Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(MAMarija @ 2009 05 09, 09:06)

Aš bandžiau Weledos ratanijų pastą, tai ji man šiaip sau. Tačiau dantenų kraujavimą išties numalšino.

Del rataniju pastos pilnai sutinku, skonis tai net
atsiprasau vimde
bet efektas tai garantuotas ir beje ilgalaikis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 09, 08:27)
Del rataniju pastos pilnai sutinku, skonis tai net
atsiprasau vimde
bet efektas tai garantuotas ir beje ilgalaikis  ax.gif

nu jau blink.gif man labai gerai viskasir skonis ir kvapas ir gal efektas rolleyes.gif juokiuos, raudona dantų pasta, tai nelabai supranti ten kraujuoja ar ne rolleyes.gif bet kai valausi su druskos tai aiškiai matosi kad vis dar taip sad.gif

mergaitės rolleyes.gif gėda kažkodėl pasakotis lotuliukas.gif bet va didelė dauguma skundžiasi spuogiukais ant veiduko, o pas mane bėda ant subiniuko blush2.gif ax.gif visada ten spuogų pilna, gal sulyginčiau juos su aknės spuogais blink.gif o ir randų randelių mėlyni net doh.gif man taip yra turbūt nuo ankstyvos paauglystės kai bręst pradėjau rolleyes.gif kelnaitės tik medvilninės, nu prausiuosi rodos, net nežinau rolleyes.gif gal kometarų turit?
kas kad pagelbėtų nesu pastebėjus schmoll.gif rodos nusipilinguoji, oij gerai, antrą kartą tą patį darai - efekto nulis. su kokosais taip pat buvo, pasitepliojau, rodos šaunu, kiti kartai nieko verysad.gif na žodžiu rolleyes.gif
Atsakyti
sakyčiau, kad problema galbūt maiste g.gif O kuo tu tepi? Arbatmedžiu kokiu?
Atsakyti
Mergaitės, tai kaip ir rašiau anksčiau,darysiu užs ramunėlių hidrolato.Smulkių užs nebepriimu.

Linutiaa, dėl sertifikavimo, tai manau, kad čia visgi gan nepaprasta procedūra ir kainuoja nemažai..Šis saitas gan populiarus ir uk ir net iš Rusijos merginos siunčiasi prekytes.Atsiliepimai geri, geros kokybės produktai, tik karatsi su pristatymu būna kabliukų (pvz per 2 kartus 1 užs atsiunčia). Tai aš linkusi pasitikėti. Tuo labiau kaina neauškšta gauansi, į kremukus vietoj vandens galima susidėti.Net ir sertifikuotoj kosmetikoj ne visos sud. dalys būna ekologiškos. Per prievartą gi nebruku pirkti, kaip pati jauti, taip ir daryk mirksiukas.gif

Violence, gal pabandyk kokio ea įdėti į aliejuką sėdynei?Pvz arbatm, levandos ar kažkokio kito priešspuoginio...Turi ką nors iš ea?
Atsakyti
neturiu aš dar jokių tų gėrių biggrin.gif būtent arbatmedis mane šiandien pasieks rolleyes.gif va išbandysiu 4u.gif iš tiesų kažkaip specialiai nekovoju su tuo reikalu schmoll.gif bet jei jau klausiu, manau atėjo laikas, kada ir ten noriu pasirūpinti biggrin.gif mąstau apie molio kaukes kokias rolleyes.gif bet iš esmės visgi vidų kaltinčiau rolleyes.gif
kaip ir dalies mergaičių mitybos problema - saldumynai doh.gif blink.gif bėda man ta, kad joks maistas man nėra skanus, valgau nes reikia ax.gif o jei nereikėtų, vien saldumynais gyva būčiau blink.gif pati mityba, na aišku, būna sveikiasnių, bet mūsų šeimoje ji gan sveika manau rolleyes.gif prėska, gaminta garuose, dalis reikalų augintų pačių, na kas įmanoma, o perku labai atidžiai maisto produktus biggrin.gif nes negaliu pakęst sintetikos doh.gif rodos per dantis sintetika košias tarkim kokį bananą žiaumojant biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2009 05 09, 08:56)
Violence, gal pabandyk kokio ea įdėti į aliejuką sėdynei?Pvz arbatm, levandos ar kažkokio kito priešspuoginio...Turi ką nors iš ea?

llevandų turiu irgi, bet mėtos jis, bet gal subiniukui tiktų g.gif kaip tik šiandien tuoj levandas pabandysiu su kokosu 4u.gif tai jei kabinsiu kokoso šiek triek ir į delną lašiuką mestelsiu gerai bus? ar reiktų kokiam induke pamaišyt? rolleyes.gif ir ant drėgnos odos ania? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 09, 09:56)
Mergaitės, tai kaip ir rašiau anksčiau,darysiu užs ramunėlių hidrolato.Smulkių užs nebepriimu.

Rasiau i AZ, bet pasikartosiu, kad jungiuosi prie ramuneliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 09, 08:56)
Atsiliepimai geri, geros kokybės produktai,

gausim ir patikrinsim ax.gif Kai kur kyla daug klausimų, kodėl viskas pigiai, čia bent pagal kainas kai kurių produktų sprendžiant neišeina viskas dykai smile.gif

QUOTE(violence @ 2009 05 09, 09:02)
būtent arbatmedis mane šiandien pasieks  rolleyes.gif  va išbandysiu  4u.gif

kaip tik šiandien tuoj levandas pabandysiu su kokosu  4u.gif 

kai pagalvoji, kaip tas turėtų būti nepatogu ir skausminga, sėdimoji, kaip ne kaip doh.gif Patepk arbatmedžiu, levandom, kad ir grynom smile.gif Nežinau, kokia tavo oda kūno, bet aš pati tokiam reikalui tikriausiai į kokias simondsijas, o ne į kokosų aliejų prilašinčiau levandų 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 09, 09:23)
kai pagalvoji, kaip tas turėtų būti nepatogu ir skausminga, sėdimoji, kaip ne kaip  doh.gif Patepk arbatmedžiu, levandom, kad ir grynom smile.gif Nežinau, kokia tavo oda kūno, bet aš pati tokiam reikalui tikriausiai į kokias simondsijas, o ne į kokosų aliejų prilašinčiau levandų  4u.gif

visgi ne metai ir ne du man taip yra, o daugiau nei dešimtmetis, tai skausmas naaaa.... būna visiap, bet jau nebejaučiu turbūt smile.gif o simonsidijų turiu, susibandysiu, labai ačiū 4u.gif ale gerai, kad paklausiau biggrin.gif
kūno odai naudoju kažką tik kartą savaitėj, po vonios rolleyes.gif tai ji normali, na nieko kaip ir nereikalauja rolleyes.gif aišku vasarą priežiūra skiriasi dėl saulės, bet visumoj tai ji nu ok jai viskas biggrin.gif
Atsakyti
kadangi simondsijos lengvos ir geriausiai susimaišo su kūno riebalais, man jos tokios nekalčiausios atrodo 4u.gif Na, sakau, kaip pati sau daryčiau, tu pabandyk visaip ir matysi, kas labiau tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 05 09, 10:30)
o simonsidijų turiu, susibandysiu, labai ačiū  4u.gif ale gerai, kad paklausiau :

Tik nepamiršk, ant drėgnos odos.Ir siūlyčiau mažą mažą kiekį aliejaus, o ea levandos gali ir nemažą koncentraciją padaryti. Mėtos levanda nebloga, subiniukui tikrai tiks.Gal prieš tai dar pylingą pasidaryk g.gif nakčiai manu būtų gerai pasitepti smile.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės 4u.gif šiandien balius festivalius laukia biggrin.gif tai pasipedikiūrinau, pasimanikūrinau, varau dušan kavos pylingui ir pasiterliosiu tada biggrin.gif tikrai ant drėgnos, nes jau koks mėnuo mečiau šluostytis su rankšluosčiu biggrin.gif viskas juk praktiškai ant drėgnos odos vyksta rolleyes.gif
nuostabaus savaitgalio visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 09 gegužės 2009 - 10:12
Merginos, greičiausia neužsakinėsiu hidrolato, nes panašu, kad ten tiesiog vanduo su organ. ea ...Radau specifikaciją, ir ten sudėty ea nurodytas 0,03 proc., ko turbūt normaliam hidrolate neturėtų būti ar gali būti akžkokie likučiai g.gif Dar parašiau užklausimą jiems
Atsakyti