QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 05, 20:37)
nei internete (nei KN tinklapy), nei knygoje nieko apie jį neradau
aš Gitanos specialiai apie jį klausiau, niekur neieškojau pati paskaityti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 05, 22:40)
mano vyras viska pastebi, net nauja apgameli
tavo vyras - taisyklės išimtis
QUOTE(Kelsey @ 2009 05 06, 00:17)
isvis alterros produkcijos zymiai sumazeje, lentynos apytustes.
aš irgi tą pastebėjau, nors pati kai praktiškai tik želės kartais nusiperku, tai pienelių, prausiklių lyg ir matau vis
QUOTE(Wiwa @ 2009 05 06, 06:49)
As pati nesu patenkinta savo mitybos iprociais, ale kazkaip nesigauna man kitaip Na, reiks det daugiau pastangu matyt
pastangų reikia, ypač, jei kolektyvas pripratęs, kad kasdien eini su jais kavinių meniu tikrinti Bet viskas įmanoma, pasakyk, kad su skrandžiu atsirado problemų, todėl nuo šiol valgysi tik savo atsineštas sriubas, salotas ir košes
QUOTE(laurapde @ 2009 05 06, 07:45)
as turejau Logonos kondicionieriu, tai tas pats kas nieko nemaciau jiokio poveikio.. visi labai giria Druide firmos nenuplaunama kondicionieriu, turiu meginuka, bet dar nebandziau
o man tas bambukinis purškalas nepatiko - plaukai likdavo sulipę, neblizgūs, kaip stagarai O Druide kondicionierius - tikrai geras
QUOTE(fishke @ 2009 05 06, 07:50)
tai tada gal kuri užsisakinėjanti vilnietė priglaustų prie savęs kelias prekes, o paskui sutiktų išsiųsti
aš galėčiau išsiųsti, jei tavęs netrikdytų faktas, kad galiu truputį vėluoti Atostogauju, antroje gegužės pusėje trumpam išlėkti žadu