Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Aš nemaloniai nustebinta:atsiuntė akoma pranešimą, kad tik šnd prekes išsiuntė, o sumokėjau ar ne šeštadienį...

Dėl univ. vaistinės, tai draugė ten pirkosi kremuką su šaltal. aliejum.Sudėtis be blogybių, tik neaišku, ar aliejai geri sudėti.Ir pigus.Taip kad taupančioms ar skubančioms visai galima užsukti pasidairyt.

Dėl potraukio į saldumynus, tai yra teorija, apie kai kurių medžiagų trūkumą (magnio lygtais, jo grikiuose yra, dar kai ko.čia nėštumo metu skaičiau, kad būna nėščiom l. užeina noras kažkokių produktų, ne visada gerų, tai reikia tiesiog išsiaiškint, kokios medž tam produkte yra, ir jį keisti sveikesniu su tom medž.). Galima pasidomėti daugiau.Galbūt įtraukus į racioną reikaimų produktų, sumažėtų tas potraukis.Kitas dalykas, kad kai valgai sald., tai ir norisi jų, nes l. svyruoja cukraus kiekis kraujyje. Čia tai tikrai tiesa.Iš principo, aš nemėgėja saldumynų, bet jei pradedu valgyti, tada kasdien ir norisi.Dėl to stengiuosi geriau iš viso vengti smile.gif
Atsakyti
O koks plaukų balzamas turi panašų poveikį panašų į Sante Briliant Care? 4u.gif (Įsigijamas Lietuvoje)
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 05 08, 14:57)
O koks plaukų balzamas turi panašų poveikį panašų į Sante Briliant Care? 4u.gif (Įsigijamas Lietuvoje)

man Hauschkos balzamas siek tiek panasus i Sante.. tik truputi lengvesnis
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 08, 13:09)
gal jau pradedu suprasti, kur klausimo esmė slypi biggrin.gif

begike, įsivaizduok - tavo oda gyvenime nematė kremo, pati pasigamina to, ko jai reikia, o tu apsieini su vandeniu. Ir staiga tu jai pateiki staigmenėlę - apsauginį kremą, kuriame yra mineralų miltelių, aliejų, vandens, emulsikliai.

mažiausia, ką vakare gali padaryti - padėti savo odai, nuvalydama nuo jos visas apsaugas. Nes jei gulsi miegoti su tuo, ką užtepei ryte ir kitą dieną vėl tepsi ant viršaus, tavo oda gali pradėti nesusitvarkyti su staiga atsiradusia apkrova - šalinti visų miltelių, kiek pritepi smile.gif

jei bijai, kad odą prausikliai sausins, verta būtų pabandyti Hauschkos Cleansing Cream, kuris palieka apsauginę plėvelę ant veido smile.gif

ne ne, merginos, as suprantu kad reikia prausti biggrin.gif Cia taip sakot, atrodo kad nesiprausiu is viso, kaip murze lotuliukas.gif doh.gif kai pati ryte kremo teptelnu, po sunkios darbo dienos, norisi ji nuprausti, tikrai netepu ant seno sluoksnio nauja ir pan. bet turbut neisgaliu paaiskinti ko klausiu lotuliukas.gif biggrin.gif Idomus pats veikimas apsaugnio kremo... kai sugeria saules spindulius, ir paskui reik kartot apsauga, kur ta apsauga dingsta? nu jei i oda neisigeria, tai ant odos lieka, tos saules sviesa sugerusios molekules ar kaip? g.gif Ir tada jos sugeba sugerti tik tam tikra kieki spinduli, priklausomai koks spf... zodziu jau pati kazka ismasciau lotuliukas.gif
Bandziau CC, man jis nelabai tiko rolleyes.gif radau kita prausikli, bet kolkas neisduosiu, ilgiau panaudosiu geriau blush2.gif

QUOTE(katutis @ 2009 05 08, 13:25)
dar prisiminiau vieną pavyzdį, kad vaizdžiau būtų: KN darėm tokį kremą jautriai odai su palmių emulsiniu vašku. Pamenu, kaip sakė ten, kad šitas emulsinis vaškas odai nelabai kokią naudą duoda, tiesiog suriša aliejus ir vandenį. O paskui to vaško pėdsakus vistiek kas kažkurį laiką reikia pašalinti nuo odos.

toliau jau technikos reikalas - KN nepripažįsta pylingų, sako, geriau jau ananaso gabalėlis. Man pačiai atrodo, kad gal geriau sertifikuotas pylingas tam reikalui, nei chemikalais apipurkštas ananasas iš parduotuvės wink.gif
Papildyta:
apie emulsinį vašką begikei buvo skirta smile.gif

as tai uzsinorejau isigyt koki naturalu sveitikli, nemanau, kad kazkaip blogai veiks. Norisi pasalinti negyvas lasteles, zodziu isbandyt smile.gif
Atsakyti
Na va, manau jau visos surašė, ko norėjo ir biologish. Užsakinėju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 05 08, 16:14)
biggrin.gif  Idomus pats veikimas apsaugnio kremo... kai sugeria saules spindulius, ir paskui reik kartot apsauga, kur ta apsauga dingsta? nu jei i oda neisigeria, tai ant odos lieka, tos saules sviesa sugerusios molekules ar kaip?  g.gif  Ir tada jos sugeba sugerti tik tam tikra kieki spinduli, priklausomai koks spf... zodziu jau pati kazka ismasciau  lotuliukas.gif 

na siaip naturaliuose kremuose naudojama apsauga atspindi saules spindulius, si apsauga lieka ant odos pavirsiaus, tai gal skaito kad nusitrina, nusiprakaituoja ir reikia kartoti
o kazkas panasaus i tai ka rasote kad "sugeria" saules spindulius tai yra cheminiai filtrai, kurie natur kosmetikoje nenaudojami, tie filtrai nukeliauja i gilesnius odos sluoksnius ir ten kazkokiu budu neutralizuoja spindulius, bet ju beda, kad praejus tam tikram laikui ant saules ta medziaga isigerusi i oda sureaguoja ir patampa kazkas panasaus i fototoksiska, kad netik nebesaugo bet ir dar sustiprina neigiama saules poveiki

na cia tik mano supratimu is kiek perskaiciau galiu ir klysti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 08, 13:37)
Dėl univ. vaistinės, tai draugė ten pirkosi kremuką su šaltal. aliejum.Sudėtis be blogybių, tik neaišku, ar aliejai geri sudėti.Ir pigus.Taip kad taupančioms ar skubančioms visai galima užsukti pasidairyt.

kai valgai sald., tai ir norisi jų, nes l. svyruoja cukraus kiekis kraujyje.

pritariu, sudėtis neblogai atrodo, turėtų būti geriau už sintetikas iš parduotuvės drinks_cheers.gif

taip, rimtos knygos tai rašo, tik labai sunku išsitraukti tą kablį iš nugaros, čia suprantu MAMariją (kažin, ar ištaikė į KN rolleyes.gif ). jei potraukis saldumynams liguistas, galima spec. preparato pagerti - pati esu gėrusi prieš N metų, nuo šokoladinių šarločių atbaidė labai gerai biggrin.gif

QUOTE(begike @ 2009 05 08, 15:14)
Idomus pats veikimas apsaugnio kremo... kai sugeria saules spindulius, ir paskui reik kartot apsauga, kur ta apsauga dingsta? nu jei i oda neisigeria, tai ant odos lieka, tos saules sviesa sugerusios molekules ar kaip?  g.gif 

radau kita prausikli, bet kolkas neisduosiu, ilgiau panaudosiu geriau  blush2.gif 

sakyčiau, kad apsitrina fiziškai, nusiskalauja jūros ar ežero vandeniu, jei maudaisi, nes natūralios apsaugos kremo tas pagrindinis "skydas" lieka ant odos, o ne geriasi į ją, kaip cheminiai smile.gif

tu ir dezodorantą kažkokį gerą žadėjai išduoti yu.gif

aš bandžiau kelias dienas gizmos variantą su žaliosiomis citrinomis ir galiu pasakyti, kad iki šiol man padarė didžiausią įspūdį, visi kiti dezikai kol kas dulka ant lentynos biggrin.gif Visą dieną atlaiko puikiai, tik vakare sporte, kai prakaitas pasipila, pasijaučia, bet kai beveik visiems ten pasijaučia, tai nesu iškritusi iš konteksto tongue.gif

niuansas - laimus reikia pirkti kokioje didelėje parduotuvėje (Mindaugo Maximoje pvz), nes kitur jų kailiukas dėl menkos apyvartos būna sudžiūvęs ir sukietėjęs wink.gif

QUOTE(esp @ 2009 05 08, 15:49)
Na va, manau jau visos surašė, ko norėjo ir biologish. Užsakinėju  smile.gif

kaip super, laukiu sąskaitos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
pradejau naudoti kameliju alieju plaukams, kad nesiriebaluotu labai greitai. Na jau kelis kartus tepiausi plaukus, efektas tikrai yra, bet juk visa laika norisi, kad butu vis geriau ir geriau. Pamaniau, kad gal gerai butu dar ilasint i kameliju alieju arbatmedzio EA arba rozmarinu? Gal patarsit ka?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 05 08, 16:04)
na siaip naturaliuose kremuose naudojama apsauga atspindi saules spindulius, si apsauga lieka ant odos pavirsiaus, tai gal skaito kad nusitrina, nusiprakaituoja ir reikia kartoti
o kazkas panasaus i tai ka rasote kad "sugeria" saules spindulius tai yra cheminiai filtrai, kurie natur kosmetikoje nenaudojami, tie filtrai nukeliauja i gilesnius odos sluoksnius ir ten kazkokiu budu neutralizuoja spindulius, bet ju beda, kad praejus tam tikram laikui ant saules ta medziaga isigerusi i oda sureaguoja ir patampa kazkas panasaus i fototoksiska, kad netik nebesaugo bet ir dar sustiprina neigiama saules poveiki

na cia tik mano supratimu is kiek perskaiciau galiu ir klysti smile.gif

taip, atspindi turejau omeny, netaip issireiskiau smile.gif jei nesimaudai, eini i lauka su drekinanciu kremu, kuris turi spf apsauga biggrin.gif zodziu, ieskosiu literaturos ir pastudijuosiu, kai tik laiko bus blush2.gif

QUOTE(katutis @ 2009 05 08, 16:21)
taip, rimtos knygos tai rašo, tik labai sunku išsitraukti tą kablį iš nugaros, čia suprantu MAMariją (kažin, ar ištaikė į KN  rolleyes.gif ). jei potraukis saldumynams liguistas, galima spec. preparato pagerti - pati esu gėrusi prieš N metų, nuo šokoladinių šarločių atbaidė labai gerai  biggrin.gif
sakyčiau, kad apsitrina fiziškai, nusiskalauja jūros ar ežero vandeniu, jei maudaisi, nes natūralios apsaugos kremo tas pagrindinis "skydas" lieka ant odos, o ne geriasi į ją, kaip cheminiai smile.gif

tu ir dezodorantą kažkokį gerą žadėjai išduoti yu.gif

man reikia to preparato blush2.gif ir dar ko nors apskritai nuo apsirijimo blush2.gif neimanoma jau doh.gif edu ir edu doh.gif
deziko dar nenusipirkau, bet isduosiu irnesakyk.gif galvojau apie aubrey organics rutulini, skaiciau nete, kad visa diena jauciamas svarumas bigsmile.gif tai ir sudomino biggrin.gif kai turesiu daugiau money money, reiks nusipirkt biggrin.gif
Papildyta:
gal kas pasakys kiek mazdaug holos kremu meginukai kainuoja? ir kokia talpa? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 05 08, 17:22)
jei nesimaudai, eini i lauka su drekinanciu kremu, kuris turi spf apsauga  biggrin.gif 

man reikia to preparato  blush2.gif  ir dar ko nors apskritai nuo apsirijimo  blush2.gif  neimanoma jau  doh.gif  edu ir edu  doh.gif 

galvojau apie aubrey organics rutulini

įdomu pasidarė ir man, kažkaip niekad toks klausimas nebuvo kilęs biggrin.gif

dėl saldumynų - tai chromo papildai tą potraukį gesina, o jei šiaip dėl visko, tai tik stiprus noras būti gražiai tongue.gif

aš taip prisiskaičiau apie bičių dezodorantą ir dar atsiliepimų, kad "niekas nepadėjo, o šitas tai vienintelis padėjo" wink.gif Ir nusipirkau. Galiu pasakyti, kad nedaro jis stebuklų, daug geriau žalioji citrina. Čia labai individualu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, susisiekiau su http://newdirectionsuk.com/, tai jie turi organiškų hidrolatų, (nesertifikuotų) Perkant 1 l hidrolato, kaina su viskuo gautųsi kažkas 80 Lt (100 ml-8 Lt). Ar susidarytų norinčių? galima kooperuotis kitą hidrolatą. galit pažiūrėti čia.Prie kainų reikia pridėti 15 pr. PVM.Apsispręsti reik operatyviai, nes aš kelis ea iš ten perku, tai tuo pačiu ir hidrolatą užgriebčiau. Jei kuri noit, galima ea iš ten pirkti.Siuntimas 1 but apie 3 Lt gaunasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 08 gegužės 2009 - 18:06
QUOTE(Monica @ 2009 05 08, 17:56)
Merginos, susisiekiau su http://newdirectionsuk.com/, tai jie turi organiškų hidrolatų, (nesertifikuotų) Perkant 1 l hidrolato, kaina su viskuo gautųsi kažkas 80 Lt (100 ml-8 Lt). Ar susidarytų norinčių? galima kooperuotis kitą hidrolatą. galit pažiūrėti čia.Prie kainų reikia pridėti 15 pr. PVM.Apsispręsti reik operatyviai

as 4u.gif

Orelis neprastas, jauciu visos i sodus isvaziavo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 08 gegužės 2009 - 18:01