Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

zvalgausi biologisch kremo nuo saules, gal kas bande lavera, kaip ispudziai?
kol kas as meginus tik sante, tai idomu lavera geriau ar prasciau?
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 05 05, 15:25)
Sveikos,
noriu paklausti merginų, kurios užsisakinėjo kokoso aliejų ir kitus gaminius iš Akomos. Ar patenkintos produktų kokybe? Ar geriau visgi mokėt brangiau ir pirkt iš KN?
Man tai gaunasi tokia situacija, kad į Vilnių aš atvažiuoju labai retai, tai geriau būtų iš UK užsisakinėti. Tik bijau apsigauti dėl kokybės.

jei pirksit sertifikuotus prod, tai manau ju kokybe nebus prastesne nei KN.

QUOTE(Odora @ 2009 05 05, 16:32)
zvalgausi biologisch kremo nuo saules, gal kas bande lavera, kaip ispudziai?
kol kas as meginus tik sante, tai idomu lavera geriau ar prasciau?

kazkas minejo, kad sante sausino oda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 05 05, 16:14)
Gal kas pasakytu ar pvz. roziu cleansing milk Hauschkos ir Laveros analogiski? gal visai nebutina didesnius pinigus moket?

Jei gerai pamenu, Summer gyrė Laverą ir minėjo, kad ne blogesnis pienelis nei DRH.Pažiūrėk laveros temoj dar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 05 05, 15:25)
Sveikos,
noriu paklausti merginų, kurios užsisakinėjo kokoso aliejų ir kitus gaminius iš Akomos. Ar patenkintos produktų kokybe? Ar geriau visgi mokėt brangiau ir pirkt iš KN?
Man tai gaunasi tokia situacija, kad į Vilnių aš atvažiuoju labai retai, tai geriau būtų iš UK užsisakinėti. Tik bijau apsigauti dėl kokybės.

as turiu kokosa ir sviestmedi (tik patarciau ji imti brangesni, jis man geresnis), kokybe tikrai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 05 05, 19:46)
as turiu kokosa ir sviestmedi (tik patarciau ji imti brangesni, jis man geresnis), kokybe tikrai patenkinta  4u.gif

Čia apie sviestmedį kalbat? Tai geriau imti indelyje negu gabaliuką?

Mačiau, kad neseniai užsisakinėjote iš Akoma, bet gal dar kas norėtų jungtis sviestmedžiui ir kokoso aliejui? MB kitą savaitę važiuoja į UK, tai galėtų parvežti, jei surinktume už 50 svarų, shippingas nekainuotų ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 05, 15:55)
Jei gerai pamenu, Summer gyrė Laverą ir minėjo, kad ne blogesnis pienelis nei DRH.Pažiūrėk laveros temoj dar mirksiukas.gif

aha, aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 04, 22:15)
švelnesnis nei arbatmedis, pasižymi labai geromis gydomosiomis savybėmis - nubrozdinimams, žaizdoms, prakirtimams wink.gif Toks daiktas turėtų būti namų vaistinėlėje wink.gif

Dėkui 4u.gif nes nei internete (nei KN tinklapy), nei knygoje nieko apie jį neradau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 05 05, 19:04)

Mačiau, kad neseniai užsisakinėjote iš Akoma, bet gal dar kas norėtų jungtis sviestmedžiui ir kokoso aliejui? MB kitą savaitę važiuoja į UK, tai galėtų parvežti, jei surinktume už 50 svarų, shippingas nekainuotų  ax.gif .

As mielai prisijungciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(esp @ 2009 05 05, 13:40)
niekad nebandžiau.. Jei neišlipsim iš svorio turbūt nieko sudėtingo, jei reiks papildomai mokėt tada ten kažkaip sudėtingai gaunasi? Mačiau kažkurioj temoj audringas diskusijas dėl dalinimosi išlaidų, nesinori tokių rūpesčių  doh.gif
Bet kuriuo atveju, sau tikrai pirksiu penktadienį ar savaitgalį, kas spėjat iki to, galit jungtis  4u.gif
Jei matysiu, kad lipam į kosmines sumas, gal dalinam į kelis siuntinius?

Aš tikrai jungiuosi 4u.gif reikia spėti iki penktadienio fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 05 05, 19:04)

Mačiau, kad neseniai užsisakinėjote iš Akoma, bet gal dar kas norėtų jungtis sviestmedžiui ir kokoso aliejui? MB kitą savaitę važiuoja į UK, tai galėtų parvežti, jei surinktume už 50 svarų, shippingas nekainuotų  ax.gif .

Aš norėčiau prisijungti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(esp @ 2009 05 05, 12:40)
niekad nebandžiau.. Jei neišlipsim iš svorio turbūt nieko sudėtingo, jei reiks papildomai mokėt tada ten kažkaip sudėtingai gaunasi? Mačiau kažkurioj temoj audringas diskusijas dėl dalinimosi išlaidų, nesinori tokių rūpesčių  doh.gif
Bet kuriuo atveju, sau tikrai pirksiu penktadienį ar savaitgalį, kas spėjat iki to, galit jungtis  4u.gif
Jei matysiu, kad lipam į kosmines sumas, gal dalinam į kelis siuntinius?

Labai noreciau jungtis prie uzsakymo 4u.gif Ar siustumet i kita miesta?
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 05 05, 21:19)
o cia idomu su visais naturaliais taip?  verysad.gif  Ir tai susirasiau, ka cia LT su spf is natur galima gauti ir nelabai koks pasirinkimas  doh.gif  verysad.gif  ka daryt?  verysad.gif 
O kai pakartotinai tept, tai nuplaunat reik prausikliu veida ar nebutina, uztepi ant virsaus ir ramu?  blush2.gif  biggrin.gif 
Kur ta apsauga dingsta nuo odos?  blush2.gif  gal ir kvailas klausimas, bet idomu  blush2.gif  biggrin.gif

cituoju savo posta is hauschkos temos apie apsauginius kremus, gal kas paprotins blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti