Tiesa, pamirstu vis parasyt kad is biologish gavau meginuku, bet laukiu kol egliuke parasys ar gavo prekes, noriu isitikinti ar viskas tvarkoj
O seip tai logona sviestas ir balzama briliant laukia vis dar
Egliuke, atsiliepk
QUOTE(emmute @ 2009 05 04, 20:59)
o sitas tai ne savaiminis.. cia kremas nuo saules
ten kur buvau ikelus savo savaiminio paveiksliuka, tai mano ten 40 ml, o buna ir po 75 ml ir tinka veidui ir kunui
QUOTE(fishke @ 2009 05 04, 15:08)
mažu kuri nors žada daryt užsakymą iš biologisch24
Aš junčiausi prie užsakymo nes ne viską gavau ko norėjau, ir muilai labai gerai eina, reikės vėl užsipirkti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 04, 21:44)
Aš junčiausi prie užsakymo nes ne viską gavau ko norėjau, ir muilai labai gerai eina, reikės vėl užsipirkti
Aš irgi prisijungčiau
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 04, 20:16)
Aciu uz komentarus ir nuomone, patirti
Seip tai noreciau vasarai vandenuko is alijosiaus
Kazka panasau ar buna??
http://www.naturally...tml?cPath=72_80
Bet noretusi gryna
Ar tik is aurbey mineral water??
Is vis jau pradejau zabubanotis Tuoj dar ko sugalvosiu
Bet rimta alijosius labai gerai pries uzdegimus ir pries nudegimus veikia
Seip tai noreciau vasarai vandenuko is alijosiaus
Kazka panasau ar buna??
http://www.naturally...tml?cPath=72_80
Bet noretusi gryna
Ar tik is aurbey mineral water??
Is vis jau pradejau zabubanotis Tuoj dar ko sugalvosiu
Bet rimta alijosius labai gerai pries uzdegimus ir pries nudegimus veikia
Gal ir buna kokiu toniku, nezinau net, niekada neieskojau. Sutinku, kad aloe yra labai geras viskam, todel ir siulau pirkti tuos, kur aloe sertifikuotas, nes jis tikrai butu kokybiskas ir vertingas, o ne is kokiu puvesiu isspaustas. Tavo idetos sultys man kelia itarimu, nes ten raso, kad 100 % pure ir viskas - nu nerealu, kad jos laikytusi niekuo nekonservuotos . Kai ziema spaudziam is aloe sultis -tai medaus ir siek tiek brendzio pilam, priesingu atveju greit surugtu
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 04, 20:04)
kajeputo
Kunigunda, o kodėl kajeputas? Kažkaip mažai informacijos apie jį? Gal gali daugiau papasakoti kuom jis pasižymi?
QUOTE(bitute737 @ 2009 05 04, 22:47)
Aš irgi prisijungčiau
ir as gal i sita suspesiu
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 04, 20:50)
Gal ir buna kokiu toniku, nezinau net, niekada neieskojau. Sutinku, kad aloe yra labai geras viskam, todel ir siulau pirkti tuos, kur aloe sertifikuotas, nes jis tikrai butu kokybiskas ir vertingas, o ne is kokiu puvesiu isspaustas. Tavo idetos sultys man kelia itarimu, nes ten raso, kad 100 % pure ir viskas - nu nerealu, kad jos laikytusi niekuo nekonservuotos . Kai ziema spaudziam is aloe sultis -tai medaus ir siek tiek brendzio pilam, priesingu atveju greit surugtu
Man irgi itarimas, todel ir ieskau toliau, netgi galvuoju, kad paciai reiktu isspausti sultis ir kaip tu sakai su brendziu?? Tik vat kiek ilgai saldytuve laikyti galima???
O gal kur sertifikuoto vandenuko gauti??
QUOTE(violence @ 2009 05 04, 14:43)
ypač dešinės akies vokas kampučiuose pasausėjęs, o ties viduriu nuburkęs baisingai, nuolat užtinus ir dar niežti
panau, kad alergija pavasarinė. Man buvo taip nutikę prieš n metų - atsirado iš nežinia kur, paskui po kelių metų pranyko kaip niekur nieko - vis pavasariais išlįsdavo Šį pavasarį vėl gavau dovanėlę, nors ilga pertrauka buvo
QUOTE(Wiwa @ 2009 05 04, 15:12)
Turejau is Hauschkos maskuojamaji piestuka pirkt, kad tuos visus paraudonavimus ir spuogelius uzmaskuot
išmesk iš raciono po vieną priemonę ir žiūrėk, kokie rezultatai Šiaip tai tokiu atveju geriausia būtų, kad išvis nesidažytum, kol oda aprims
QUOTE(Odora @ 2009 05 04, 15:51)
kas cia daros su tais berimais, MB smakro sonus isbere stipriai, bijau kad mes i ar jeigu alergija tai pasireiskia iskart kai sukontaktuoja su alergenu?
tikrai greičiau nei per pusmetį
QUOTE(gizma @ 2009 05 04, 18:13)
Paakiai nuseti sausom demem - labai jas niezejo, dideles rauksles jose isryskejo, o po nakties dar ir uztindavo akys.
man puikiai padėdavo vaistai nuo alergijos Su vasara viskas išsispręsdavo
QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 04, 20:44)
Aš junčiausi prie užsakymo
ir aš labai norėčiau
QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 04, 20:50)
Kunigunda, o kodėl kajeputas?
švelnesnis nei arbatmedis, pasižymi labai geromis gydomosiomis savybėmis - nubrozdinimams, žaizdoms, prakirtimams Toks daiktas turėtų būti namų vaistinėlėje
QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 04, 21:44)
QUOTE(bitute737 @ 2009 05 04, 21:47)
Aš irgi prisijungčiau
QUOTE(laurapde @ 2009 05 04, 22:03)
ir as gal i sita suspesiu
ir aš labai norėčiau
na va, jau šis tas
o kas apsiimtų organizuot
gal kas planuoja greitu laiku eit i Bioboutiqe (VCUP arba Panoramoj) ir gali uzmest aki ar yra pirkt Sante kuno losjonas su alyvuogem ir imbieru is Basics serijos?
stai toks:
pabaigiau Logona sviesta, tai reikia jau naujo kremo.. vasarai lengvesnio nei sviestas.. o sis Sante kremukas man pernai patiko kai turejau meginuku..
stai toks:
pabaigiau Logona sviesta, tai reikia jau naujo kremo.. vasarai lengvesnio nei sviestas.. o sis Sante kremukas man pernai patiko kai turejau meginuku..
QUOTE(Palomina @ 2009 05 04, 21:30)
pas mane stai toks:
kadangi jo tik 40 ml, tai naudoju tik veidui ir kaklui.. pas mane labai baltas kaklas, tai kad suvienodint viska ji dazniausiai ir tepu..
kadangi jo tik 40 ml, tai naudoju tik veidui ir kaklui.. pas mane labai baltas kaklas, tai kad suvienodint viska ji dazniausiai ir tepu..
ekoeko puslapyje nurodyta 75ml, ir aprašymas toks, kaip savaiminių, netepti antakių ir plaukų augimo linijos, nusiplaut iškart rankas gerai ir pan. tikrai ryškios spalvos ir iškart neduoda?
QUOTE(Palomina @ 2009 05 04, 21:40)
o sitas tai ne savaiminis.. cia kremas nuo saules
ten kur buvau ikelus savo savaiminio paveiksliuka, tai mano ten 40 ml, o buna ir po 75 ml ir tinka veidui ir kunui
o tas, kur kremas nuo saulės įdėtas prie savaiminio įdegio priemonių ir jo aprašymas kaip tik toks, kokio man reikia, palaipsniui suteikiantis įdegį...gaila
nu tas ekoeko puslapis grynas nesusipratimas susipainiojau