Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Oksanik @ 2009 05 03, 21:54)
taigi prikalbinau drauge taukmedziu likusiam, 300 g.
Dabar laimes pilnos kelnes, kad taip pigiai viskas bigsmile.gif
Aciu Monicutei.
Reikia del eteriniu apsispresti doh.gif

Tu ir sau pasidėkok, kad greit užs. padariau mirksiukas.gif .Aš tai kol užs. pilno nebūčiau surinkusi, nebūčiau tokių didelių kiekių užsakinėjusi.Kiti ea priklausomai nuo problemų (odos, plaukų, kūno), ar naudosi mišiniuose pvz nuo spuogų, celiulito ir pan., ar tik retkarčiai kokį spuogelį užtepsi...

QUOTE(adrija @ 2009 05 03, 22:34)
Vaje verysad.gif .O tai kada dabar dar bus? verysad.gif

Tai ir kelios galit susikooperuot, gan nebrangiai gaunasi kokosas, taukmedis net ir po pvz 500 g..Aš tai dėl erškėtrožių ryžausi bendram užs., nes mažas kiekis brangu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 03 gegužės 2009 - 21:48
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 02, 11:08)
o as jau kokia puse metu svajojau nusipirkti hidrolata...  ax.gif  prisiskaiciau, kad stebuklus daro, bet dabar kazkaip praejo noras...

o kokius stebuklus jis padaro? g.gif vien hidrolatas vargiai ten stebuklu pridarys...
-------------------------------------------
o del uzsakymo, toks kvailas klausimas biggrin.gif maniskis spinteleje i vandeneli pavirto, kazin negausim puse isbegusio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2009 05 03, 20:46)
Riebiai odai rekomenduojama su juo praustis iki 5 min, sausai- apie 1min.
Aš net ne visada tas 5 min prausiu veidą, nes tikrai jaučiu, kad kartais pasausina odą.

Va šito tai nežinojau. Reikės dar pasibandyt, gal vistik tiks.
Atsakyti
na ir man nesiseka.. jau antra uzsakyma prazioplinu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 03, 23:03)
oo del uzsakymo, toks kvailas klausimas biggrin.gif  maniskis spinteleje i vandeneli pavirto, kazin negausim puse isbegusio? smile.gif

kokosas?tai hermetinėj pakuotėj turėtumėm gauti, kiek aš suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 04, 09:00)
kokosas?tai hermetinėj pakuotėj turėtumėm gauti, kiek aš suprantu g.gif

agam, na, taip, manau, jie ta turetu numatyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 05 03, 11:46)
visoms Mamoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif
ir  parkeliauju pas jum su savo klausimėliu  4u.gif

Kremas nuo saulės tepasi posunkiai, bet susigeria tikrai greitai ir nepalieka lipnumo...man labai patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varpelis: 04 gegužės 2009 - 09:10
QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 03, 23:03)
o kokius stebuklus jis padaro? g.gif vien hidrolatas vargiai ten stebuklu pridarys...

suprantu, kad stebuklu nedaro, tiesiog norejau atpratint oda vakarais nuo kremo, be to ir vasaros diena visai smagu pasipurksti kai karsta ax.gif
Atsakyti
sakykit, ar turi natūralios kosmetikos gamintojai tokį daiktą kaip pienelį kūnui, palaipsniui suteikiantį įdegį? žinau, galima maišyt savaiminio įdegio kremą su paprastu pieneliu, bet gal yra koks gatavas produktas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 04, 12:04)
sakykit, ar turi natūralios kosmetikos gamintojai tokį daiktą kaip pienelį kūnui, palaipsniui suteikiantį įdegį? žinau, galima maišyt savaiminio įdegio kremą su paprastu pieneliu, bet gal yra koks gatavas produktas 4u.gif

manau Sante savaiminis butu panasus, nes as turiu veidui, tai suteikia idegi tik po keliu kartu.. ir tai labai sviesu rolleyes.gif
Lavera savaiminis iskart (na po keliu valandu) duoda pakankamai ryskia spalva
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 04, 11:31)
suprantu, kad stebuklu nedaro, tiesiog norejau atpratint oda vakarais nuo kremo, be to ir vasaros diena visai smagu pasipurksti kai karsta  ax.gif

tam tai tikrai puikus dalykelis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atejau pasiguosti, nezinau kas tai odai nepatinka, anksciau bere tik kaklo sonus ir smakra, kai naudojau sintetine kosmetika, perejau prie naturalios, tai dabar ir kakla ir smakra ir kitas veido vietas vis paberia verysad.gif Paauglystej nebuvau tokia apsispuogavus, kaip dabar unsure.gif Kaltinu ne tik kosmetika, bet gal sakau ir vidines kokios problemos ar hormonai, bet tai kaip issiaiskinti tiksliai, kad nesimetyciau kas ir kaip? Gal turit man kokiu patarimu? 4u.gif
Atsakyti