki padoresni kvapa, jau nekalbant apie koki nors poveiki  g.gif

tai va dėl to ir kilo mintis, kad jie nurodo ne hidrolato gavimo būdą, o tiesiog ea, kuris yra naudojamas jam. Ir deja, aš suklydau, sudėtyje yra 0,3 proc. , ne 0,03 ea. taip kad beveik įsitikinusi, kad joks čia ne hidrolatas cool.gif .Na, bet palauksiu jų ats.
Atsakyti
as apskritai nesuvokiu kaip galima netureti ka veikti, tikrai, sorry, bet man tai kazkaip nesuvokiama. Matyt, tiesos tame yra – kuo zmogus labiau uzimtas ivairia veikla – tai ir neigiamiems iprociams nera kada formuotis (valgymas is neturejimo ka veikti –yra baisi yda, jau vien del to, kad taip svaistomas gyvenimas ir gyvenama tik tam, kad valgyti)

Na, šiame pasakyme yra begalė tiesos, tačiau ar nepagalvoji, kad taip atrašydama žmogui, tiesiog jį gali įskaudinti g.gif? Kažkaip, suprantu, kad esi be galo užimta ne tik pagrindine savo veikla, bet ir kitokiais dalykais, kas yra tiesiog puiku, tačiau pasakyk ar neturi jokio minuso/silpnyės/neigiamo bruožo ir pan., kurių tu negalėtum kontroliuoti arba tai padaryti tau tiesiog būtų sunku bigsmile.gif? Tebūnie klausimas retorinis, nes atsakymas ir taip aiškus.
Taip valgymas ir neturėjimas ką veikti yra baisi yda, tačiau yra begalės baisesnių...
Aš pati turiu bėdą su valgymu, tačiau tai pripažįstu ir nesakau, kad tai yra čiki. Bet aš ir laisvo laiko neturiu tiek, kad jo perteklių būtų galima nurašyti valgymui schmoll.gif. Ką ir besakyti, aš jau keturis metus teliko nežiūriu dėl laiko stokos, pasėdėti internete galiu tik dabar, kai susilaukiau naujagimio, ir kompiuteris mano ištisai įjungtas, kad galėčiau bemaitinant vaiką užmesti čia akį, nes kompiuterio įjungimas/išjungimas man kainuoja brangų laiką. Kartais net pagalvoju, kad yra nenormalu neturėti laiko net nagams nusilakuoti, bet deja, jau aibė metų manęs niekas nematė su ryškiaspalviu nagų laku (jau nešneku apie lankymąsi salonuose), nes permatomu laku pasidengti nagus yra daug paprasčiau ir greičiau. Šiemet bus šeši metai, kad nesilankau soliariume, nors kai pagalvoji į juos nesilankyti pradėjau tik dėl laiko stokos. Na žinoma, dabar aš esu tiesiog prieš juos ir net turėdama laiko ten nebesilankyčiau. Taigi, tai tik dalelė dalykų, kurių dėl laiko stokos aš nebedarau, ką darau nerašysiu, nes niekam čia neįdomu, bet spėju daug ką ir laiko man nuolat per mažai, ką jau bekalbėti - namuose tikrąja ta žodžio prasme mes grįžtame tik pamiegoti.

Ne viskas taip paprasta, kartu viskas ne taip ir sudėtinga ax.gif. Tiesiog taisyklių nėra, šablonų taip pat, kiekvienas žmogus individualus ir tiek. Ir kiekvienas mes su vienokiom ar kitokiom ydom drinks_cheers.gif.
Atsakyti

Kiek zinau titanas ir cinkas skaitosi fizikiniai filtrai, nes jie veikia kaip atspindintys UVA g.gif
O cheminiai nera veiksmingi, taip sake gyd. onkologas ax.gif

tai ka idomu EK laiko cheminiais filtrais? g.gif
Atsakyti
gavau ats iš UK, kad jų gėlių vanduo padarytas iš ea cool.gif .Tai užsakymo nedarysiu. Kai grįšiu iš kelionės, manau suorganizuosiu tikro hidrolato, nors ir brangesnio atsisiuntimą.
Atsakyti