mažu kuri nors žada daryt užsakymą iš biologisch24
QUOTE(Wiwa @ 2009 05 04, 14:45)
Atejau pasiguosti, nezinau kas tai odai nepatinka, anksciau bere tik kaklo sonus ir smakra, kai naudojau sintetine kosmetika, perejau prie naturalios, tai dabar ir kakla ir smakra ir kitas veido vietas vis paberia
o ką tu konkrečiai dabar naudoji veidui?
QUOTE(Wiwa @ 2009 05 04, 13:45)
Atejau pasiguosti,
mane ir kažkokia velniava puola nebesuprantu su panosiais jau susitvarkiau, gražu žiūrėt natūraliai, vis prisimindama, kad merginos kantrybės linkėjo
tai dabar perbėgo ant vokų viskas ypač dešinės akies vokas kampučiuose pasausėjęs, o ties viduriu nuburkęs baisingai, nuolat užtinus ir dar niežti prie akių jau bijau ir beeksperimentuoti, tai stengiuos neliest ir ramunėlių kompresiukus dedu, gal ir kantrybė padės
gal netyčiom kam kažkas tokio buvę? ir mintį kokią mestetltumėt?
QUOTE(violence @ 2009 05 04, 15:43)
mane ir kažkokia velniava puola nebesuprantu su panosiais jau susitvarkiau, gražu žiūrėt natūraliai, vis prisimindama, kad merginos kantrybės linkėjo
tai dabar perbėgo ant vokų viskas ypač dešinės akies vokas kampučiuose pasausėjęs, o ties viduriu nuburkęs baisingai, nuolat užtinus ir dar niežti prie akių jau bijau ir beeksperimentuoti, tai stengiuos neliest ir ramunėlių kompresiukus dedu, gal ir kantrybė padės
O ka medikai pasake? Man tai visi pavasariniai berimai panosej ir ant akiu voku prasideda kartu su sienlige
QUOTE(violence @ 2009 05 04, 15:43)
ypač dešinės akies vokas kampučiuose pasausėjęs, o ties viduriu nuburkęs baisingai, nuolat užtinus ir dar niežti :
o alergija negali būti?Aš tai įtarčiau... O paakiams ką naudoji?
QUOTE(baggio @ 2009 05 04, 14:56)
O ka medikai pasake? Man tai visi pavasariniai berimai panosej ir ant akiu voku prasideda kartu su sienlige
nenuėjau pas odos, nes jau nebebuvo ką rodyt man niekada nėra buvę tokių malonumų pradėjau ir aš mąstyt gal lenda koks biesas, nes ir ant rankų kartais pasausėjimų būna ir dingsta, tokie maži ploteliai
QUOTE(Monica @ 2009 05 04, 14:57)
o alergija negali būti?Aš tai įtarčiau... O paakiams ką naudoji?
neįsivaizduoju aš iš tiesų vengiu vidumi tų medikų, bet turbūt neapsieisiu o gal paakiams na kartą savaitėj erškėtrožių aliejuku pasitepu iš KN, o šiaip tai rožių kremas ar light rožių iš hauschkos
QUOTE(violence @ 2009 05 04, 16:03)
nenuėjau pas odos, nes jau nebebuvo ką rodyt man niekada nėra buvę tokių malonumų pradėjau ir aš mąstyt gal lenda koks biesas, nes ir ant rankų kartais pasausėjimų būna ir dingsta, tokie maži ploteliai
neįsivaizduoju aš iš tiesų vengiu vidumi tų medikų, bet turbūt neapsieisiu o gal paakiams na kartą savaitėj erškėtrožių aliejuku pasitepu iš KN, o šiaip tai rožių kremas ar light rožių iš hauschkos
O sienliges simptomai nepasireiskia? Nes as irgi neiskart supratau kas man yra. Kelis pavasarius kankinausi del sienliges sukelto akiu uzdegimo, dabar jau antri metai nuo slogos ir berimu veido ir akiu srity O jeigu esat alergiska kazkokiom zydinciom zolem, tai ir veido bei kuno priemones reikia rinktis be tu zoliu, nes butent vaistazoles gali tik dar daugiau alergizuoti
QUOTE(Monica @ 2009 05 04, 14:32)
o ką tu konkrečiai dabar naudoji veidui?
as tai sunaudojau Weledos Intensive Almond krema kartu su skystu Haushkos bronzantu ir Egipto zeme naudojau. Dabar jau Haushkos roziu lengva krema+bronzantas + kompaktinis bronzantas. Veida plaunu Lakshmi cleansing milk, kartais Haushkos CC, dar tokios kaukes man ipyle Elyte,, tai karta per savaite visa veida, o ant spuogeliu dazniau ir Geliu vandeni kazkoki. Turejau is Hauschkos maskuojamaji piestuka pirkt, kad tuos visus paraudonavimus ir spuogelius uzmaskuot Elyte pasake, kad oda mano keista tokia, be dregmes, truksta drekinimo, jautri-normali nezinau, nieks negereja man...
QUOTE(baggio @ 2009 05 04, 15:10)
O sienliges simptomai nepasireiskia? Nes as irgi neiskart supratau kas man yra. Kelis pavasarius kankinausi del sienliges sukelto akiu uzdegimo, dabar jau antri metai nuo slogos ir berimu veido ir akiu srity O jeigu esat alergiska kazkokiom zydinciom zolem, tai ir veido bei kuno priemones reikia rinktis be tu zoliu, nes butent vaistazoles gali tik dar daugiau alergizuoti
nelabai ir žinau šienligės simptomų akys užburko kai sirgau sinusitu, tada čiulpiau cinabsin vaistukus, tai vienintelis naujas reikalas per pastaruosius 2 mėn ant veido kraunu tą patį 2 mėn, tai negi galėtų kas po tiek laiko supykdyt jį?
QUOTE(violence @ 2009 05 04, 16:15)
nelabai ir žinau šienligės simptomų akys užburko kai sirgau sinusitu, tada čiulpiau cinabsin vaistukus, tai vienintelis naujas reikalas per pastaruosius 2 mėn ant veido kraunu tą patį 2 mėn, tai negi galėtų kas po tiek laiko supykdyt jį?
Akys- parausta, niezti, persti, asaroja, skauda, bijo sviesos. Daznai buna stipri sloga, ciaudulys, gausios vandeningos isskyros is nosies ir t.t.
QUOTE(baggio @ 2009 05 04, 15:23)
Akys- parausta, niezti, persti, asaroja, skauda, bijo sviesos. Daznai buna stipri sloga, ciaudulys, gausios vandeningos isskyros is nosies ir t.t.
uoj ne, nieko nėra, apart odos... o peršalimas buvo ko pasekoje sinusitas, jau praeina