Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Odora @ 2009 04 28, 20:32)
cia kazkuri raset kad seskines pol diognozei tinkamos dermatologes, gal kuri nors konkreciau?
man kazkaip durna baime eit pas jas, isivaizduoju kad zmones ten eina kai jau labai blogai buna, o mano paraudimus paskui isjuoks, sakys, kad is neturejimo ka veikt ju laika gaisinu... nors mano nuomone negerai kai uzsiseneja...

O kodel neinat i Kauno g. esancia Odos ligu klinika g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 04 28, 21:19)
o as pirkau jau antra karta inde, viena sau, kita draugei  ax.gif  net nepagalvojau kazkaip apie svori  doh.gif  o kaip kokybe idomu ta pati?
Bet kokosas tai fainas dalykelis  thumbup.gif negaliu atsidziaugt  cool.gif

Tai gal aliejus tas pats, tik moki daugiau už geresnį įpakavimą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 04 28, 21:25)
O kodel neinat i Kauno g. esancia Odos ligu klinika g.gif

Na.. aš apie šitą labai prastos nuomonės, kiek ėjau, tai nieko gero... Paskutinį kartą buvau, nes apie nosį išbėrė ir niekas negelbėjo... Galvojau gal odos erkutės, tepiau visokiais riebiais kremais... Nuėjau į tą kliniką, tai sako "nieko čia nėra, išsigalvoji". Nu ačiū... Bet lyg kanapių aliejus su cinko kremuku bus man padėjęs g.gif O prirašė visokių kremų kremučių iš reklamuojamųjų sąrašo...
Atsakyti
Mergaites, ar visos gavo prekes is biologish??
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 28, 18:13)
citata is vienos tipines kosmetologes (giriasi, jog daug kur stazavosi  g.gif ), kuri musu forume patarineja  biggrin.gif
"butini spec kremai, o dar geriau is kosmetologiniu kabinetu, apie aliejus jau net pagalvoti negalima, nes oda uzdusti gali  lotuliukas.gif

gal ji tik apsimeta kosmetologe lotuliukas.gif Na bet aišku, ką mes, bobelės, sumaišančios aliejus iš bidonėlio ir vaidinančios, kad gaminamės kosmetiką, suprantam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Odora @ 2009 04 28, 19:32)
cia kazkuri raset kad seskines pol diognozei tinkamos dermatologes, gal kuri nors konkreciau?

bėgikė parekomendavo, tegu ir pavardę parašo drinks_cheers.gif

QUOTE(Oksanik @ 2009 04 28, 21:05)
[color=red]Mergaites, ar visos gavo prekes is biologish??

kad lyg ir nebuvo skundų, kad kažkas kažko negavo biggrin.gif Aš tai viską, ačiū tau labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 28, 21:16)

kad lyg ir nebuvo skundų, kad kažkas kažko negavo biggrin.gif Aš tai viską, ačiū tau labai  4u.gif

Nes kiek zn, tai tik vienas zmogus galejo negauti dar, bet kam issiunciau sestadieni turetu jau gauti....
vienas zmogelis dar skolingas kazkiek doh.gif Gal as kazko nesuprantu?? doh.gif g.gif blush2.gif
Atsakyti
tai parašyk tam žmogeliui až ir pasiklausk, kas liko neaišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 04 28, 22:05)
Mergaites, ar visos gavo prekes is biologish??

Gavau, bandau, labai ačiū Oksanik 4u.gif
Atsakyti
gal kas gali pakomentuoti šitą kremuką nuo saulės rolleyes.gif aš niekaip sudėties nerandu doh.gif bet gal jūs kas nors ką nors žinote smile.gif 4u.gif
Atsakyti
kuprine sunkeja nuo naturaliu muilu, o dar sian prisidejo 2 puslitriniai buteliai roziu ir karciojo apelsinmedzio ziedu vandens. o dar priesakyje 3 salys su savo gerybem - teks mesti kazka is rubu lauk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 28, 22:28)
tai parašyk tam žmogeliui až ir pasiklausk, kas liko neaišku  4u.gif

Tas žmogelis, kuris dar negavo prekių esu aš, turbūt būsiu ta pati, kuri kažkiek liko skolinga (dėl ne tokio, kokį buvau užsakiusi Dr. Hauka toniko kiekio užsakymo). Juk nebuvo būtina čia viešai to rašyti blush2.gif . Arba čia aš kažko nesuprantu g.gif.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 28, 21:14)
refil, jis ten plastikiniame maiselyje, tai ir svorio jokio nereikalingo neprisideda, vos gavus i stiklini inda viska sudejau  ax.gif

O tu kažkur radai tamsaus stiklo didelį indą? Ar tinka ir paprastas stiklainis?

O gal kuri užmatėt be KN ir Aliejaus parduot. tamsaus stiklo buteliukų ir indukų?

QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 04 29, 02:21)
kuprine sunkeja nuo naturaliu muilu, o dar sian prisidejo 2 puslitriniai  buteliai roziu ir karciojo apelsinmedzio ziedu vandens. o dar priesakyje 3 salys su savo gerybem - teks mesti kazka is rubu lauk wink.gif

O iš kur čia taip pirkai ir tokiais kiekiais? blink.gif

Violence, aš anksčiau vaikams buvau pirkusi Eucerin kids kremą nuo saulės.Jis su mineral. filtrais (titano ir zn dioksidu), nerandu pilnos sudėties, bet jei jau pirksi neekolog., tai vaistinėj žvilgterk, gal ir nėra blogybių.Apsaugo gerai, bet toks baltumas šiek tiek lieka

Oksančik, o darysi jungtinį užs.?(mano galva jei susidaro perkamų kremų po 500 g, tai jau gaunsasi gera kaina ir galima pirkti, l. didelio svorio jie nesiunčia)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 29 balandžio 2009 - 07:38