Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 05, 20:37)
nei internete (nei KN tinklapy), nei knygoje nieko apie jį neradau  4u.gif

aš Gitanos specialiai apie jį klausiau, niekur neieškojau pati paskaityti smile.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 05, 22:40)
mano vyras viska pastebi, net nauja apgameli  lotuliukas.gif

tavo vyras - taisyklės išimtis biggrin.gif

QUOTE(Kelsey @ 2009 05 06, 00:17)
isvis alterros produkcijos zymiai sumazeje, lentynos apytustes.

aš irgi tą pastebėjau, nors pati kai praktiškai tik želės kartais nusiperku, tai pienelių, prausiklių lyg ir matau vis smile.gif

QUOTE(Wiwa @ 2009 05 06, 06:49)
As pati nesu patenkinta savo mitybos iprociais, ale kazkaip nesigauna man kitaip  blush2.gif  Na, reiks det daugiau pastangu matyt  rolleyes.gif

pastangų reikia, ypač, jei kolektyvas pripratęs, kad kasdien eini su jais kavinių meniu tikrinti wink.gif Bet viskas įmanoma, pasakyk, kad su skrandžiu atsirado problemų, todėl nuo šiol valgysi tik savo atsineštas sriubas, salotas ir košes tongue.gif

QUOTE(laurapde @ 2009 05 06, 07:45)
as turejau Logonos kondicionieriu, tai tas pats kas nieko schmoll.gif nemaciau jiokio poveikio.. visi labai giria Druide firmos nenuplaunama kondicionieriu, turiu meginuka, bet dar nebandziau rolleyes.gif

o man tas bambukinis purškalas nepatiko - plaukai likdavo sulipę, neblizgūs, kaip stagarai sad.gif O Druide kondicionierius - tikrai geras smile.gif

QUOTE(fishke @ 2009 05 06, 07:50)
tai tada gal kuri užsisakinėjanti vilnietė priglaustų prie savęs kelias prekes, o paskui sutiktų išsiųsti  blush2.gif

aš galėčiau išsiųsti, jei tavęs netrikdytų faktas, kad galiu truputį vėluoti ax.gif Atostogauju, antroje gegužės pusėje trumpam išlėkti žadu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 06, 09:10)
aš galėčiau išsiųsti, jei tavęs netrikdytų faktas, kad galiu truputį vėluoti  ax.gif Atostogauju, antroje gegužės pusėje trumpam išlėkti žadu   blush2.gif

ok, man tinka 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 05 06, 08:18)
ok, man tinka  4u.gif  4u.gif

tai būtinai parašyk esp, kad fishkes daiktus paims katutis, nes gali man ir neduoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 06, 09:20)
tai būtinai parašyk esp, kad fishkes daiktus paims katutis, nes gali man ir neduoti  lotuliukas.gif

agam biggrin.gif
Atsakyti
gal be Rasmos dar yra bandžiusiųjų I&M produkciją? 4u.gif Galvoju paimti šampūną ir kondicionierių su kanapėm nualintiems plaukams g.gif Žmogui, kuris vien ant sintetikos iki šiol sėdi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 06, 09:30)
gal be Rasmos dar yra bandžiusiųjų I&M produkciją?  4u.gif Galvoju paimti šampūną ir kondicionierių su kanapėm nualintiems plaukams  g.gif Žmogui, kuris vien ant sintetikos iki šiol sėdi  unsure.gif

gal I+M? as turejau sampuna su citrinom pernai.. bet man kazkuo neitiko g.gif lygtai aliejaus normaliai neisplaudavo is plauku g.gif
Atsakyti
Biologisch rašo su &, manau, ta pati firma drinks_cheers.gif Nemanau, kad naudos ji aliejų šiaip jau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 05 06, 08:08)
va ir man apmažėjo, šiaip pastebėjau, kad kai čia pasisikundi, taiu bėdos trauktis pradeda  lotuliukas.gif  thumbup.gif

thumbup.gif aga, arba dar veikia tai, kad uzsirasai po savaites kokios pas kosmetologe, tai kai ateina laikas pas ja eiti viskas susitvarko lotuliukas.gif

QUOTE(katutis @ 2009 05 06, 08:10)
pastangų reikia, ypač, jei kolektyvas pripratęs, kad kasdien eini su jais kavinių meniu tikrinti wink.gif Bet viskas įmanoma, pasakyk, kad su skrandžiu atsirado problemų, todėl nuo šiol valgysi tik savo atsineštas sriubas, salotas ir košes tongue.gif

oi nee, as savo maisto i darba tikrai nenesiosiu blush2.gif , man uztenka tos gamybos namuose ir dar kartais kiekvienam seimos nariui atskirus patiekalus doh.gif
As geriau kavinese ka nors bandysiu imti, kur daugiau darzoviu ir pan. blush2.gif Nors visiems aisku kokia ten kokybe, bet su nesimuisi maisto i darba, tai man dar sunkiau...
Atsakyti
QUOTE(laurapde @ 2009 05 06, 08:45)
Jau pasimeciau su uzsakymais, tai kuri dabar uzsakinesite? Ar abi?

Mes čia iš skirtingų parduotuvių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 06, 09:30)
gal be Rasmos dar yra bandžiusiųjų I&M produkciją?  4u.gif Galvoju paimti šampūną ir kondicionierių su kanapėm nualintiems plaukams  g.gif Žmogui, kuris vien ant sintetikos iki šiol sėdi  unsure.gif

Aš nelabai sulaukiau gerų atsiliepimų, bet čia taiiip skirtingai kiekvienai, kad ką gali žinoti, kaip tam žmogui bus smile.gif
Atsakyti
Fishke, privertei mane paršiuku pasijusti blush2.gif
Jei katutis nespės, pabandysiu aš susisukt ir išsiųst.

o Druide kur parduodama? tik internetinese, ar yra gyvai kur nors Vilniuj?
Atsakyti
QUOTE(esp @ 2009 05 06, 10:39)
o Druide kur parduodama? tik internetinese, ar yra gyvai kur nors Vilniuj?

nimfali Vilniuje virsuliskiu madoj yra pirkti smile.gif gali pasiziuret www.nimfali.lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 06 gegužės 2009 - 09:45