Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Odora @ 2009 04 28, 19:32)
cia kazkuri raset kad seskines pol diognozei tinkamos dermatologes, gal kuri nors konkreciau?
man kazkaip durna baime eit pas jas, isivaizduoju kad zmones ten eina kai jau labai blogai buna, o mano paraudimus paskui isjuoks, sakys, kad is neturejimo ka veikt ju laika gaisinu... nors mano nuomone negerai kai uzsiseneja...

Petreikiene ar kazkas pan. blush2.gif Is P raides pavarde blush2.gif Ne, neisjuoks, pasakysi, kad nori suzinoti kas tau ir viskas mirksiukas.gif

QUOTE(katutis @ 2009 04 29, 10:31)
nuotraukas pažiūrėt ir kaip begikei galvoje prasukinėti juostelę apie sintetinius stebuklus leidžiant bla bla bla biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 29, 22:48)
Dar imciau 50 ml abrikosu kauliuku aliejaus

Labai idomu kam naudojate abrikosu aliejuka? 4u.gif Kokiems misiniams ar gryna? 4u.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 04 30, 10:28)
na gal kas nors gali ką nors patarti, nes padai atitinkamose vietose atrodo, kai to mano dėdės rankų pištai, nes jis visą gyvenimą dirba prie mašinų, tai net ir nusiplovus pirštus, tos sutrūkinėjusios, sukietėjusios vietos pajuodę. Manau, kad supratote apie ką aš kalbu. Juk esate gyvenime sutikusios tirką kaimo žmogų, juos galima pažinti iš neatsiplaunančių rankų pirštų ir pan.

Pasinaudokit cia rasytu patarimu del Evija kremo mirksiukas.gif
QUOTE(katutis @ 2009 05 01, 10:40)
manyčiau, kad neteisinga mityba smile.gif Gal mažai vandens, gal perdaug bulkelių ar kepsnių biggrin.gif Inkštirai tai tie juoduliukai.

SP galima pasitikėti atskiromis linijomis: Nvey, Aubrey, EC, bet pvz. kažkada paprašiau parodyti, iš ko pagamintos žvakės, kur giriama, kad su natūraliais EA ir pan. Tai taip ir neišsiaiškinau, ar ne iš naftos  doh.gif Pastose ten yra kažkas neleistino ir pan wink.gif

Vandens pakanka, mityba irgi nebloga ax.gif nevalgau bulkuciu, kepsnius retai.. unsure.gif Pas mane ant nosies kaip eziukas lotuliukas.gif toks siurkstus liesti doh.gif
A, tai EC,Aubrey galima pasitiketi karsta.gif Supratau biggrin.gif Daug ten visokio gerio maciau, bet kainos didokos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2009 05 01, 10:34)
Ant pagalves pasitieskit ranksluosti  mirksiukas.gif ir nereiks tu maiseliu  mirksiukas.gif

jau pamaciau, kad isbandet blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano veido oda misri, kremukas labai patinka, nes tinka ir veidui ir akims drinks_cheers.gif tepasi lengvai, oda pasilieka labai svelni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 05 01, 13:21)
mano veido oda misri, kremukas labai patinka, nes tinka ir veidui ir akims drinks_cheers.gif tepasi lengvai, oda pasilieka labai svelni thumbup.gif

ko gero pirkciau ji, tik viena beda, kad neturi spf'a apsaugos verysad.gif

Merginos, norejau paklausti ar tinka daryti plauku kauke is to maistinio alyvuogiu aliejaus? blush2.gif Plaukai issauseje, skaiciau gerai alyvuogiu aliejus, kaip tik virtuveje turim rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 01 gegužės 2009 - 14:00
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 01, 10:59)
, o tuos visus kokosu, svistmedžio aliejus/sviestus gaila naudoti  blush2.gif

o kodėl gaila? kaip tik žymiai pigesni nei pirktiniai pagaminti produktai, ir kvapą gali pasidaryti, kokio nori smile.gif

QUOTE(begike @ 2009 05 01, 11:34)
Taip SP nereikia pasitiketi?  unsure.gif  Omaiseliu  mirksiukas.gif

Sertifikuota produkcija ten aišku, kad gera, tiesiog kitų (nesertifikuotų) prekių sudėtis reikia atidžiai išsinagrinėti smile.gif

QUOTE(begike @ 2009 05 01, 14:58)
Plaukai issauseje, skaiciau gerai alyvuogiu aliejus, kaip tik virtuveje turim  rolleyes.gif

Jei tai Virgin aliejus, tai puikiai tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 01 gegužės 2009 - 14:37
QUOTE(Monica @ 2009 05 01, 14:37)
Sertifikuota produkcija ten aišku, kad gera, tiesiog kitų (nesertifikuotų) prekių sudėtis reikia atidžiai išsinagrinėti smile.gif
Jei tai Virgin aliejus, tai puikiai tinka smile.gif

reiks pasiziuret ar virgin blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 01, 07:29)
O dermatitas ne alergija ax.gif? Atrašydama į tavo nuogąstavimus aš ir turėjau omeny kontaktinį dermatitą, nes būtent jis būna ne pastoviai, o tik tada, kai išoriškai sukontaktuoji su kažkuo tave alergizuojančiu. Atkreipk dėmesį į skalbimo miltelius, visokiu ea ir pan. - čia gali skypėti priežastis.

QUOTE(Daddygirl @ 2009 05 01, 08:28)
dermatitas egzemos sinonimas, bent jau uk.as irgi pagal tavo aprasyma pagalvojau, kad jis. mano dukryte ji turi.
priezasciu gali buti ivairiausiu, o dazniausiai net nezinomos. nors suaugusiam gal ir kiek lengviau nustatyti, gal ir tyrimai tikslesni...

QUOTE(katutis @ 2009 05 01, 10:50)
dermatitas yra alergija, turėjau kontaktinį. Ypač pasireikšdavo nuo sintetinių tušų - aplink akis nuolat bėrė, todėl teko juos mesti ir atrasti Hauschką  wub.gif Odora, prašyk siuntimo į Alergologijos centrą tyrimams, kad nustatytų, kam esi alergiška, ilgai nelauk  4u.gif

dermatitas kiek skaiciau taip tas pats kas egzema, ir jis buna kontaktinis, kontaktinis alerginis ir dar kazkoks, tai gali but kaip alergija ir kaip ne visai alergija g.gif
jau turiu siuntima 4u.gif i santariskiu dermatovenerologini skyriu, eisiu aiskintis kas cia mane uzpuole, skalbimo milteliu ir seimos gydytojos pirmas klausimas buvo kokius naudoju, bet pas mane jau senokai jie ekologiski (net ne milteliai o skystis) visokiu valymo, plovimo priemoniu niekad plikom rankom neiimu nes nuo paauglystes rankas raudonais guzeliais nuberia, o eteriniu alieju ant tu ranku, koju vietu tai beveik nepapuola, ir siaip ant odos tai naudoju tik plaukams ir spuogeliams patepti, kuno kremo tuo metu kai prasidejo net neturejau blink.gif na zodziu man visiska mistika.
beje kaip daro tuos alergijos testus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 01 gegužės 2009 - 15:12
O Gerulaicio g. tai cia pvz vaziuojant Kalvariju gatve nuo zaliojo tilto, privaziuojam sankryzia, i kaire sukant, kelias prie pramogu arenos, tai mum ten ir reik sunkt, ar i desine? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2009 05 01, 15:11)
beje kaip daro tuos alergijos testus?

Subado ranka alergenais mirksiukas.gif Ties kokiu alergenu pasirodo demele raudona, tam ir alergiska mirksiukas.gif
As kai dariausi, man nieko beveik neparode, jos pacios man nepasake konkretaus atsakymo unsure.gif turbut nealergiska, arba alergiska siek tiek, t.y. padauginus tam tikru produktu unsure.gif
Papildyta:
Ir vel as blush2.gif del to alyvuogiu aliejaus plauku kaukei blush2.gif Neparasyta pas mane kad virgin, raso salto spaudimo... Toks tinka? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 01 gegužės 2009 - 16:13
vaziuojat kalvariju g tiesiai pravaziuojat sankryza su kareiviu g ir pats pirmas pastatas kaireje puseje, priesais buvusia kuro aparatura
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 05 01, 16:23)
vaziuojat kalvariju g tiesiai pravaziuojat sankryza su kareiviu g ir pats pirmas pastatas kaireje puseje, priesais buvusia kuro aparatura

aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 05 01, 17:11)
Subado ranka alergenais  mirksiukas.gif  Ties kokiu alergenu pasirodo demele raudona, tam ir alergiska  mirksiukas.gif 
As kai dariausi, man nieko beveik neparode, jos pacios man nepasake konkretaus atsakymo  unsure.gif  turbut nealergiska, arba alergiska siek tiek, t.y. padauginus tam tikru produktu  unsure.gif

Patikimiausiai alergijas ištiria paėmę namažai kraujo iš venos. Aš tyriausi čia. Prieš tai žinoma braižė ant rankos ir lašino alergenus ant įbrėžimų, nieko doro nepaaiškėjo.
Atsakyti
QUOTE(Tarela @ 2009 05 01, 17:33)
Patikimiausiai alergijas ištiria paėmę namažai kraujo iš venos. Aš tyriausi čia. Prieš tai žinoma braižė ant rankos ir lašino alergenus ant įbrėžimų, nieko doro nepaaiškėjo.

na va, man irgi su ibrezimais nieko doro nepasake ax.gif galvojau gal del to, kad nesu alergiska ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 01 gegužės 2009 - 17:43
QUOTE(begike @ 2009 05 01, 18:43)
na va, man irgi su ibrezimais nieko doro nepasake  ax.gif galvojau gal del to, kad nesu alergiska  ax.gif

Jeigu būtum tikrai jaustum...alergija nėra nepastebimas dalykas, bent jau mano atveju.
Atsakyti