Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 05 08, 17:29)
įdomu pasidarė ir man, kažkaip niekad toks klausimas nebuvo kilęs biggrin.gif

dėl saldumynų - tai chromo papildai tą potraukį gesina, o jei šiaip dėl visko, tai tik stiprus noras būti gražiai tongue.gif

aš taip prisiskaičiau apie bičių dezodorantą ir dar atsiliepimų, kad "niekas nepadėjo, o šitas tai vienintelis padėjo" wink.gif Ir nusipirkau. Galiu pasakyti, kad nedaro jis stebuklų, daug geriau žalioji citrina. Čia labai individualu  4u.gif

Sakau, kad idomus cia procesas umn.gif biggrin.gif man daznai kyla idomus klausimai lotuliukas.gif blush2.gif

Mano sudejimas smulkus, bet bijau, kad taip valgydama suletinsiu medziagu apykaita ir paskui verksiu, ka praradau verysad.gif Beda ta, kad kai pasiekiu norimu rezultatu, dziaugiuosi ir manau, kad jau dabar galiu leisti sau valgyti. Ir vel valgau tol, kol vel pastoreju, rinke apsipina aplink liemeni, tada vel grauziuos, kad nesugebejau islaikyt ka turejau ir t.t. doh.gif verysad.gif neviltis apima kad negaliu isikalti i galva, kad nereikia man is viso valgyti kai kuriu produktu, pastorejus ar sulieknejus buciau doh.gif

Negirdejau apie biciu blush2.gif kas cia per vienas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 08, 18:59)
as 4u.gif

Orelis neprastas, jauciu visos i sodus isvaziavo doh.gif

o 100 ml pirktum?
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 08, 18:06)
o 100 ml pirktum?

galiu ir daugiau pirkti ax.gif
Gal man ea uzsakytum??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 08 gegužės 2009 - 18:11
Priimkit ir mane, ka? ax.gif
As ir hidrolato, ir EA noriu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 08, 16:21)
aš bandžiau kelias dienas gizmos variantą su žaliosiomis citrinomis ir galiu pasakyti, kad iki šiol man padarė didžiausią įspūdį, visi kiti dezikai kol kas dulka ant lentynos biggrin.gif Visą dieną atlaiko puikiai, tik vakare sporte, kai prakaitas pasipila, pasijaučia, bet kai beveik visiems ten pasijaučia, tai nesu iškritusi iš konteksto tongue.gif

niuansas - laimus reikia pirkti kokioje didelėje parduotuvėje (Mindaugo Maximoje pvz), nes kitur jų kailiukas dėl menkos apyvartos būna sudžiūvęs ir sukietėjęs wink.gif
kaip super, laukiu sąskaitos  thumbup.gif

Ooo, cia vel mane minit bigsmile.gif Nu va, reikes draugei sakyt, kad patenta laimui issiimtu biggrin.gif
Vakar isigijau Weledos kremuka su apsauga. Ir toks nebrangus - viso labo 6 eurus kainavo. Tai su moterele pakalbejom apie problema su tais kremais. Tai ji pasake, kad pagal EU kazkokius reikalavimus iki 2012 metu turi buti visi kremai su titano dioksidu isimti is apyvartos. Kodel kazkas taip sugalvojo - neaisku g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 08, 17:21)
aš bandžiau kelias dienas gizmos variantą su žaliosiomis citrinomis ir galiu pasakyti, kad iki šiol man padarė didžiausią įspūdį, visi kiti dezikai kol kas dulka ant lentynos biggrin.gif Visą dieną atlaiko puikiai, tik vakare sporte, kai prakaitas pasipila, pasijaučia, bet kai beveik visiems ten pasijaučia, tai nesu iškritusi iš konteksto tongue.gif

niuansas - laimus reikia pirkti kokioje didelėje parduotuvėje (Mindaugo Maximoje pvz), nes kitur jų kailiukas dėl menkos apyvartos būna sudžiūvęs ir sukietėjęs wink.gif
kaip super, laukiu sąskaitos  thumbup.gif

laimus ir as isbandziau biggrin.gif tikrai liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 05 08, 18:34)
Ooo, cia vel mane minit bigsmile.gif Nu va, reikes draugei sakyt, kad patenta laimui issiimtu biggrin.gif
Vakar isigijau Weledos kremuka su apsauga. Ir toks nebrangus - viso labo 6 eurus kainavo. Tai su moterele pakalbejom apie problema su tais kremais. Tai ji pasake, kad pagal EU kazkokius reikalavimus iki 2012 metu turi buti visi kremai su titano dioksidu isimti is apyvartos. Kodel kazkas taip sugalvojo - neaisku g.gif

O koks butu naudojimo procesas?? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 08 gegužės 2009 - 18:43
QUOTE(begike @ 2009 05 08, 18:04)
Negirdejau apie biciu  blush2.gif  kas cia per vienas?  blush2.gif

čia iš JAV nuoroda į bendrą jų puslapį smile.gif

QUOTE(Monica @ 2009 05 08, 18:06)
o 100 ml pirktum?

o kokį hidrolatą apskritai perkat? Ten jų gyva galybė ax.gif

QUOTE(gizma @ 2009 05 08, 18:34)

Tai ji pasake, kad pagal EU kazkokius reikalavimus iki 2012 metu turi buti visi kremai su titano dioksidu isimti is apyvartos. Kodel kazkas taip sugalvojo - neaisku g.gif

tikrai, kad gali biggrin.gif

kažkam ryškiai su mąstymu negerai doh.gif Tikėkimės, kad atsiras lygiavertė alternatyva rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 08, 18:41)
O koks butu naudojimo procesas?? ax.gif

atpjauni griežinėlį, patepi pažastis, palauki, kol nudžius, šoki į rūbus ir pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 08, 18:42)
o kokį hidrolatą apskritai perkat? Ten jų gyva galybė  ax.gif
tikrai, kad gali biggrin.gif

As tai noretau rozmarinu hidrolato, bet siuo atveju prisitaikysiu ir paimsiu ko uzsakys 4u.gif

O tai nepradeda griauzti pazastu??
Galva skauda... Ka daryt? Citramonas visad padeda, bet gal kokiu nekenksmingu vaistu??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 08 gegužės 2009 - 18:49
galima ir taip biggrin.gif Ten apskritai įdomus puslapis - ir jūros dumblių, ir molių, kaukių įvairių turi, vitamino E natūralaus, greipfutų sėklų ekstrakto bigsmile.gif Monica, balionėlis tau 4u.gif už tokį puslapį drinks_cheers.gif
Papildyta:
negraužia, jau gal kokia savaitė aš su tom citrinom žaidžiu wink.gif
Atsakyti
Eikit sau, prirodot visokiu geru puslapiu... doh.gif Vel visko noriu, vel vakaras prie kompo slenka... biggrin.gif
As tai rozmarinu hidrolato nezinau ar labai noreciau g.gif nes itariu, kad vakare negaleciau naudot, nes mane rozmarinai veikia labai stimuliuojanciai ir zvalinanciai. Kazkada pasidariau aliejine kauke, i kuria ilasinau pora lasu rozmarinu EA, ir nusprendziau laikyti ja per nakti. Viskas baigesi tuo, kad 4 val. ryto atsikeliau taip ir neuzmigusi ir ejau plaut galvos doh.gif
Rozmarinai man tik rytui, kad greiciau prabusciau, tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 05 08, 19:30)
Eikit sau, prirodot visokiu geru puslapiu... doh.gif  Vel visko noriu, vel vakaras prie kompo slenka...  biggrin.gif
As tai rozmarinu hidrolato nezinau ar labai noreciau  g.gif  nes itariu, kad vakare negaleciau naudot, nes mane rozmarinai veikia labai stimuliuojanciai ir zvalinanciai. Kazkada pasidariau aliejine kauke, i kuria ilasinau pora lasu rozmarinu EA, ir nusprendziau laikyti ja per nakti. Viskas baigesi tuo, kad 4 val. ryto atsikeliau taip ir neuzmigusi ir ejau plaut galvos  doh.gif
Rozmarinai man tik rytui, kad greiciau prabusciau, tinka  ax.gif

as gi parasiau, kad tiks bet koks 4u.gif Noras lieka man biggrin.gif
Atsakyti