Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(begike @ 2009 05 07, 15:05)
o ka jus i tai, kad iki siol veidui nenaudojau nieko ir neturiu nei vieno spuogo ir inkstiro  tongue.gif  Ir apie grazia mano oda visi klausineja, ka naudoju - sakau N-I-E-K-O  tongue.gif 

todėl ir neturi, kad nieko nenaudoji biggrin.gif Prasidėtų keliasluoksniai makiažai, šveitimai, drėkinimai, maitinimai ir ..... (tfu tfu aišku, nelinkiu 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 05 07, 15:15)
labai džiugu  thumbup.gif labai labai, ne viena, o galbūt ir visos šios žemės moterys tokios odos norėtų biggrin.gif
bet šiaip ar taip jūs juk prausiatės? smile.gif manau apie tai ir kalbėta buvo - reikia praustis  4u.gif

ir vėl už visas pakalbėsiu biggrin.gif kai rasit kokios mokslinės info apie apsaugą nuo sualės būtinai pasidalinkite čia  4u.gif mum visoms įdomu smile.gif

Aa, taip, be abejo prausiuosiu, bet tik vandenuku blush2.gif Maniau Kunigunda turejo omeny su visom priemonem prausimasi blush2.gif Kadangi nesipudruoju, tai jokiu spec priemoniu ir nenaudoju smile.gif

Kai turesiu daugiau laiko, panarsysiu ir aisku pasidalinsiu info biggrin.gif

QUOTE(katutis @ 2009 05 07, 15:57)
todėl ir neturi, kad nieko nenaudoji  biggrin.gif Prasidėtų keliasluoksniai makiažai, šveitimai, drėkinimai, maitinimai ir ..... (tfu tfu aišku, nelinkiu  4u.gif )

taip, tikriausiai biggrin.gif Visgi vasarai noriu kremuka isigyti smile.gif ir saulute kaitina, ir pasauses odele, tai noris kazkuom kartais patept smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 07, 15:57)
todėl ir neturi, kad nieko nenaudoji  biggrin.gif Prasidėtų keliasluoksniai makiažai, šveitimai, drėkinimai, maitinimai ir ..... (tfu tfu aišku, nelinkiu  4u.gif )

nu bet nesake, kad visai nesidazo, sake, kad kremo netepa. O del spuogu - cia paveldejimo dalykas, gal jei kazka teptu, butu dar grazesne oda, tarkim rauksleliu profilaktikai, kad atsirastu kuo veliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 07 gegužės 2009 - 16:38
QUOTE(Amellie @ 2009 05 07, 13:39)
o tavo plaukuciai stori ar ploni? ar greit riebaluojas? ir ar purina tas sampunas? gal koki kita is UT naudojai, gali palygint? nusipirkau, tikiuos neteks gailetis  smile.gif

Ir aš naudojau Urtekram šampūną, purinantį su moliu kažkokiu ten. Tai jis man netiko visiškai, nes plaukai po jo būna tarsi neplauti, sulipę. Mano plaukai ploni ir labai riebūs. Taigi, manau, kad tokiems plaukams jis netinkamas. Ironiška, bet net ir sulipindamas plaukus, volumino jis puikiai, net keista buvo. Tokio voluminimo net su sintetiniu šampūnu nesu išgavusi. Taigi, manyčiau šis šampūnas tiktų turinčioms sausesnius plaukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 07 gegužės 2009 - 16:39
QUOTE(nep @ 2009 05 07, 16:37)
nu bet nesake, kad visai nesidazo, sake, kad kremo netepa. O del spuogu - cia paveldejimo dalykas, gal jei kazka teptu, butu dar grazesne oda, tarkim rauksleliu profilaktikai, kad atsirastu kuo veliau

sako gi panelė, kad nesikremina ir nesipudruoja. O kad pasidažo akis ir lūpas, tai dar nereiškia, kad oda veido visa nekvėpuoja nuo makiažo, kaip pas kai kurias, kokių aplink mus pilna. Tai dėl ko turi kilti visos įmanomos problemos? doh.gif Geriau pasidžiaukim, kad žmogui taip nuskilo biggrin.gif

kai mečiau pudras ir visus maskuoklius, man ir oda susitvarkė, kviečiu sekti geru pavyzdžiu rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 07, 17:43)

kai mečiau pudras ir visus maskuoklius, man ir oda susitvarkė, kviečiu sekti geru pavyzdžiu  rolleyes.gif  thumbup.gif

priezastys berimu atsiradimui buna pacios ivairiausios, tau pasiseke, kad jos tebuvo pavirsines, bet deja, deja ne viesiems taip blush2.gif

Apie UT roziu sampuna, jis buvo mano pirmas bandytas naturalus ir labai maloniai nustebines, plaukai buvo svelnus, tik gal po ilgo vartojimo tik gal siek tiek riebaluotis daugiau buvo pradeje. ax.gif bet siaip kokie 8 ar 9 balai , bet cia labai individualu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 05 07, 16:55)
priezastys berimu atsiradimui buna pacios ivairiausios, tau pasiseke, kad jos tebuvo pavirsines, bet deja, deja ne viesiems taip blush2.gif 

ne tik paviršinės, deja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 05 07, 16:37)

katutis jau parase biggrin.gif nesipudruoju, tik akytes pasidazau ir kartais lupikes nail.gif
Nu man tai neina i galva tepti priemones nuo rauksliu ant jaunos odos blush2.gif nemanau, jei kazka tepciau, oda butu dar grazesne, nes kai ji nereikalauja kazko, tai ir ner priemoniu patenkinanciu ja, tada tai riebina, tai sausina.
Sakau, dabar noriu drekinancio kremo ar kokio nuo saules rolleyes.gif
QUOTE(katutis @ 2009 05 07, 16:43)
sako gi panelė, kad nesikremina ir nesipudruoja. O kad pasidažo akis ir lūpas, tai dar nereiškia, kad oda veido visa nekvėpuoja nuo makiažo, kaip pas kai kurias, kokių aplink mus pilna. Tai dėl ko turi kilti visos įmanomos problemos?  doh.gif Geriau pasidžiaukim, kad žmogui taip nuskilo biggrin.gif

kai mečiau pudras ir visus maskuoklius, man ir oda susitvarkė, kviečiu sekti geru pavyzdžiu  rolleyes.gif  thumbup.gif

4u.gif biggrin.gif
Maskavai gal kokius paraudimus? blush2.gif Kaip juos issitaisei naturaliais budais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 05 07, 17:16)
katutis jau parase  biggrin.gif  nesipudruoju, tik akytes pasidazau ir kartais lupikes nail.gif
Nu man tai neina i galva tepti priemones nuo rauksliu ant jaunos odos  blush2.gif nemanau, jei kazka tepciau, oda butu dar grazesne, nes kai ji nereikalauja kazko, tai ir ner priemoniu patenkinanciu ja, tada tai riebina, tai sausina.
Sakau, dabar noriu drekinancio kremo ar kokio nuo saules  rolleyes.gif

4u.gif  biggrin.gif
Maskavai gal kokius paraudimus?  blush2.gif Kaip juos issitaisei naturaliais budais?  blush2.gif

nieks ir nesako, kad nuo rauksliu is karto tept ant jaunos odos, beto niekur neparasyta kiek tau metu biggrin.gif Kalbu apie papildoma drekinima
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 07, 17:43)

drinks_cheers.gif, Jau daugelį metų savatgaliais nesidažau, o dabar tai išvis neatsimenu kada dažiausi. Atrodo net nemokėčiau pudros užsitepti doh.gif. Juokauju aišku. Aišku lengva man kalbėti, kai dabar auginu vaiką ir neinu į darbą, bet vistiek paskutiniu metu požiūris labai pasikeitė - aš net savotiškai didžiuojuosi tuo, kad nenaudoju makijažo. Čia kaip su natūraliu gimdymu, po Cezario niekas netikėjo, o ir aš pati, kad galėčiau išdrįsti gimdyti natūraliai, bet...ir vėl, aš taip didžiavausi tai padariusi, nors kitoms tai savaime suprantamas dalykas rolleyes.gif. Na bet man tai buvo kažkas tokio.
Rytoj važiuoju į Vilnių apsikirpti ir šį kartą lėksiu natūraliai. Kažkaip anksčiau atrodydavo, kad ten būtina ateiti su makijažu - juk tiek poniučių prisirenka ax.gif. Kartu tikiuosi atrasti valandėlę KN - aš ten niekada nesu buvusi ax.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 07 gegužės 2009 - 17:36
QUOTE(begike @ 2009 05 07, 17:16)
nemanau, jei kazka tepciau, oda butu dar grazesne, nes kai ji nereikalauja kazko, tai ir ner priemoniu patenkinanciu ja, tada tai riebina, tai sausina.

Maskavai gal kokius paraudimus?  blush2.gif Kaip juos issitaisei naturaliais budais?  blush2.gif

teisingai mąstai, šaunuolė 4u.gif biggrin.gif

aš maskavau viskuo kas įmanoma visą veidą, kuris buvo striošnas ir atrodžiau katastrofiškai doh.gif O viskas prasidėjo nuo to, kad studentavimo laikais kambario draugė atvedė mane į "kelią" - sugėdino, kad nesidažau, o tokiom panom taigi būtinai reikia biggrin.gif Aišku, tada man kažkaip nekrito man į akis, kad mano oda balta, švari, lygi, o pas ją poros beveik kaip šuliniai, oda blizga ir pan.

paskui jau teko ne gražintis, o stvertis gydymosi. Pas dermatologus, kosmetologę bėgiojau dažnai ir net neužsirašius, paklusniai tepiau kremus su rūgštimis, nuo viso pasaulio apsaugančias pudras ir pan.

kadangi niekas nepadėjo, įsijungė smegenys, atsigavo manasis "aš", faktiškai nuolat viską kvestionuojantis ir suabejojo kosmetikos pramonės mitais, štai tuomet ir pasisuko viskas priešinga kryptimi, atradau šį forumą ir natur temas, kas man padėjo susivokti, kad ne viskas auksas, kas auksu žiba smile.gif

nebetepu jokių pudrų, nesimaskavimo laikotarpis buvo nejaukus apie 2 mėnesius, po to nebeliko, ką maskuoti. Ir aš labai abejoju, kad kas nors iš mano šeimos ar bendradarbių prisimena tą "skandalingą" laikotarpį, kai be pudrų gydžiau odą ir kaip tuomet atrodžiau tongue.gif biggrin.gif

buvo, kai bendradarbė sumanė pas mane krempudrą pasiskolinti ir labai nustebo, kad tokios nei turiu, nei naudoju biggrin.gif

žodžiu, buvo verta rolleyes.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 05 07, 17:35)
Aišku lengva man kalbėti, kai dabar auginu vaiką ir neinu į darbą, bet vistiek paskutiniu metu požiūris labai pasikeitė - aš net savotiškai didžiuojuosi tuo, kad nenaudoju makijažo.

Kartu tikiuosi atrasti valandėlę KN - aš ten niekada nesu buvusi ax.gif.

man ir lengva kalbėti, nors neauginu vaiko ir einu į darbą drinks_cheers.gif biggrin.gif Turiu strazdanėlių ant nosies vasarą ir skruostai kartais parausta, bet man taip gražiau, nei užsimaskavus-užsipudravus, nesijaučiu, manau, kad ir neatrodau, kaip dinozauras g.gif biggrin.gif

būtinai nueik, bent pamatysi, kas tie KN thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 07, 17:52)
teisingai mąstai, šaunuolė  4u.gif  biggrin.gif

aš maskavau viskuo kas įmanoma visą veidą, kuris buvo striošnas  ir atrodžiau katastrofiškai  doh.gif O viskas prasidėjo nuo to, kad studentavimo laikais kambario draugė atvedė mane į "kelią" - sugėdino, kad nesidažau, o tokiom panom taigi būtinai reikia biggrin.gif Aišku, tada man kažkaip nekrito man į akis, kad mano oda balta, švari, lygi, o pas ją poros beveik kaip šuliniai, oda blizga ir pan.

paskui jau teko ne gražintis, o stvertis gydymosi. Pas dermatologus, kosmetologę bėgiojau dažnai ir net neužsirašius, paklusniai tepiau kremus su rūgštimis, nuo viso pasaulio apsaugančias pudras ir pan.

kadangi niekas nepadėjo, įsijungė smegenys, atsigavo manasis "aš", faktiškai nuolat viską kvestionuojantis ir suabejojo kosmetikos pramonės mitais, štai tuomet ir pasisuko viskas priešinga kryptimi, atradau šį forumą ir natur temas, kas man padėjo susivokti, kad ne viskas auksas, kas auksu žiba smile.gif

nebetepu jokių pudrų, nesimaskavimo laikotarpis buvo nejaukus apie 2 mėnesius, po to nebeliko, ką maskuoti. Ir aš labai abejoju, kad kas nors iš mano šeimos ar bendradarbių prisimena tą "skandalingą" laikotarpį, kai be pudrų gydžiau odą ir kaip tuomet atrodžiau tongue.gif biggrin.gif

buvo, kai bendradarbė sumanė pas mane krempudrą pasiskolinti ir labai nustebo, kad tokios nei turiu, nei naudoju biggrin.gif

žodžiu, buvo verta  rolleyes.gif

kokia istorija wub.gif biggrin.gif Gaila, bej jaunystej pridarom klaidu, turejai tokia oda, o vienas nevykes patarimas taip pablogino. Cia gal is pavydo dar pasake biggrin.gif as irgi uzsikabinau ant "natur". Viskas, sakes, jau neissigydysiu ir nenoriu wub.gif biggrin.gif Yra viena vietele, kuriai galeciau pritaikyti maskuokli, bet nelabai norisi prasidet blush2.gif del to galvoju ar imanoma kaip nors naturaliais budais sulygint veido spalva blush2.gif t.y. pagaliau nugesint paraudimus apie nosi doh.gif Niekam tai i akis nekrenta, bet as pazistu savo veida, tai reik ir si maza trukumeli istaisyt biggrin.gif Gal zinai kas pagelbetu tokiam dalykui? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 07 gegužės 2009 - 18:04