Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 04, 22:53)
as ir ten ziurinejau, bet kad nelabai ka radau is tokiu kremu unsure.gif

na Lavera čia siūlo daugiausiai, tai sau žiū veidui kažką ( gal anti age) , o visiems bendrai kokį purškalą g.gif beje, kažin kodėl Weledos nieko sun nėra unsure.gif gal ir nebebus ( kažkokios kalbos plaukiojo rodos ) mastau.gif
Atsakyti
Susiskambinau su Universiteto vaistine, tai jei turi 10-30 ml buteliukų tamsaus stiklo po 0,71 Lt, o iš indelių, tai tamsaus stiklo tik 100 ml, berods apie 1,50 Lt.
Merginos, gal kas būnat netoliese, o gal sau pirkti žadat eiti, tai ir aš prašyčiau, ypač tų, kurios iš Akomos užsisakėt... palyginimui, KN 10 ml pirkau už 1,5 Lt.Šiaip tai indukas kremui būtų l. aktualu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 05, 07:37)
Susiskambinau su Universiteto vaistine, tai jei turi 10-30 ml buteliukų tamsaus stiklo po 0,71 Lt, o iš indelių, tai tamsaus stiklo tik 100 ml, berods apie 1,50 Lt.
Merginos, gal kas būnat netoliese, o gal sau pirkti žadat eiti, tai ir aš prašyčiau, ypač tų, kurios iš Akomos užsisakėt... palyginimui, KN 10 ml pirkau už 1,5 Lt.Šiaip tai indukas kremui būtų l. aktualu ax.gif

O jei bandyti uzsakyti?? rolleyes.gif
Kol ieskojau alijosiaus, ivairiu indeliu maciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 05, 09:24)
O jei bandyti uzsakyti?? rolleyes.gif
Kol ieskojau alijosiaus, ivairiu indeliu maciau 4u.gif

brangoki.Alijošium galiu pasidalinti (120 ml-46 Lt berods kainavo, dar nepradėtas)
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 05, 08:50)
brangoki.Alijošium galiu pasidalinti (120 ml-46 Lt berods kainavo, dar nepradėtas)

bigsmile.gif O tai cia sultys??

Mergaites, pagaliau galiu perleisti logonos sviestuka ir sante brilliant balzama.
Prasau rasyti i AZ 4u.gif
Papildyta:
Nerandu, ar jie siuncia i LT???
http://images.google...htt...l=en&sa=G
Atsakyti
Monica, laukiu ats del alijosiaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 05 04, 22:15)
na va, jau šis tas  tongue.gif 

o kas apsiimtų organizuot  blush2.gif

O kaip ten mokama? Internetine kortele (pvz. visa virtuon ar parex visa virtual)?
Jei taip, tai turiu tokią, o priemonių ir man reikia, bet iki 150e dar trūksta. Vilniuj galėtume kooperuotis. Jei kas kita sužsakinėsit irgi manęs nepamirškit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 05 05, 07:13)
Gal per daug miltingo, krakmolingo maisto gaunas?  unsure.gif
O kosmetikos visiskai negaleciau atsisakyti, nes kaip gi darbe atrodyciau  doh.gif  lotuliukas.gif

tikrai taip sad.gif

pamatytum, niekas net nepastebėtų, kad nesidažiusi esi, ypač vyrai lotuliukas.gif

QUOTE(esp @ 2009 05 05, 10:51)
Jei taip, tai turiu tokią, o priemonių ir man reikia, bet iki 150e dar trūksta. Vilniuj galėtume kooperuotis.

gal pati ryžtumeis koordinuoti? ax.gif 4u.gif 150 eurų čia greitai susidarytų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(esp @ 2009 05 05, 12:51)
O kaip ten mokama? Internetine kortele (pvz. visa virtuon ar parex visa virtual)?
Jei taip, tai turiu tokią, o priemonių ir man reikia, bet iki 150e dar trūksta. Vilniuj galėtume kooperuotis. Jei kas kita sužsakinėsit irgi manęs nepamirškit  ax.gif

visa virtuon turetu tikti smile.gif as jau jungiuosi, esu is vilniaus
Atsakyti
QUOTE(laurapde @ 2009 05 05, 12:42)
visa virtuon turetu tikti smile.gif as jau jungiuosi, esu is vilniaus

uij mergiukai, o ne vilnietes glausit kuri apsiimsit unsure.gif ??
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 05, 11:33)
tikrai taip sad.gif

pamatytum, niekas net nepastebėtų, kad nesidažiusi esi, ypač vyrai  lotuliukas.gif

abejoju, kad nepastebetu biggrin.gif

vakare ir as apsiziuresiu tame biologish, gal ir as noresiu ka nors uzsisakyt ax.gif Ir ko gi man dar reikia iki pilnos laimes? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 05, 12:33)
gal pati ryžtumeis koordinuoti?  ax.gif  4u.gif 150 eurų čia greitai susidarytų  mirksiukas.gif

niekad nebandžiau.. Jei neišlipsim iš svorio turbūt nieko sudėtingo, jei reiks papildomai mokėt tada ten kažkaip sudėtingai gaunasi? Mačiau kažkurioj temoj audringas diskusijas dėl dalinimosi išlaidų, nesinori tokių rūpesčių doh.gif
Bet kuriuo atveju, sau tikrai pirksiu penktadienį ar savaitgalį, kas spėjat iki to, galit jungtis 4u.gif
Jei matysiu, kad lipam į kosmines sumas, gal dalinam į kelis siuntinius?
Atsakyti