Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ragana @ 2009 05 08, 19:30)
Eikit sau, prirodot visokiu geru puslapiu... doh.gif 

pasidariau aliejine kauke, i kuria ilasinau pora lasu rozmarinu EA, ir nusprendziau laikyti ja per nakti. Viskas baigesi tuo, kad 4 val. ryto atsikeliau taip ir neuzmigusi ir ejau plaut galvos  doh.gif

taigi, gyvenimo paskui nebėr doh.gif lotuliukas.gif

na na blink.gif O ryte būtų juokas, kai MB pasipurškia rozmarininiu losjonu po skutimosi, o aš hidrolatu tongue.gif Jei žvalinantis kvapas, tai dienai gerai thumbup.gif Kad tik nebūtų ramunėlių (nors pati tai noriu labai), nes MB kvapo nepakenčia, būtų problema jį naudoti ax.gif

QUOTE(Oksanik @ 2009 05 08, 19:33)
as gi parasiau, kad tiks bet koks 4u.gif Noras lieka man  biggrin.gif

lauksim Monicos sprendimo pioneer.gif
Atsakyti
Tai as tik savo patirti del rozmarinu parasiau, be jokiu pretenziju... blush2.gif Jei ka, tai imciau ir rozmarinu... rytui hihihi.gif Zodziu kaip Monika nuspres, taip ir bus gerai ax.gif
4u.gif
Atsakyti
ragana, rašyk meilą, ko norėtum monikutis@takas.lt

o Hidrolatą tai planuoju germaniškų ramunėlių.Jis visiems odos tipams, ramina, dezinfekuoja, kapiliarams ir t.t. Aš tikiuosi, kad l. nesmirdėtų, juk skiriasi hidrolato ir ea kvapai. Rozmarinas sausai odai nelb... Dar Ylang domintų, bet ramunėlių universalesnis. Juk galima maišyt hidrolatsu, tai gal kvapas pasinaikintų, ir man nesinori tikėtis, kad jau taip smirdėtų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 08, 22:27)
ragana, rašyk meilą, ko norėtum monikutis@takas.lt

o Hidrolatą tai planuoju germaniškų ramunėlių.Jis visiems odos tipams, ramina, dezinfekuoja, kapiliarams ir t.t. Aš tikiuosi, kad l. nesmirdėtų, juk skiriasi hidrolato ir ea kvapai. Rozmarinas sausai odai nelb... Dar Ylang domintų, bet ramunėlių universalesnis. Juk galima maišyt hidrolatsu, tai gal kvapas pasinaikintų, ir man nesinori tikėtis, kad jau taip smirdėtų cool.gif

ooo jungciaus ir as, bet kad labai jau erzina mane ramuneles doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 08, 20:27)
o Hidrolatą tai planuoju germaniškų ramunėlių.Jis visiems odos tipams, ramina, dezinfekuoja, kapiliarams ir t.t.

valio valio biggrin.gif thumbup.gif Norai pildosi akivaizdžiai cool.gif Monica, už rezervuoju iškart 100 ml. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 08, 21:37)
valio valio biggrin.gif  thumbup.gif Norai pildosi akivaizdžiai  cool.gif Monica, už rezervuoju iškart 100 ml.  drinks_cheers.gif

Aš irgi rezervuoju 100 ax.gif
Tik kai ateis man į a.ž. prašom, akd nelikčiau nesumokėjus tongue.gif

Prekes užsakiau, sąskaitos bus, kai man iš sąskaitos nuskaičiuos paypal'as.
Tada gal jau ir siuntinio data zinosiu. Gero savaitgalio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(esp @ 2009 05 08, 20:45)
Prekes užsakiau, sąskaitos bus, kai man iš sąskaitos nuskaičiuos paypal'as.

ačiū tau labai, lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2009 05 08, 21:37)
ooo jungciaus ir as, bet kad labai jau erzina mane ramuneles doh.gif  verysad.gif

taigi ir į kremukus galima bus dėti. Manau greit tą 1 l išparceliuosiu, neįkalbinėsiu biggrin.gif . tik va klausimas.Aš išvažiuoju atostogauti geg 22 d. 2 sav., tai ar man tikėtis kad iki tol pristatys ir išdalinsiu g.gif Siuntinys tai neprapultų, jei ką, tėvai paimtų, tiesiog atsiėmimas gali nusikelti...
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 08, 20:46)
tiesiog atsiėmimas gali nusikelti...

man tai neturi didelės reikšmės, kad nusikeltų laikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 08, 18:56)
Merginos, susisiekiau su http://newdirectionsuk.com/, tai jie turi organiškų hidrolatų, (nesertifikuotų) Perkant 1 l hidrolato, kaina su viskuo gautųsi kažkas 80 Lt (100 ml-8 Lt). Ar susidarytų norinčių? galima kooperuotis kitą hidrolatą. galit pažiūrėti čia.Prie kainų reikia pridėti 15 pr. PVM.Apsispręsti reik operatyviai, nes aš kelis ea iš ten perku, tai tuo pačiu ir hidrolatą užgriebčiau. Jei kuri noit, galima ea iš ten pirkti.Siuntimas 1 but apie 3 Lt gaunasi...

o kaip manot, kad nesertifikuoti nieko tokio?
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 29, 20:37)
Dr.Hauka tonikas thumbup.gif, o jo burnos skalavimo skystis schmoll.gif  doh.gif.

O man atvirkščiai jis tobulas smile.gif N buteliukų suskalavau, laukiu vėl atvykstant. Ir burnos sutraukimas atvirkščiai - malonus, tada taip steriliai burnoj jaučiasi biggrin.gif O kai vidury dienos norisi prasiskalauti burną, darau tai ne su skalavimo skysčiu, o tiesiog įsidedu dantų pastos žirnio dydžio ant liežuvio, ir praskalauju su dideliu gurkšniu vandens - iškart atgaivina smile.gif

Užsisakiau dar iš biologisch24 visokių naujų dalykų, tarp jų Weledos ratanijos burnos skystį bus įdomu išmėginti.

QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 01, 10:59)
sakykit, kokie gamintojai be logona turi savų sviestų kūnams?

Styx (vanilės, sviestmedžio, kakavos) ir Wellments (sandalmedžio).
Abu nesertifikuoti, tačiau sudėtis gera (galima internete susiieškoti). Styx (kakavos) pasirodė riebesnis nei Wellments, pastarąjį kaip tik ir naudoju šiuo metu, nes tiesiog Logonos tropinį periodiškai pakeisti norisi, kad ir koks tobulas jis bebūtų. Tačiau pasigedau drėkinimo iš Wellments sviesto verysad.gif O dar sumokėjau 15 EUR, kai Logonos kainuoja 10 EUR, maniau gal net labiau patiks, bet nusivyliau. Normaliai odai manau pats tas būtų, bet mano kūno oda linkusi sausėti, tai iš bandytų kolkas tik Logonos sviestas, kokosų aliejus ir sviestmedis tegelbėja ax.gif Nors kvapas saldalmedžio gan malonus, toks į gaivumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 08 gegužės 2009 - 21:38
QUOTE(katutis @ 2009 05 08, 11:10)
galim pasigilinti, kas yra š....MAMarija, ar gali patikėti, kad beria nuo kiaulienos? smile.gif Patikėk, tikrai beria ir taip, kad siaubas (dideliais, tinstančiais spuogais) unsure.gif  Bet pvz normalūs lietuviai šitos mėsos iš savo raciono nemeta, o kai atsirenki, kas kaltas, viskas sustoja į savo vietas smile.gif
daug kam taip būna, mano draugei taip buvo.

drinks_cheers.gif

QUOTE(katutis @ 2009 05 08, 17:21)
taip, rimtos knygos tai rašo, tik labai sunku išsitraukti tą kablį iš nugaros, čia suprantu MAMariją (kažin, ar ištaikė į KN  rolleyes.gif ). jei potraukis saldumynams liguistas, galima spec. preparato pagerti - pati esu gėrusi prieš N metų, nuo šokoladinių šarločių atbaidė labai gerai  biggrin.gif

Prieš n metų išbandžiau ir tai - nepadėjo (ištaikiau, ištaikiau lotuliukas.gif).

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 05 08, 22:36)
O man atvirkščiai jis tobulas smile.gif N buteliukų suskalavau, laukiu vėl atvykstant. Ir burnos sutraukimas atvirkščiai - malonus, tada taip steriliai burnoj jaučiasi biggrin.gif

Užsisakiau dar iš biologisch24 visokių naujų dalykų, tarp jų Weledos ratanijos burnos skystį bus įdomu išmėginti.

Žinai, man tas skonis jau nieko pradeda darytis. Pastebėjau, kad natūrali kosmetika turi unikalią savybę - prie kvapo/skonio lengvai priprantama.

Aš bandžiau Weledos ratanijų pastą, tai ji man šiaip sau. Tačiau dantenų kraujavimą išties numalšino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 09 gegužės 2009 - 08:07