zvalgausi biologisch kremo nuo saules, gal kas bande lavera, kaip ispudziai?
kol kas as meginus tik sante, tai idomu lavera geriau ar prasciau?
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 05 05, 15:25)
Sveikos,
noriu paklausti merginų, kurios užsisakinėjo kokoso aliejų ir kitus gaminius iš Akomos. Ar patenkintos produktų kokybe? Ar geriau visgi mokėt brangiau ir pirkt iš KN?
Man tai gaunasi tokia situacija, kad į Vilnių aš atvažiuoju labai retai, tai geriau būtų iš UK užsisakinėti. Tik bijau apsigauti dėl kokybės.
noriu paklausti merginų, kurios užsisakinėjo kokoso aliejų ir kitus gaminius iš Akomos. Ar patenkintos produktų kokybe? Ar geriau visgi mokėt brangiau ir pirkt iš KN?
Man tai gaunasi tokia situacija, kad į Vilnių aš atvažiuoju labai retai, tai geriau būtų iš UK užsisakinėti. Tik bijau apsigauti dėl kokybės.
jei pirksit sertifikuotus prod, tai manau ju kokybe nebus prastesne nei KN.
QUOTE(Odora @ 2009 05 05, 16:32)
zvalgausi biologisch kremo nuo saules, gal kas bande lavera, kaip ispudziai?
kazkas minejo, kad sante sausino oda
QUOTE(Wiwa @ 2009 05 05, 16:14)
Gal kas pasakytu ar pvz. roziu cleansing milk Hauschkos ir Laveros analogiski? gal visai nebutina didesnius pinigus moket?
Jei gerai pamenu, Summer gyrė Laverą ir minėjo, kad ne blogesnis pienelis nei DRH.Pažiūrėk laveros temoj dar
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 05 05, 15:25)
Sveikos,
as turiu kokosa ir sviestmedi (tik patarciau ji imti brangesni, jis man geresnis), kokybe tikrai patenkinta
QUOTE(Akwilė @ 2009 05 05, 19:46)
as turiu kokosa ir sviestmedi (tik patarciau ji imti brangesni, jis man geresnis), kokybe tikrai patenkinta
Čia apie sviestmedį kalbat? Tai geriau imti indelyje negu gabaliuką?
Mačiau, kad neseniai užsisakinėjote iš Akoma, bet gal dar kas norėtų jungtis sviestmedžiui ir kokoso aliejui? MB kitą savaitę važiuoja į UK, tai galėtų parvežti, jei surinktume už 50 svarų, shippingas nekainuotų .
QUOTE(Monica @ 2009 05 05, 15:55)
Jei gerai pamenu, Summer gyrė Laverą ir minėjo, kad ne blogesnis pienelis nei DRH.Pažiūrėk laveros temoj dar
aha, aciu
QUOTE(katutis @ 2009 05 04, 22:15)
švelnesnis nei arbatmedis, pasižymi labai geromis gydomosiomis savybėmis - nubrozdinimams, žaizdoms, prakirtimams Toks daiktas turėtų būti namų vaistinėlėje
Dėkui nes nei internete (nei KN tinklapy), nei knygoje nieko apie jį neradau
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 05 05, 19:04)
Mačiau, kad neseniai užsisakinėjote iš Akoma, bet gal dar kas norėtų jungtis sviestmedžiui ir kokoso aliejui? MB kitą savaitę važiuoja į UK, tai galėtų parvežti, jei surinktume už 50 svarų, shippingas nekainuotų .
As mielai prisijungciau
QUOTE(esp @ 2009 05 05, 13:40)
niekad nebandžiau.. Jei neišlipsim iš svorio turbūt nieko sudėtingo, jei reiks papildomai mokėt tada ten kažkaip sudėtingai gaunasi? Mačiau kažkurioj temoj audringas diskusijas dėl dalinimosi išlaidų, nesinori tokių rūpesčių
Bet kuriuo atveju, sau tikrai pirksiu penktadienį ar savaitgalį, kas spėjat iki to, galit jungtis
Jei matysiu, kad lipam į kosmines sumas, gal dalinam į kelis siuntinius?
Bet kuriuo atveju, sau tikrai pirksiu penktadienį ar savaitgalį, kas spėjat iki to, galit jungtis
Aš tikrai jungiuosi reikia spėti iki penktadienio
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 05 05, 19:04)
Aš norėčiau prisijungti
QUOTE(esp @ 2009 05 05, 12:40)
niekad nebandžiau.. Jei neišlipsim iš svorio turbūt nieko sudėtingo, jei reiks papildomai mokėt tada ten kažkaip sudėtingai gaunasi? Mačiau kažkurioj temoj audringas diskusijas dėl dalinimosi išlaidų, nesinori tokių rūpesčių
Labai noreciau jungtis prie uzsakymo Ar siustumet i kita miesta?
QUOTE(begike @ 2009 05 05, 21:19)
o cia idomu su visais naturaliais taip? Ir tai susirasiau, ka cia LT su spf is natur galima gauti ir nelabai koks pasirinkimas ka daryt?
O kai pakartotinai tept, tai nuplaunat reik prausikliu veida ar nebutina, uztepi ant virsaus ir ramu?
Kur ta apsauga dingsta nuo odos? gal ir kvailas klausimas, bet idomu
O kai pakartotinai tept, tai nuplaunat reik prausikliu veida ar nebutina, uztepi ant virsaus ir ramu?
Kur ta apsauga dingsta nuo odos? gal ir kvailas klausimas, bet idomu
cituoju savo posta is hauschkos temos apie apsauginius kremus, gal kas paprotins