Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(begike @ 2009 05 05, 21:22)
cituoju savo posta is hauschkos temos apie apsauginius kremus, gal kas paprotins  blush2.gif  biggrin.gif

nepamenu as ten visu klausimu, tad atsakysiu tik tai ka pamenu - naturalus kremai tiesiog sukuria apsaugini sluoksni ant odos, tad saule yra atspindima. Tad nusiprausus, ar su ranksluosciu nusivaliu ir ta apsauga gali nusitrinti, priesingai nei sintetiniai kremai, nes jie su nano dalelem, tad isigeria i oda.
paprasta diena, krema tepu tik pries eidama i lauka. Jei deginuosi -tai kol esu pliaze tepu kas valanda (bunu iki 12 ir po 16 val.), grizusi is pliazo visada nusivalau veida, ir tada, ant svaraus veido vel tepu krema

QUOTE(esp @ 2009 05 05, 21:26)
Ką geriau pirkti šukavimui - logonos purškiamą kondicionierių

sitas man velia plaukus g.gif

QUOTE(adrija @ 2009 05 05, 21:50)
Tai jūs man  durnai sakykit,kam tą sviestmedį naudojat? blush2.gif Ką su juo tepat?

as tai gaminu visokius kremus biggrin.gif

QUOTE(Odora @ 2009 05 06, 13:35)
zodziu klausimas numeris vienas kas yra geriausi naturalus emolientai?

kiek esu skaiciusi - tai visokiom egzemom, psoriazem ir pan. rekomenduojama: sviestmedis, kokosas, migdolu aliejus, abrikosu kauliuku, nakvisu, agurkliu, dagiu, erzketuogiu, sezamo; is EA nerolis + bosvelija, paciulis, snaputis, imbierine citrinzole, elemi, levandos, santalas, ramuneles , mira, laureniu - zodziu pasirinkimas toks didelis, kad tik bandyk ir bandyk g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 06, 17:07)

kiek esu skaiciusi  - tai visokiom egzemom, psoriazem ir pan. rekomenduojama: sviestmedis, kokosas, migdolu aliejus, abrikosu kauliuku, nakvisu, agurkliu, dagiu, erzketuogiu, sezamo; is EA nerolis + bosvelija, paciulis, snaputis, imbierine citrinzole, elemi, levandos, santalas, ramuneles , mira, laureniu - zodziu pasirinkimas toks didelis, kad tik bandyk ir bandyk  g.gif

dekui, pravers ieskant 4u.gif
Atsakyti
O gal kuri turit tokia knyga :- The Complete Book of Essential Oils and Aromatherapy: Over 600 Natural, Non-Toxic and Fragrant Recipes to Create Health, Beauty and a Safe Home Nes man reiketu kokios literaturos, as nezinau kokius EA galima maisyti, kokiu ne, kas su kuo dera, kokie EA kam tinkami ir pan. nes dabar ieskau info tik SM, KN ir pan. o as noreciau tureti info vienoj vietoj, kad bet kada galeciau pavartyt, paskaityt blush2.gif
Radau keleta knygu internete, bet net neisivaizduoju kokia butu geriausia, kad nereiktu keliu knygu ir nauda butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 05 06, 14:50)
Dar 700 metų prieš mūsų erą iš avių vilnos išgaudavo riebalines medžiagas, kurias galima vadinti pirmaisiais emolientais.

VU vaistinė gamina kremukus su lanolinu smile.gif Varčiau vieną, kurį padavė mano klausimų apie tų kremų konservavimo medžiagas užknista vaistininkė, tai sudėtyje tikrai buvo lanolinas ir vitaminų puokštė, jokių kitų iš pirmo žvilgsnio nepageidautinų medžiagų wink.gif Jei reikia staigiai kokio kremo, tai kol susiorientuosi su aliejais, gali bandyt užklausti, ką jie galėtų pasiūlyti 4u.gif Blogiau gal tikrai nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 06, 22:27)
VU vaistinė gamina kremukus su lanolinu smile.gif Varčiau vieną, kurį padavė mano klausimų apie tų kremų konservavimo medžiagas užknista vaistininkė, tai sudėtyje tikrai buvo lanolinas ir vitaminų puokštė, jokių kitų iš pirmo žvilgsnio nepageidautinų medžiagų wink.gif Jei reikia staigiai kokio kremo, tai kol susiorientuosi su aliejais, gali bandyt užklausti, ką jie galėtų pasiūlyti  4u.gif Blogiau gal tikrai nebus biggrin.gif

Skaiciau kad lanolinas turi nemazai sunkiuju metalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 06, 16:07)
nepamenu as ten visu klausimu, tad atsakysiu tik tai ka pamenu - naturalus kremai tiesiog sukuria apsaugini sluoksni ant odos, tad saule yra atspindima. Tad nusiprausus, ar su ranksluosciu nusivaliu ir ta apsauga gali nusitrinti, priesingai nei sintetiniai kremai, nes jie su nano dalelem, tad isigeria i oda.
paprasta diena, krema tepu tik pries eidama i lauka. Jei deginuosi -tai kol esu pliaze tepu kas valanda (bunu iki 12 ir po 16 val.), grizusi is pliazo visada nusivalau veida, ir tada, ant svaraus veido vel tepu krema

Aciu saule 4u.gif
Aha, sita suprantu, bet jei nenuplausiu kremo blush2.gif kur dingsta ta apsauga, jei jos eni nuvalai, nei nuprausi? blush2.gif
Jei ryte uzsitepi kremo, o vakare nenusiplauni, uzsikims poros, ar kas dar blogo gali atsitikt? blush2.gif ar nieko tokio blogo kremai su spf, paliekami ant odos nedaro? blush2.gif Man tiesiog idomus ju veikimas blush2.gif
Atsakyti
tiesą sakant, nežinau nieko, kiek ten metalų lanoline smile.gif Jei rimtai perkant, tai reiktų aiškintis, kas jiems tą lanoliną tiekia ir pan., o aš tik šiaip pasmalsavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 06, 21:54)
Skaiciau kad lanolinas turi nemazai sunkiuju metalu g.gif

greiciau gyvulines kilmes g.gif

QUOTE(begike @ 2009 05 06, 22:03)
Aciu saule  4u.gif
Aha, sita suprantu, bet jei nenuplausiu kremo  blush2.gif  kur dingsta ta apsauga, jei jos eni nuvalai, nei nuprausi?  blush2.gif 
Jei ryte uzsitepi kremo, o vakare nenusiplauni, uzsikims poros, ar kas dar blogo gali atsitikt?  blush2.gif  ar nieko tokio blogo kremai su spf, paliekami ant odos nedaro?  blush2.gif  Man tiesiog idomus ju veikimas  blush2.gif

apie tai mes jau esame diskutave - nesuprantu kaip galima eiti miegoti nenusivalius veido. Siuo atveju nesvarbu ar kremas su spf, ar be ju, bet jei ju vakare nenuvalysi -tai apie grazia oda reiks pamirsti, nes tokia oda ir kimsis, ir spuoguosis, bus inkstiruota, demeta ir .t.t. Apsauga tiesiog nusivalys i pagalve ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 06, 23:16)
greiciau gyvulines kilmes  g.gif

Na tiek kad avies vilna kaupia sunkiuosius metalus, o
lanolinas ju sankaupa islaiko gamybos procese unsure.gif

Atsakyti
šiaip metalus kaupia ir jūros gėrybės, bet kartais pasilepinu vistiek ax.gif Šiaip tai įdomu, kodėl jie ten lanoliną deda, jis sąrašo pradžioje. Kremai atrodo gražiai - lengvi ir purūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 06, 23:24)
šiaip metalus kaupia ir jūros gėrybės, bet kartais pasilepinu vistiek  ax.gif Šiaip tai įdomu, kodėl jie ten lanoliną deda, jis sąrašo pradžioje. Kremai atrodo gražiai - lengvi ir purūs smile.gif

Taigi kad zuvyje ir kitose juros gerybese itin daug gyvsidabrio doh.gif
Sako besilaukiancioms negalima daug siu maisto produktu valgyti, nepatartina
O sakau del to, kad pazistu zmogu, kuris yra fizikas ir sukure aparata
itin tiksliai matuojanti butent gyvsidabrio kieki vandenyje, patentuotas jo isradimas
ir nemazai parduota sios irangos Brazilijai, Amazones upes vandens tyrimams,
taip pat skandinavai naudoja jo isradima

Tai sake zinotum kaip ten su tais metalais ir gyvsidabriais tai nenoretum isvis juros
gerybiu blink.gif

Na bet as nelinkus pernelyg kreipti demesi, nes sunkiuju metalu gaunam
dienos norma bendroje sumoje 10 minuciu perdien
pastiveje ties judria sankryza taip kad niekas neapsaugotas unsure.gif

Nesigasdinkit ir jus irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 06 gegužės 2009 - 22:35
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 06, 22:31)
Nesigasdinkit ir jus irnesakyk.gif

nesigąsdinu, tiesiog stengiuosi neperspausti, kas man nieko nereiškia biggrin.gif
Atsakyti