Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(esp @ 2009 05 06, 09:39)
Fishke, privertei mane paršiuku pasijusti  blush2.gif
Jei katutis nespės, pabandysiu aš susisukt ir išsiųst.

Gal tuo paciu galetumet ir mane prijungti blush2.gif Jei niekaip neiseis, palauksiu kito uzsakymo ax.gif
Atsakyti
beje, gal kam bus naudinga: holos siuo metu 15 proc nuolaida urtekram produktams smile.gif jei neklystu, nuolaida bus taikoma visa si menesi.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 05 06, 10:44)
nimfali Vilniuje virsuliskiu madoj yra pirkti smile.gif gali pasiziuret www.nimfali.lt.

Ačiū 4u.gif
užvažiuosiu rytoj.
Evatam, junkis.
Jaučiu, kad jau įliipau čia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(esp @ 2009 05 06, 11:24)
Evatam, junkis.
Jaučiu, kad jau įliipau čia  lotuliukas.gif

Aciu 4u.gif Tikiosi labai neapsunkinsu blush2.gif

Kai pradėjau domėtis natūralia kosmetika, dar labiau pasijautė, kad gyvenu mazam mieste. Ko noresi, to negausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 05 05, 22:32)
aha as pirkau ta, kur indelyje, o sveriamo paemiau ta nemokama meginuka, tai jis man visiskai nepatiko, nebent rankoms  4u.gif

tai aš ir užsakiau tą brangesnį, tikiuosi mergaitės nenusivils sumokėjusios kiek brangiau.
Atsakyti
Tiek norinciu buvo Logonos sviesto ir Sante brilliant balzamo, o dabar visos kaip i vandeni blink.gif doh.gif

perleisiu logonos sviestuka uz 35 lt, o balzama uz 21 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 06 gegužės 2009 - 13:20
buvau pas dermatologe del savo nelaimeles odos, tai rezultatai tokie g.gif girdejau zodi egzema, polinkiai i psoriaze, ir alergijas, bet viskas silpnai. Mano paraudimai ir lupimaisi atsirade del labai sausos ir jautrios odos (as isivaizdavau kad mano riebi doh.gif nors gal tik veidas toks) ir visi polinkiai igimti, zodziu niekur nedingsiu reikia itin rupintis oda, israse kazkokiu antialerginiu sake kad neiskasyciau, nes galiu uzkrest ir isvis bus blogai ir prirase kalna chemines kosmetikos parduodamos vaistinese pavadinimu (uriage keratosan bioderm emolium paskutinis lenkiskas, bet ju puslapyje neradau niekur pilnos sudeties doh.gif ) zodziu klausimas numeris vienas kas yra geriausi naturalus emolientai?
as sugalvojau kad gal reikia ziureti is tu rekomenduotu kosmetiku sudeciu kurios dalys yra veikliosios ir pirkti jas grynas, jei koks aliejus ar kazkas ieina juk galiu as ji ir be parabenu naudoti smile.gif nu tik su kokiu urea tai ka zinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 06 gegužės 2009 - 13:36
QUOTE(Odora @ 2009 05 06, 13:35)
buvau pas dermatologe del savo nelaimeles odos, tai rezultatai tokie  g.gif girdejau zodi egzema, polinkiai i psoriaze, ir alergijas, bet viskas silpnai. Mano paraudimai ir lupimaisi atsirade del labai sausos ir jautrios odos (as isivaizdavau kad mano riebi doh.gif nors gal tik veidas toks) ir visi polinkiai igimti, zodziu niekur nedingsiu reikia itin rupintis oda, israse kazkokiu antialerginiu sake kad neiskasyciau, nes galiu uzkrest ir isvis bus blogai ir prirase kalna chemines kosmetikos parduodamos vaistinese pavadinimu (uriage keratosan bioderm emolium paskutinis lenkiskas, bet ju puslapyje neradau niekur pilnos sudeties doh.gif ) zodziu klausimas numeris vienas kas yra geriausi naturalus emolientai?
as sugalvojau kad gal reikia ziureti is tu rekomenduotu kosmetiku sudeciu kurios dalys yra veikliosios ir pirkti jas grynas, jei koks aliejus ar kazkas ieina juk galiu as ji ir be parabenu naudoti smile.gif nu tik su kokiu urea tai ka zinau g.gif

nu va, vis issiaiskinas kas tau, tai jau gerai mirksiukas.gif
Pvz. sviestmedis - naturalus emolientas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 05 06, 15:26)
Pvz. sviestmedis - naturalus emolientas  ax.gif

O kas tas emolienas? blush2.gif

MB žvynelinė pasireiškė, o jis nesitepa jokiais aliejais... Atseit nepadės.. Kur daktarė buvo sintetinių prirašius paprastų riebių kremų tai atseit padeda, o jau kur aš siūlau - tai jau ne... Bet pabandysiu kaip nors kokosus prakišti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 06, 15:30)
MB žvynelinė pasireiškė, o jis nesitepa jokiais aliejais... Atseit nepadės..

tegu pabando su sviestmedžiu 4u.gif man kažkas labai panašaus į žvynelinę pavasario pradžioj buvo blink.gif jau nejuokais sunerimau doh.gif tai va, sviestmedis per porą savaičių bėdelę panaikino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 05 06, 15:26)
nu va, vis issiaiskinas kas tau, tai jau gerai  mirksiukas.gif
Pvz. sviestmedis - naturalus emolientas  ax.gif

sviestmedziu tepiausi dar pries tai, atrodo kaip niekuom nebutu tepta po keliu min dar sausiau palieka g.gif siaip dabar skaitausi tai emolientai geri kai yra aliejus vandenyje, arba vanduo aliejuje biggrin.gif plius pieno rugstis, slapalas ir pan ir dar kazkoks ingriedientas, ta prasme jie visi kartu veikia, nunesa dregme i oda ir ja ten uzfiksuoja, gal reiketu eiti i kvapu namus ir meginti kazka pasigaminti arba issiklausineti kai Laime gris g.gif
Papildyta:
emolientai siaip drekinkliai, kad oda visa laika butu dregna
cia radau med. puslapyje

Tai nėra mūsų dienų „išradimas“. Dar 700 metų prieš mūsų erą iš avių vilnos išgaudavo riebalines medžiagas, kurias galima vadinti pirmaisiais emolientais.

Emolientai yra riebalinės vietiškai naudojamos medžiagos, kurios drėkina, minkština ir saugo odą bei gleivines nuo išorinių dirgiklių.

Visų emolientų keturios pagrindinės dalys yra tos pačios. Svarbiausia jų – lipidai, arba, paprasčiau sakant, riebalai. Jie gali būti gyvuliniai, augaliniai, mineraliniai ar sintetiniai.
be tu raudonu gal kaip nors apsieisiu

Kitos sudedamosios dalys – tai humektantai (medžiagos, kurios sulaiko drėgmę raginiame sluoksnyje), emulsikliai (medžiagos, kurios palaiko tolygią struktūrą) ir konservantai (medžiagos, kurios turi antibakterinį poveikį ir užtikrina preparato ilgaamžiškumą).
raudoni aisku patys svarbiausi lotuliukas.gif

Emolientai slopina pleiskanojimą, niežėjimą, malšina uždegimus, todėl tinka ir sveikai odai prižiūrėti, ir alerginėms bei uždegiminėms odos ligoms gydyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 06 gegužės 2009 - 14:52
QUOTE(Odora @ 2009 05 06, 14:50)
Emolientai slopina pleiskanojimą, niežėjimą, malšina uždegimus, todėl tinka ir sveikai odai prižiūrėti, ir alerginėms bei uždegiminėms odos ligoms gydyti.

Mes vargstam su dukrytes atopiniu dermatitu. Lauksiu parkeliaujant sviestmedžio sviesto, bandysiu kokį tepalą gamintis, nes dermatologai dazniausiai siulo hormoninius ir visokius sintetinius tepalus
Atsakyti