QUOTE(Odora @ 2009 04 28, 19:32)
cia kazkuri raset kad seskines pol diognozei tinkamos dermatologes, gal kuri nors konkreciau?
man kazkaip durna baime eit pas jas, isivaizduoju kad zmones ten eina kai jau labai blogai buna, o mano paraudimus paskui isjuoks, sakys, kad is neturejimo ka veikt ju laika gaisinu... nors mano nuomone negerai kai uzsiseneja...
man kazkaip durna baime eit pas jas, isivaizduoju kad zmones ten eina kai jau labai blogai buna, o mano paraudimus paskui isjuoks, sakys, kad is neturejimo ka veikt ju laika gaisinu... nors mano nuomone negerai kai uzsiseneja...
Petreikiene ar kazkas pan. Is P raides pavarde Ne, neisjuoks, pasakysi, kad nori suzinoti kas tau ir viskas
QUOTE(katutis @ 2009 04 29, 10:31)
nuotraukas pažiūrėt ir kaip begikei galvoje prasukinėti juostelę apie sintetinius stebuklus leidžiant bla bla bla
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 29, 22:48)
Dar imciau 50 ml abrikosu kauliuku aliejaus
Labai idomu kam naudojate abrikosu aliejuka? Kokiems misiniams ar gryna?
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 30, 10:28)
na gal kas nors gali ką nors patarti, nes padai atitinkamose vietose atrodo, kai to mano dėdės rankų pištai, nes jis visą gyvenimą dirba prie mašinų, tai net ir nusiplovus pirštus, tos sutrūkinėjusios, sukietėjusios vietos pajuodę. Manau, kad supratote apie ką aš kalbu. Juk esate gyvenime sutikusios tirką kaimo žmogų, juos galima pažinti iš neatsiplaunančių rankų pirštų ir pan.
Pasinaudokit cia rasytu patarimu del Evija kremo
QUOTE(katutis @ 2009 05 01, 10:40)
manyčiau, kad neteisinga mityba Gal mažai vandens, gal perdaug bulkelių ar kepsnių Inkštirai tai tie juoduliukai.
SP galima pasitikėti atskiromis linijomis: Nvey, Aubrey, EC, bet pvz. kažkada paprašiau parodyti, iš ko pagamintos žvakės, kur giriama, kad su natūraliais EA ir pan. Tai taip ir neišsiaiškinau, ar ne iš naftos Pastose ten yra kažkas neleistino ir pan
SP galima pasitikėti atskiromis linijomis: Nvey, Aubrey, EC, bet pvz. kažkada paprašiau parodyti, iš ko pagamintos žvakės, kur giriama, kad su natūraliais EA ir pan. Tai taip ir neišsiaiškinau, ar ne iš naftos Pastose ten yra kažkas neleistino ir pan
Vandens pakanka, mityba irgi nebloga nevalgau bulkuciu, kepsnius retai.. Pas mane ant nosies kaip eziukas toks siurkstus liesti
A, tai EC,Aubrey galima pasitiketi Supratau Daug ten visokio gerio maciau, bet kainos didokos
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2009 05 01, 10:34)
Ant pagalves pasitieskit ranksluosti ir nereiks tu maiseliu
jau pamaciau, kad isbandet