Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(triule @ 2009 05 01, 19:22)
klausimelis smile.gif naudoju is KN alieju riebiai odai, levandu ir nerolio vandenis, plaunu veida su muilu is KN kokius 1,5men - oda lb issausejo, net lupasi  unsure.gif  . pries tai naturaliu priemoniu nenaudojau. ar jums nebuvo panasiai, pereinent prie naturaliu, o gal man kazkas netinka, gal tas aliejus labai sausinanaciai veikia g.gif nors mano oda tai tikrai riebi ( o kur riebiausia buna-nosis, tai ten ir lupinetis nuo sausumo pradejo).

Asmeniskai man veida issausino hidrolatai.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 02, 10:31)

o as jau kokia puse metu svajojau nusipirkti hidrolata... ax.gif prisiskaiciau, kad stebuklus daro, bet dabar kazkaip praejo noras...
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 02, 07:35)
jo, ea, ten 1 žodis-firmos pavad. Šiaip tai siūlyčiau pirkti organiškus, patikimiau dėl kokybės. Arba bent jau paskaityk apie firmas. Man atrodo patikimesnės firmos Natural by Nature ir Absulute aroma, nes turi ir organiškų sertif. ea

O ka reiskia aqua oleum?? vanduo+aliejus, taigi visi eteriniai aliejai vandeningi...?? ar as neteisi?
http://www.healthina...ml-p-10135.html
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 02, 09:31)

situo teiginiu tai gal ir tikiu, nes muilo mano oda niekad nebijodavo schmoll.gif . bet paradoksas- as hidrolata naudoju drekinimui, o jis sausina blink.gif reiks gal apstot ji vartojus g.gif nu kitos priezasties nematau- aliejaus arba hidrolato atsisakyti.
Atsakyti
vis ieskau teptuko biriai pudrai, gal kas supranta, ar cia naturalus teptukas??
http://cgi.ebay.co.u...K...93:6|294:50
Atsakyti
Atrodo kazkas ruosesi ar prekinasi ir Aromantic - jei domina, galiu persiusti ju paskutini 'sienlaikrasti' (su naujienom apie ju organic sertifikavimasi ir kt), nauja kataloga su kainom ir kt.
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 02, 11:15)
O ka reiskia aqua oleum?? vanduo+aliejus, taigi visi eteriniai aliejai vandeningi...?? ar as neteisi?
http://www.healthina...ml-p-10135.html

mano galva firma taip vadinasi"aqua oleum"
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2009 05 01, 18:22)
klausimelis smile.gif naudoju is KN alieju riebiai odai, levandu ir nerolio vandenis, plaunu veida su muilu is KN kokius 1,5men - oda lb issausejo, net lupasi  unsure.gif  . pries tai naturaliu priemoniu nenaudojau. ar jums nebuvo panasiai, pereinent prie naturaliu, o gal man kazkas netinka, gal tas aliejus labai sausinanaciai veikia g.gif nors mano oda tai tikrai riebi ( o kur riebiausia buna-nosis, tai ten ir lupinetis nuo sausumo pradejo).

Na mano oda taip pat riebi, KN man rekomendavo mišinį riebiai odai ir nerolio hidrolatą.
Man irgi labai sausino odą. Mišinį sunaudojau akių makiažui valyti, o nerolio net neužbaigiau.
Dabar turiu rožių hidrolatą, pasidariau pati aliejų mišinuką (tamanų, migdolų, jojobos aliejai+apelsinų, arbatmedžio aliejus), Weledos rožių kremą normaliai/riebiai odai ir Dr.Hauschkos Cleansing Cream.Dabar su oda viskas gerai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2009 05 02, 21:17)
Na mano oda taip pat riebi, KN man rekomendavo mišinį riebiai odai ir nerolio hidrolatą.
Man irgi labai sausino odą. Mišinį sunaudojau akių makiažui valyti, o nerolio net neužbaigiau.
Dabar turiu rožių hidrolatą, pasidariau pati aliejų mišinuką (tamanų, migdolų, jojobos aliejai+apelsinų, arbatmedžio aliejus), Weledos rožių kremą normaliai/riebiai odai ir Dr.Hauschkos Cleansing Cream.Dabar su oda viskas gerai smile.gif

Kaip keista... Mano oda normali, o kai bandžiau Dr.Hauschkos Cleansing Cream labai riebino. Maniau, kad jis tik labai sausai odai tinkamas g.gif
Atsakyti
Mano galva svarbi info.Perskaiciau, kad NEGALIMA ILGAI NAUDOTI TO PATIES EA AR EA MISINIO. Geriausia iš vis 3 sav naudoti, tada 1 sav pertrauka, kurios metu visai nenaudoti jokių ea.Pirmiausai, tai yra priprantama prie to paties ea ir jis tokio poveikio nedaro kaip anskčiau (aš pati tą l. tyškiai pajutau su arbatmedžiu), kitas dalykas, kad oranizme kažkiek kaupiasi kažkokios dalelės (tiksliai neparašysiu, galit pačios moksliškai pasidomėti).Ir ta pertrauka reikalinga organzimui išsivalyti, pailsėti. Skirtingi autoriai šiek tiek skirtingai rašo apie tą pertrauką:vieni, kad apskritai jokių ea nenaudoti, kiti, kad to pačio ar to pat mišinio.Knygų necituosiu, bet va pvz anglų k. parašyta čia , kur Cautions When Using Essential Oils 13 p.
dar cituoju:
Vary the essential oils you use. Using the same facial oil blend for a long period of time is acceptable because it covers a very small part of the body, but daily application of the same blend of oils over your entire body for more than two weeks is not recommended. It is wise to alternate with a blend of different oils containing different chemical constituents at least every two weeks. Uninterrupted use of some oils exposes your liver and kidneys to chemical constituents that may be harmful over time. Rotating the oils gives your body time to process them and allows each oil to work on different levels in its own unique way. (Aromatherapy
A Complete Guide To The Healing Art by Keville, Kathi and Green, Mindy)
Atsakyti
visoms Mamoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ir parkeliauju pas jum su savo klausimėliu 4u.gif
QUOTE(fishke @ 2009 05 02, 08:49)
o ar yra naudojančių ar naudojusių Dr.Hauschka apsauginius kremus nuo saulės  g.gif lengvai tepasi, gerai susigeria ir t.t.  rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 05 03, 12:46)
visoms Mamoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif
ir  parkeliauju pas jum su savo klausimėliu  4u.gif

Summer In Paris naudojo, atsiliepimai teigiami.Tik reiktų geriau tepti ant prieš tai sudrėkinto (pvz aliejum ištepto) kūno, nes geriau tepasi smile.gif
Atsakyti