Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Gal galite parekomenduoti šampūną riebiems, ploniems plaukams? Kol kas galvoju apie Dr.Hauschka.
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 05 01, 15:11)
beje kaip daro tuos alergijos testus?

pirmiausiai, prieš einant tirtis negalima prigerti antihistamininių vaistų (gal savaitę prieš, bijau pameluot), tada įduria truputį odą ir užlašina kokių šunų plaukų mėginio, pasėdi, pažiūri, ar nerausta, netinsta wink.gif Gali tau klijuoti 24 ar 48 val. bandinius irgi ant rankos: dulkių erkės, parabenai, sintetiniai kvapai ar pan. Tada vėl žiūri, ar neparaudę, neišberta. Tik labai gerai pamąstyk, ką namuose augini, su kuo kontaktuoji, kokius EA pradėjai naudoti - tai padės jiems parinkti platesnę alergenų paletę 4u.gif

QUOTE(gutte86 @ 2009 05 02, 10:08)
o as jau kokia puse metu svajojau nusipirkti hidrolata...  ax.gif 

kiek aš jų prisipirkus ir dar pirksiu ax.gif

QUOTE(fresh @ 2009 05 03, 14:13)
Gal galite parekomenduoti šampūną riebiems, ploniems plaukams? Kol kas galvoju apie Dr.Hauschka.

man Hauschka riebiems tai labai netiko, Summer rašė, kad pats jaukiausias yra ar ne su nasturtom g.gif Mano plaukai ypač riebūs, jie labiausiai mėgsta Druide balansuojamąjį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2009 05 03, 15:13)

Turiu su citrinom ir nasturtom Dr. Hauschkos, plaukai svelnus, purus palieka, tik keleta kartu ploviau, tai ar riebalavimasi mazina dar negaliu pasakyt, bet man ne vienas stebuklu sioj srity nedaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 04 30, 20:45)
Merginos, iš akomos užsakymą darau aš.Dėl to prašyčiau man atsiųsti norimos produkcijos pav, ir kiekius, pageidautina bent 50 g )ml ribose, kad galima būtų pasirinkti optimalų kiekį ir kainą. Pvz taukmedis -150-200 g) ir pan. Norinčios (daugiau užsakančios) galės pervesti pingus negavus prekių , į až parašykit , paskaičiuosiu smile.gif
Geriausia į meilą monikutis@takas.lt.Parašykit butinai savo niką.Kunigunda, gali nesiųsti mirksiukas.gif

Ar dar nevėlu siųsti užsakymą?Ir ar šis kokosų aliejus tinka sausai ,odai ir kokia maždaug kaina gautųsi iki LT 500 ml.?
My Webpage

Ir ar būtų galimybė paskui persiųsti į Marijampolę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 03, 17:28)
kiek aš jų prisipirkus ir dar pirksiu  ax.gif

klp ju nera, tai ir nepirkau... turbut ir nebepirksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 05 03, 18:45)
Ar dar nevėlu siųsti užsakymą?Ir ar šis kokosų aliejus tinka sausai ,odai ir kokia maždaug kaina gautųsi iki LT 500 ml.?
My Webpage

Ir ar būtų galimybė paskui persiųsti į Marijampolę? ax.gif

kokosas jau išdalintas, tik taukmedžio dar yra.
Turiu gerų naujienų, atsiuntė invoisą, tai shippingas tik 25 svarai smile.gif , čia virš 4,5 kg doh.gif,
tai galiu pasakyti, kad kokoso kaina su siuntimu nepilni 7 Lt, taukmedžio- beviek 9, erškėtrožių -24 Lt už 100 g. kadangi viską susivedžiau į excelį, tai jau kiekvienos sumą turiu.Manau neužpyksit, jei rokuosimės be centų, kad paprasčiau būtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 03 gegužės 2009 - 19:51
QUOTE(Monica @ 2009 05 03, 20:32)
Turiu gerų naujienų, atsiuntė invoisą, tai shippingas tik 25 svarai smile.gif , čia virš 4,5 kg doh.gif,
tai galiu pasakyti, kad kokoso kaina su siuntimu nepilni 7 Lt, taukmedžio- beviek 9, erškėtrožių -24 Lt už 100 g. kadangi viską susivedžiau į excelį, tai jau kiekvienos sumą turiu.Manau neužpyksit, jei rokuosimės be centų, kad paprasčiau būtų...

Super kainytės thumbup.gif lauksiu tikslios sumos ir sąskaitos nr. el.paštu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 03, 20:16)
Super kainytės  thumbup.gif lauksiu tikslios sumos ir sąskaitos nr. el.paštu  4u.gif

jau galima pervesti pinigelius? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2009 05 03, 15:13)

Tik porą kartų naudojau Druide purity ir Hauschkos citrinų su nasturtom, abu tiko, ilgiau panaudojus bus geriau matyt kuris labiau ax.gif gundausi dar ir Druide balansuojantį išbandyti ax.gif
Jei labai abejoji, imk mažesnes pakuotes, Druide turi po 65 ml, o Hauschka turbūt viską mėginukais turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 03, 19:32)

taigi prikalbinau drauge taukmedziu likusiam, 300 g.
Dabar laimes pilnos kelnes, kad taip pigiai viskas bigsmile.gif
Aciu Monicutei.
Reikia del eteriniu apsispresti doh.gif
Arbatmedzio ir levandu turi butinai buti, kokius dar butiniausius ea reikia turet namie??
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 03, 20:32)

Vaje verysad.gif .O tai kada dabar dar bus? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2009 05 02, 22:26)
Kaip keista... Mano oda normali, o kai bandžiau Dr.Hauschkos Cleansing Cream labai riebino. Maniau, kad jis tik labai sausai odai tinkamas  g.gif

Riebiai odai rekomenduojama su juo praustis iki 5 min, sausai- apie 1min.
Aš net ne visada tas 5 min prausiu veidą, nes tikrai jaučiu, kad kartais pasausina odą.
Atsakyti