Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(begike @ 2009 05 01, 17:11)
Ir vel as  blush2.gif  del to alyvuogiu aliejaus plauku kaukei  blush2.gif  Neparasyta pas mane kad virgin, raso salto spaudimo... Toks tinka?  4u.gif

parašyk pavad. aliejaus, gal bus aiškiau g.gif .Paskaityk, ar tinka kepimui.Jei tinka, vadinasi rafinuotas ir plaukams netinka, jei parašyta , kad TIK SALOTOMS, vadinasi nerafinuotas ir gali drąsiai naudoti smile.gif
Atsakyti
klausimelis smile.gif naudoju is KN alieju riebiai odai, levandu ir nerolio vandenis, plaunu veida su muilu is KN kokius 1,5men - oda lb issausejo, net lupasi unsure.gif . pries tai naturaliu priemoniu nenaudojau. ar jums nebuvo panasiai, pereinent prie naturaliu, o gal man kazkas netinka, gal tas aliejus labai sausinanaciai veikia g.gif nors mano oda tai tikrai riebi ( o kur riebiausia buna-nosis, tai ten ir lupinetis nuo sausumo pradejo).
Atsakyti
cia radau receptuka rusu kalba:
Таблетку мумие закладываю в пузырек и заливаю вином.
Kur si daikta galima rasti??
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 01, 15:37)
o kodėl gaila? kaip tik žymiai pigesni nei pirktiniai pagaminti produktai, ir kvapą gali pasidaryti, kokio nori smile.gif
Sertifikuota produkcija ten aišku, kad gera, tiesiog kitų (nesertifikuotų) prekių sudėtis reikia atidžiai išsinagrinėti smile.gif
Jei tai Virgin aliejus, tai puikiai tinka smile.gif

Nežinau, kažkaip atrodo kad greitai sunaudosiu, o ką tada darysiu... Nes prikau tik kakavos ir kokosų sviestą, Svietmedžio MB iš Afrikos parvežė, jau gal kokie 3 metai kaip turim, parvežė tokį diiiidelį didelį gabalą... Tai kažkaip baisu bus kai jis pasibaigs... Bet juk visko galima nusipirkti g.gif
Atsakyti
cia radau receptuka rusu kalba:
Таблетку мумие закладываю в пузырек и заливаю вином.
Kur si daikta galima rasti??
Jau radau 4u.gif
http://209.85.129.13...R...=clnk&gl=lt
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2009 05 01, 19:22)
klausimelis smile.gif naudoju is KN alieju riebiai odai, levandu ir nerolio vandenis, plaunu veida su muilu is KN kokius 1,5men - oda lb issausejo, net lupasi  unsure.gif  . pries tai naturaliu priemoniu nenaudojau. ar jums nebuvo panasiai, pereinent prie naturaliu, o gal man kazkas netinka, gal tas aliejus labai sausinanaciai veikia g.gif nors mano oda tai tikrai riebi ( o kur riebiausia buna-nosis, tai ten ir lupinetis nuo sausumo pradejo).

sakyciau gal nuo muilo issausejo, kazkas lyg minejo kad KN muilai labiau kunui tinkami, as pati ju ne nemacius g.gif
Atsakyti
vis gundausi uzsakyti is siuo psl: http://www.healthina...ils-c-5_40.html

Kas zn kiek vienas buteliukas EA sveria??
Va sis kiek svers
http://www.healthina...10ml-p-721.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 01 gegužės 2009 - 20:17
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 01, 20:22)
Nežinau, kažkaip atrodo kad greitai sunaudosiu, o ką tada darysiu... Bet juk visko galima nusipirkti  g.gif

taigi dabar jokių problemų nėr įsigyti, Kn prekiauja iš užsienio siunčiamės papigiai, visai nėr reikalo taupyt, o tai dar suges biggrin.gif

Oksanik
, 10 ml ea berods 40 g sveria.ten labai patogu krautis krepšį-iškart rodo svorį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 01 gegužės 2009 - 20:16
http://www.healthina...ml-p-10874.html
Ar cia EA??
Jau prisiregistravau vel tustinsiu pinigine doh.gif

Ir cia:
http://www.healthina...0ml-p-3737.html
Ar pirmas zodis pavadinimas??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 01 gegužės 2009 - 20:38
QUOTE(Tarela @ 2009 05 01, 17:44)
Jeigu būtum tikrai jaustum...alergija nėra nepastebimas dalykas, bent jau mano atveju.

tai kai ejau darytis tyrimus (cia buvo gal pries pora metu), man kazkas buvo, tiksliai nepamenu, gal isbere buvo spuogeliais ar demelem, niezejo...
QUOTE(Monica @ 2009 05 01, 18:01)
parašyk pavad. aliejaus, gal bus aiškiau g.gif .Paskaityk, ar tinka kepimui.Jei tinka, vadinasi rafinuotas ir plaukams netinka, jei parašyta , kad TIK SALOTOMS, vadinasi nerafinuotas ir gali drąsiai naudoti smile.gif

jau pasidariau hihihi.gif Tinka ir kepimui ir salotoms,salto spaudimo. Kazkoks Piero C... (Corelli ar kazkas pan. blush2.gif ) rytoj galesiu tiksliau pasakyti..
Na as uzsitepiau ant plauku ir jiems vistiek patiko blush2.gif O kuo negeri rafinuoti?

QUOTE(triule @ 2009 05 01, 18:22)
klausimelis smile.gif naudoju is KN alieju riebiai odai, levandu ir nerolio vandenis, plaunu veida su muilu is KN kokius 1,5men - oda lb issausejo, net lupasi  unsure.gif  . pries tai naturaliu priemoniu nenaudojau. ar jums nebuvo panasiai, pereinent prie naturaliu, o gal man kazkas netinka, gal tas aliejus labai sausinanaciai veikia g.gif nors mano oda tai tikrai riebi ( o kur riebiausia buna-nosis, tai ten ir lupinetis nuo sausumo pradejo).

skubiai mesk muila, veido nevalia muilu prausti schmoll.gif del to oda pleiskanoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 01, 19:01)

pas mane rašo virgin, bet kartu ir kad tinka salotoms ir kepimui, tai vis gi rafinuotas? Romulo alyvuogių aliejus unsure.gif

išsitepiau sante kauke su lotosu ir baltąja arbata, dabar 15min sedėsiu žalia kaip šrekas biggrin.gif gal kas naudojot? nuplovus turėtų pasimatyt antistresinis efektas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emmute: 01 gegužės 2009 - 22:20
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 01, 21:34)

jo, ea, ten 1 žodis-firmos pavad. Šiaip tai siūlyčiau pirkti organiškus, patikimiau dėl kokybės. Arba bent jau paskaityk apie firmas. Man atrodo patikimesnės firmos Natural by Nature ir Absulute aroma, nes turi ir organiškų sertif. ea

Romulo, tai extra virgin, nerafinuotas, tinka viskam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 02 gegužės 2009 - 07:38