QUOTE(begike @ 2009 05 07, 17:16)
nemanau, jei kazka tepciau, oda butu dar grazesne, nes kai ji nereikalauja kazko, tai ir ner priemoniu patenkinanciu ja, tada tai riebina, tai sausina.
Maskavai gal kokius paraudimus?
Kaip juos issitaisei naturaliais budais?
teisingai mąstai, šaunuolė
aš maskavau viskuo kas įmanoma visą veidą, kuris buvo
striošnas ir atrodžiau katastrofiškai
O viskas prasidėjo nuo to, kad studentavimo laikais kambario draugė atvedė mane į "kelią" - sugėdino, kad nesidažau, o tokiom panom taigi būtinai reikia
Aišku, tada man kažkaip nekrito man į akis, kad mano oda balta, švari, lygi, o pas ją poros beveik kaip šuliniai, oda blizga ir pan.
paskui jau teko ne gražintis, o stvertis gydymosi. Pas dermatologus, kosmetologę bėgiojau dažnai ir net neužsirašius, paklusniai tepiau kremus su rūgštimis, nuo viso pasaulio apsaugančias pudras ir pan.
kadangi niekas nepadėjo, įsijungė smegenys, atsigavo manasis "aš", faktiškai nuolat viską kvestionuojantis ir suabejojo kosmetikos pramonės mitais, štai tuomet ir pasisuko viskas priešinga kryptimi, atradau šį forumą ir natur temas, kas man padėjo susivokti, kad ne viskas auksas, kas auksu žiba
nebetepu jokių pudrų, nesimaskavimo laikotarpis buvo nejaukus apie 2 mėnesius, po to nebeliko, ką maskuoti. Ir aš labai abejoju, kad kas nors iš mano šeimos ar bendradarbių prisimena tą "skandalingą" laikotarpį, kai be pudrų gydžiau odą ir kaip tuomet atrodžiau
buvo, kai bendradarbė sumanė pas mane krempudrą pasiskolinti ir labai nustebo, kad tokios nei turiu, nei naudoju
žodžiu, buvo verta
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 07, 17:35)
Aišku lengva man kalbėti, kai dabar auginu vaiką ir neinu į darbą, bet vistiek paskutiniu metu požiūris labai pasikeitė - aš net savotiškai didžiuojuosi tuo, kad nenaudoju makijažo.
Kartu tikiuosi atrasti valandėlę KN - aš ten niekada nesu buvusi
.
man ir lengva kalbėti, nors neauginu vaiko ir einu į darbą
Turiu strazdanėlių ant nosies vasarą ir skruostai kartais parausta, bet man taip gražiau, nei užsimaskavus-užsipudravus, nesijaučiu, manau, kad ir neatrodau, kaip dinozauras
būtinai nueik, bent pamatysi, kas tie KN