Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 04 29, 01:21)
priesakyje 3 salys su savo gerybem - teks mesti kazka is rubu lauk wink.gif

teisingai, šitokio gėrio gavai bigsmile.gif

Dailus-kvietkelis mūsų keliauja po tolimas šalis ir matot, kaip teisingai apsipirkinėja biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 04 29, 06:46)
Juk nebuvo būtina čia viešai to rašyti blush2.gif .

apie tave konkrečiai ir nerašė 4u.gif Būtum viešai nepasipasakojusi, nebūtų net į galvą šovę, kad būtent tu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 29, 10:16)
apie tave konkrečiai ir nerašė  4u.gif Būtum viešai nepasipasakojusi, nebūtų net į galvą šovę, kad būtent tu  ax.gif

Na, na. O kai pagalvoji, tai jei jau kas neaišku, ta į AŽ galima parašyti. Kaip sakoma, jei jau nenori nieko sakyti, tai kam tada pradėti. Pavyzdžiui aš iš karto perskaičius žinutę pasijutau nepatogiai, o kai pagalvoji dėl ko, tai nesuprantu. Juk ne aš suklydau darydama užsaakymą, na bet čia nesvarbu, mes jau susitarėme, kad aš jį paimsiu vistiek, bet tai kam tada rašyti, kad kažkas liko skolingas, kad nesupranta kas čia dedasi ir pan. Man tai čia viskas aišku. Aš dar negavau prekių, o kad nesisiuntinėti pinigais pirmyn atgal, dabar tenoriu sulaukti siuntinio ir pervesiu tą pinigų likutį, kuris atsirado ne dėl mano kaltės. Na štai nemėgstu aiškintis, bet ką tik tai buvau priversta padaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 29 balandžio 2009 - 09:33
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 29, 09:33)
Na, na.

MAMarija, žmogus pirmą kartą darė tokį užsakymą, sunku susivesti galus 4u.gif Na nenugąsdinkim, kad ateityje nebijotų tokio reikalo apsiimti ax.gif Iš manęs skaičiuotoja ir galų suvedinėtoja tai išvis netikusi irnesakyk.gif Bijau net pagalvot, kaip aš atrinkinėčiau kremų, dušo želių kalnus karsta.gif

gal kas jau buvot Nimfali? wink.gif Man šampūno su ožkos pienu ir migdolais reiktų, labai patiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 29, 10:43)
MAMarija, žmogus pirmą kartą darė tokį užsakymą, sunku susivesti galus  4u.gif Na nenugąsdinkim, kad ateityje nebijotų tokio reikalo apsiimti   ax.gif Iš manęs skaičiuotoja ir galų suvedinėtoja tai išvis netikusi irnesakyk.gif Bijau net pagalvot, kaip aš atrinkinėčiau kremų, dušo želių kalnus karsta.gif

Aš irgi taip pagalvojau drinks_cheers.gif, ir ačiū Oksanik už apsiimtą darbą. Aš to turbūt neapsiimčiau. Tiek daug vargo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 04 28, 22:03)
Na.. aš apie šitą labai prastos nuomonės, kiek ėjau, tai nieko gero... Paskutinį kartą buvau, nes apie nosį išbėrė ir niekas negelbėjo... Galvojau gal odos erkutės, tepiau visokiais riebiais kremais... Nuėjau į tą kliniką, tai sako "nieko čia nėra, išsigalvoji". Nu ačiū... Bet lyg kanapių aliejus su cinko kremuku bus man padėjęs  g.gif O prirašė visokių kremų kremučių iš reklamuojamųjų sąrašo...

Nepasiseke g.gif As ir ten su apinosiniu dermatitu buvau apsilankius, tai aisku gydymas uztruko, nes pas mane dermatitas pereinantis i egzema, o gydytoja manes labai gailejo ir vaistukus atsargiai rinko, ir tikrai stengesi kad paieskos geriausio preparato brangiai nekainuotu, siule veikliuju medziagu analogus pigesnius.Del erkutes ir grybelio iskart istyre apsidraudimui. Tiesa ejau per rekomendacijas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 29 balandžio 2009 - 09:58
Mano sesuo ryt planuoja "kelione" i Nimfali - jei kuriai ko nors reikia, bet nepatogu ar neturi laiko ten nulekti - brukstelkite i az. Atsiemimo vieta -centras ax.gif

QUOTE(Akwilė @ 2009 04 28, 20:19)
o as pirkau jau antra karta inde, viena sau, kita draugei  ax.gif  net nepagalvojau kazkaip apie svori  doh.gif  o kaip kokybe idomu ta pati?
Bet kokosas tai fainas dalykelis  thumbup.gif negaliu atsidziaugt  cool.gif

kokybe tai nesiskiria manau, nes refil yra papildymas tam indeliui

QUOTE(katutis @ 2009 04 28, 21:16)
gal ji tik apsimeta kosmetologe  lotuliukas.gif Na bet aišku, ką mes, bobelės, sumaišančios aliejus iš bidonėlio ir vaidinančios, kad gaminamės kosmetiką, suprantam  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai savo parase ji savo salono nuoroda isimetus, tai nemanau, kad meluoja. As dar iki to paraso maniau, kad ji kokia nors kosmetikos platintoja, o kai pamaciau parasa supratau is kur tokios jos "ZINIOS" doh.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 04 29, 06:46)
Juk nebuvo būtina čia viešai to rašyti blush2.gif

Bet ji juk ir neparase kas tokia, pati pasisakei ax.gif

QUOTE(Monica @ 2009 04 29, 07:34)
O tu kažkur radai tamsaus stiklo didelį indą? Ar tinka ir paprastas stiklainis?

O gal kuri užmatėt be KN ir Aliejaus parduot. tamsaus stiklo buteliukų ir indukų?

as sudejau i paprasta stiklaini ir i spintele ten tamsu, tad nieko jam nenutiks ax.gif
O tamsu galima labai greitai padaryti - dekupazo pagalba biggrin.gif

Tai, kad ir aliejaus pardeje ju jau nebera -buvau cia kazkada uzsukus, tai tik buteliukai, o tu stiklaineliu schmoll.gif
Atsakyti
Knygoj Aromaterapija nuo A iki Z perkaiciau, kad naturalius bekvapius kuno losjonus galima praturtinti eteriniais aliejais, tada sie igauna gydomuju savybiu. Ar kas nors gali pasidalinti patirtim apie tai? Arteja vasara, tai galvoju paprasciau butu man apsieiti su losjonu, nei su tepalais ax.gif Planuoju meistrautis is Urtekram pekvapio kuno losjono, praturtinti ji tamanu aliejum(kamuoja venos ir kapiliarai) kokiu 10% ir ea. Ka manot g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 29, 09:50)
Aš to turbūt neapsiimčiau. Tiek daug vargo doh.gif

taip drinks_cheers.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 29, 09:57)
tai savo parase ji savo salono nuoroda isimetus, tai nemanau, kad meluoja.

ir aš nemanau, nes labai jau tipiškos kalbos drinks_cheers.gif Pajuokavau tiesiog, nors irgi - juokas pro ašaras sad.gif Kai nusiteiksiu psichologiškai, reiks man į savo senas nuotraukas pažiūrėt ir kaip begikei galvoje prasukinėti juostelę apie sintetinius stebuklus leidžiant bla bla bla biggrin.gif

QUOTE(baggio @ 2009 04 29, 10:14)
naturalius bekvapius kuno losjonus galima praturtinti eteriniais aliejais, tada sie igauna gydomuju savybiu.

aš irgi taip elgdavausi, kai turėjau man labai patikusį EA mišinį iš Primaveros - prisilašindavau taip į losjoną, prisienergizuodavau visai dienai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 29 balandžio 2009 - 10:33
QUOTE(violence @ 2009 04 28, 22:50)
gal kas gali pakomentuoti šitą kremuką nuo saulės  rolleyes.gif aš niekaip sudėties nerandu  doh.gif bet gal jūs kas nors ką nors žinote smile.gif  4u.gif

ech, dilema man dar del kremo su spf doh.gif nes reiktu nedidelio kiekio (nes tikrai kokiu 200ml as neisnaudoju, paskui gaila bus gera daikta mest) ir nedideles apsaugos (kad imanoma butu idegti) g.gif
Atsakyti
oo, tiksliai, reikės gal šiandien ir nuvažiuoti iki Nimfali, anksti baigsiu reikalus..
Atsakyti
Suprantu, kad reta kuri iš jūsų lankotės Kristianoje, bet gal kada teko matyti/girdėti/naudoti "Evian" purškiklį veidui. Na tiesiog ant veido purškiesi mineralinį vanedenį lyg iš lako buteliuko. Tokį naudojau tuomet, kai dar nebuvau susirgusi natūralisčių liga lotuliukas.gif. Dabar pastebiu, kad hidrolatai odą visgi sausina ir labai norėčiau kažko panašaus į tą Evian purškiamą vandenį. Ten rašo, kad tai 100 proc. natūralus mineralinis vanduo (ml/l): Ca:80, Na:6,5, K:1, HCO:360, SO4:12,6, Cl:6,8, Nitratų:3,7, Silicio:15, pH:7,2.
Tiesą sakant nesigaudau chemijoje nė kiek, labiausiai nerimauju dėl tų nitratų, bet gal čia viskas normalu, gal ir paprastame vandenyje jo yra, o juk mes daromės visokiausius ramunėlių nuovirus ir pan. g.gif. Gal čia viskas normoje ir natūralu/sveika?
Atsakyti
gal kam taip buvo, ar gali surugti duso zele?
nespejau panaudoti ne 2sav o MB siandien sako surugo blink.gif na gal kvapas pakito truputi ir visa patapo tokia smulkiais burbuliukais, cia urtekram su alijosium
gal cia mum jau vaidenasi, arba galiojimas pasibaiges tik nepaziurejau odabar jau nusilupo etikete g.gif
Atsakyti