Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

mažu kuri nors žada daryt užsakymą iš biologisch24 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 05 04, 14:45)
Atejau pasiguosti, nezinau kas tai odai nepatinka, anksciau bere tik kaklo sonus ir smakra, kai naudojau sintetine kosmetika, perejau prie naturalios, tai dabar ir kakla ir smakra ir kitas veido vietas vis paberia  verysad.gif 

o ką tu konkrečiai dabar naudoji veidui?
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 05 04, 13:45)
Atejau pasiguosti,

mane ir kažkokia velniava puola nebesuprantu doh.gif su panosiais jau susitvarkiau, gražu žiūrėt biggrin.gif natūraliai, vis prisimindama, kad merginos kantrybės linkėjo biggrin.gif
tai dabar perbėgo ant vokų viskas doh.gif ypač dešinės akies vokas kampučiuose pasausėjęs, o ties viduriu nuburkęs baisingai, nuolat užtinus doh.gif ir dar niežti doh.gif prie akių jau bijau ir beeksperimentuoti, tai stengiuos neliest ir ramunėlių kompresiukus dedu, gal ir kantrybė padės rolleyes.gif
gal netyčiom kam kažkas tokio buvę? ir mintį kokią mestetltumėt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 05 04, 15:43)
mane ir kažkokia velniava puola nebesuprantu  doh.gif su panosiais jau susitvarkiau, gražu žiūrėt biggrin.gif natūraliai, vis prisimindama, kad merginos kantrybės linkėjo biggrin.gif
tai dabar perbėgo ant vokų viskas  doh.gif ypač dešinės akies vokas kampučiuose pasausėjęs, o ties viduriu nuburkęs baisingai, nuolat užtinus  doh.gif ir dar niežti  doh.gif prie akių jau bijau ir beeksperimentuoti, tai stengiuos neliest ir ramunėlių kompresiukus dedu, gal ir kantrybė padės  rolleyes.gif
gal netyčiom kam kažkas tokio buvę? ir mintį kokią mestetltumėt?  rolleyes.gif

O ka medikai pasake? Man tai visi pavasariniai berimai panosej ir ant akiu voku prasideda kartu su sienlige doh.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 05 04, 15:43)
doh.gif ypač dešinės akies vokas kampučiuose pasausėjęs, o ties viduriu nuburkęs baisingai, nuolat užtinus  doh.gif ir dar niežti  :

o alergija negali būti?Aš tai įtarčiau... O paakiams ką naudoji?
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 05 04, 14:56)
O ka medikai pasake? Man tai visi pavasariniai berimai panosej ir ant akiu voku prasideda kartu su sienlige  doh.gif

nenuėjau pas odos, nes jau nebebuvo ką rodyt rolleyes.gif man niekada nėra buvę tokių malonumų doh.gif pradėjau ir aš mąstyt gal lenda koks biesas, nes ir ant rankų kartais pasausėjimų būna ir dingsta, tokie maži ploteliai doh.gif

QUOTE(Monica @ 2009 05 04, 14:57)
o alergija negali būti?Aš tai įtarčiau... O paakiams ką naudoji?

neįsivaizduoju rolleyes.gif aš iš tiesų vengiu vidumi tų medikų, bet turbūt neapsieisiu sad.gif o gal biggrin.gif paakiams na kartą savaitėj erškėtrožių aliejuku pasitepu iš KN, o šiaip tai rožių kremas ar light rožių iš hauschkos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 05 04, 16:03)
nenuėjau pas odos, nes jau nebebuvo ką rodyt   rolleyes.gif man niekada nėra buvę tokių malonumų  doh.gif pradėjau ir aš mąstyt gal lenda koks biesas, nes ir ant rankų kartais pasausėjimų būna ir dingsta, tokie maži ploteliai  doh.gif
neįsivaizduoju  rolleyes.gif aš iš tiesų vengiu vidumi tų medikų, bet turbūt neapsieisiu sad.gif o gal biggrin.gif paakiams na kartą savaitėj erškėtrožių aliejuku pasitepu iš KN, o šiaip tai rožių kremas ar light rožių iš hauschkos  ax.gif

O sienliges simptomai nepasireiskia? g.gif Nes as irgi neiskart supratau kas man yra. Kelis pavasarius kankinausi del sienliges sukelto akiu uzdegimo, dabar jau antri metai nuo slogos ir berimu veido ir akiu srity doh.gif O jeigu esat alergiska kazkokiom zydinciom zolem, tai ir veido bei kuno priemones reikia rinktis be tu zoliu, nes butent vaistazoles gali tik dar daugiau alergizuoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 04 gegužės 2009 - 15:12
QUOTE(Monica @ 2009 05 04, 14:32)
o ką tu konkrečiai dabar naudoji veidui?

as tai sunaudojau Weledos Intensive Almond krema kartu su skystu Haushkos bronzantu ir Egipto zeme naudojau. Dabar jau Haushkos roziu lengva krema+bronzantas + kompaktinis bronzantas. Veida plaunu Lakshmi cleansing milk, kartais Haushkos CC, dar tokios kaukes man ipyle Elyte,, tai karta per savaite visa veida, o ant spuogeliu dazniau ir Geliu vandeni kazkoki. Turejau is Hauschkos maskuojamaji piestuka pirkt, kad tuos visus paraudonavimus ir spuogelius uzmaskuot doh.gif Elyte pasake, kad oda mano keista tokia, be dregmes, truksta drekinimo, jautri-normali unsure.gif nezinau, nieks negereja man...
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 05 04, 15:10)
O sienliges simptomai nepasireiskia? g.gif  Nes as irgi neiskart supratau kas man yra. Kelis pavasarius kankinausi del sienliges sukelto akiu uzdegimo, dabar jau antri metai nuo slogos ir berimu veido ir akiu srity doh.gif O jeigu esat alergiska kazkokiom zydinciom zolem, tai ir veido bei kuno priemones reikia rinktis be tu zoliu, nes butent vaistazoles gali tik dar daugiau alergizuoti ax.gif

nelabai ir žinau šienligės simptomų unsure.gif akys užburko kai sirgau sinusitu, tada čiulpiau cinabsin vaistukus, tai vienintelis naujas reikalas per pastaruosius 2 mėn smile.gif ant veido kraunu tą patį 2 mėn, tai negi galėtų kas po tiek laiko supykdyt jį? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 05 04, 16:15)
nelabai ir žinau šienligės simptomų  unsure.gif akys užburko kai sirgau sinusitu, tada čiulpiau cinabsin vaistukus, tai vienintelis naujas reikalas per pastaruosius 2 mėn smile.gif ant veido kraunu tą patį 2 mėn, tai negi galėtų kas po tiek laiko supykdyt jį?  rolleyes.gif

Akys- parausta, niezti, persti, asaroja, skauda, bijo sviesos. Daznai buna stipri sloga, ciaudulys, gausios vandeningos isskyros is nosies ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 05 04, 15:23)
Akys- parausta, niezti, persti, asaroja, skauda, bijo sviesos. Daznai buna stipri sloga, ciaudulys, gausios vandeningos isskyros is nosies ir t.t.

uoj ne, nieko nėra, apart odos... o peršalimas buvo ko pasekoje sinusitas, jau praeina rolleyes.gif
Atsakyti
kas cia daros su tais berimais, MB smakro sonus isbere stipriai, bijau kad mes i sona mano nupirktas priemones sad.gif nors naudojo sante gal pusmeti ir nieko nebuvo, ar gali pradeti alergizuoti po ilgesnio naudojimo, ar jeigu alergija tai pasireiskia iskart kai sukontaktuoja su alergenu?
Atsakyti