Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Įdomu, ar kremo gamybai tiktų paprastas vaškas iš korių, kuriuose buvo medus g.gif

Atsakyti
QUOTE(Evatam @ 2009 05 07, 12:17)
Įdomu, ar kremo gamybai tiktų paprastas vaškas iš korių, kuriuose buvo medus g.gif

man cia pasiule uziti gutte 86 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 05 07, 09:59)
Labas, noreciau atsiliepimu apie urtekram roziu sampuna  ax.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 07, 10:14)
Turejau Urtekram ir sampuna ir kondicionieriu su rozem, kadangi mano plaukai
nedazyti tai jis buvo pernelyg maitinantis,
Apsunkindavo plaukus, jokios formos plaukai neturejo net ir po kirpimo
Manau jis idealus dazytiems plaukams, ypac sviesintiems

Kaip tik dabar naudoju UT rožių šampūną. Man jis patinka, nevelia plaukų, gerai išplauna aliejines kaukes, nesausina galvos odos. Mano plaukai ilgi, nedažyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2009 05 06, 01:17)
isvis alterros produkcijos zymiai sumazeje, lentynos apytustes. Perejau tris Drogus, kol radau pieneli, kuri visad naudoju. Ir tai tik du buvo unsure.gif

as irgi droge vaikstinejau, klausykit merginos, o ta Rossmann serija nuo saules gera? niekas neziurejot? as dar nelabai igudus kas gerai yra kas blogai blush2.gif

QUOTE(Monica @ 2009 05 06, 12:57)
tai aš ir užsakiau tą brangesnį, tikiuosi mergaitės nenusivils sumokėjusios kiek brangiau.

as juo labai patenkinta, isidreskus pasitepu, as sumusus, man net melynes nebuvo bigsmile.gif rankoms ir veidui kartais, vaikams kai paberia tepu ir uzpakalius nuo issutimu, man jis nerealus thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Evatam @ 2009 05 07, 11:17)

nelabai smile.gif KN jis labiau išvalytas, geriau tirpsta ir pan. Kunigunda78 sakė, kad bandė iš korių, bet nelabai jis wink.gif

QUOTE(maye @ 2009 05 07, 11:26)
man cia pasiule uziti gutte 86  4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nail.gif

biggrin.gif

QUOTE(Akwilė @ 2009 05 07, 11:36)
Rossmann serija nuo saules gera?

kažkaip įtariu, kad įprasta sintetinė, bet reiktų pažiūrėti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 05 07, 12:36)
as irgi droge vaikstinejau, klausykit merginos, o ta Rossmann serija nuo saules gera?

Rossmann vaikams skirti produktai yra geros sudėties, o nuo saulės tai aš nemačiau, tikrai reikia sudėtį skaityt.Jei ne vaikams skirta, manau nebus gera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 05 07, 11:32)
Kaip tik dabar naudoju UT rožių šampūną. Man jis patinka, nevelia plaukų, gerai išplauna aliejines kaukes, nesausina galvos odos. Mano plaukai ilgi, nedažyti 4u.gif

o tavo plaukuciai stori ar ploni? ar greit riebaluojas? ir ar purina tas sampunas? gal koki kita is UT naudojai, gali palygint? nusipirkau, tikiuos neteks gailetis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 07, 12:51)
kažkaip įtariu, kad įprasta sintetinė, bet reiktų pažiūrėti wink.gif

QUOTE(Monica @ 2009 05 07, 13:05)
Rossmann vaikams skirti produktai yra geros sudėties, o nuo saulės tai aš nemačiau, tikrai reikia sudėtį skaityt.Jei ne vaikams skirta, manau nebus gera schmoll.gif

aha vaikams tai jau skaiciau,kad gera kokybe, apziurejau ir kainytes mazos, va kaip tik baigiu sampuna, sakiau begsiu nupirkt joms Rossmanno. O nuo saules tai buvo ir vaikams ir nevaikams, tuoj pabandysiu paieskot internete sudeti, nes man dar truputi tie blogiukai sudetyje tamsus miskas doh.gif blush2.gif

va radau, tik nesuprantu vokiskai nei bum bum doh.gif
vienas toks
kitas toks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 07 gegužės 2009 - 13:01
QUOTE(Amellie @ 2009 05 07, 12:39)
o tavo plaukuciai stori ar ploni? ar greit riebaluojas? ir ar purina tas sampunas? gal koki kita is UT naudojai, gali palygint? nusipirkau, tikiuos neteks gailetis  smile.gif

Mano plaukai yra neriebūs, plaunu max 2k/sav. Storumas plaukų vidutinis, o purumo man visi šampūnai priduoda. Iš UT daugiau nieko nesu bandžiusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 06, 22:16)
apie tai mes jau esame diskutave  - nesuprantu kaip galima eiti miegoti nenusivalius veido. Siuo atveju nesvarbu ar kremas su spf, ar be ju, bet jei ju vakare nenuvalysi -tai apie grazia oda reiks pamirsti, nes tokia oda ir kimsis, ir spuoguosis, bus inkstiruota, demeta ir .t.t. Apsauga tiesiog nusivalys i pagalve  ax.gif

o ka jus i tai, kad iki siol veidui nenaudojau nieko ir neturiu nei vieno spuogo ir inkstiro tongue.gif Ir apie grazia mano oda visi klausineja, ka naudoju - sakau N-I-E-K-O tongue.gif

Apie apsauga paieskosiu mokslines kokios medziagos, nes idomu smulkesne informacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 05 07, 15:05)
o ka jus i tai, kad iki siol veidui nenaudojau nieko ir neturiu nei vieno spuogo ir inkstiro  tongue.gif  Ir apie grazia mano oda visi klausineja, ka naudoju - sakau N-I-E-K-O  tongue.gif 

labai džiugu thumbup.gif labai labai, ne viena, o galbūt ir visos šios žemės moterys tokios odos norėtų biggrin.gif
bet šiaip ar taip jūs juk prausiatės? smile.gif manau apie tai ir kalbėta buvo - reikia praustis 4u.gif

ir vėl už visas pakalbėsiu biggrin.gif kai rasit kokios mokslinės info apie apsaugą nuo sualės būtinai pasidalinkite čia 4u.gif mum visoms įdomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 07 gegužės 2009 - 15:17
Man kažkaip kanapių aliejus labai veidą sausina verysad.gif
Turbut reikės ji naudoti iš vidaus, nes iš išeorės kažkaip neitin tinka, nors MB patinka visai ir veidas lyg ir susitvarkė... Dabar bandau kokosų alieju, tai ir visai nieko.
Atsakyti