Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 04 30, 21:41)
Aš tai nesiųsiu, nepatogiai nuo manęs paštas, jei Oksanik ar kuri kita sutiks, tai tada prašom.

Galesiu padeti su siuntimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 04 30, 22:49)
Galesiu padeti su siuntimu 4u.gif

tai tada didelis aciu notworthy.gif

tik dar pagalvojau kaip su tara daryt g.gif noresiu kokoso, tai reiks kazkokio indelio.berods, linutiaaa dave minti apie analizu indelius, jie buna po 100 ml, kazin neapsunkinsiu jusu su tokiu prasymu nupirkt is vaistines, as susimokesiu uz viska pavedimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 04 30, 22:09)
tai tada didelis aciu notworthy.gif

tik dar pagalvojau kaip su tara daryt g.gif noresiu kokoso, tai reiks kazkokio indelio.berods, linutiaaa dave minti apie analizu indelius, jie buna po 100 ml, kazin neapsunkinsiu jusu su tokiu prasymu nupirkt is vaistines, as susimokesiu uz viska pavedimu blush2.gif

Bandysiu vaistineje paieskoti rudo stiklo buteliuku 4u.gif Jei nerasiu, tada nupirksiu analizams tara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 04 30, 23:18)
Bandysiu vaistineje paieskoti rudo stiklo buteliuku 4u.gif Jei nerasiu, tada nupirksiu analizams tara 4u.gif

sirdingai dekui notworthy.gif 4u.gif
rasau Monicai pageidavimus
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 04 30, 21:21)
siandien apsilankiau pas seimos gydytoja siuntimo pas dermatologa, tai mano sausuolisku demeliu preliminari diagnoze kontaktinis dermatitas arba alergija g.gif ziuresiu ka dermatologe pasakys, einu skaitinetis kas per vienas tas dermatitas doh.gif

O dermatitas ne alergija ax.gif? Atrašydama į tavo nuogąstavimus aš ir turėjau omeny kontaktinį dermatitą, nes būtent jis būna ne pastoviai, o tik tada, kai išoriškai sukontaktuoji su kažkuo tave alergizuojančiu. Atkreipk dėmesį į skalbimo miltelius, visokiu ea ir pan. - čia gali skypėti priežastis.
Atsakyti
Dėl Akomos užs. Norinčioms skystą aliejų galėsiu supilti į stik. buteliukus nuo vaik. sulčių, o sviestus į stiklainiukus (permatomo stiklo). Dėl siuntimo turbūt po išeiginių sužinosiu, laisvo yra kokoso ir taukmedžio sv.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 01 gegužės 2009 - 07:26
dermatitas egzemos sinonimas, bent jau uk.as irgi pagal tavo aprasyma pagalvojau, kad jis. mano dukryte ji turi.
priezasciu gali buti ivairiausiu, o dazniausiai net nezinomos. nors suaugusiam gal ir kiek lengviau nustatyti, gal ir tyrimai tikslesni...
Atsakyti
dermatitas yra alergija, turėjau kontaktinį. Ypač pasireikšdavo nuo sintetinių tušų - aplink akis nuolat bėrė, todėl teko juos mesti ir atrasti Hauschką wub.gif Odora, prašyk siuntimo į Alergologijos centrą tyrimams, kad nustatytų, kam esi alergiška, ilgai nelauk 4u.gif
Atsakyti
Na va, apsilankiau vakar Nimfali. Pagriebiau ožkos pieno muilo ir ožkos pieno dušo žėlė. Bet dedu į spintelę, nes dar daug visko turiu, ką prieš tai turiu sunaudoti doh.gif

Man reikia patarimo ax.gif sakykit, kokie gamintojai be logona turi savų sviestų kūnams? Logona tropinį kažkada turėjau tai nepasakyčiau kad kvapas labai patiko unsure.gif Norėtųsi kažko kitko... O nežinau kas dar su tokiais užsiima. Mano kūno oda baisiai sausa, reikia tikrai gero drekinimo, o tuos visus kokosu, svistmedžio aliejus/sviestus gaila naudoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 01, 10:59)
Na va, apsilankiau vakar Nimfali. Pagriebiau ožkos pieno muilo ir ožkos pieno dušo žėlė. Bet dedu į spintelę, nes dar daug visko turiu, ką prieš tai turiu sunaudoti  doh.gif

Man reikia patarimo  ax.gif  sakykit, kokie gamintojai be logona turi savų sviestų kūnams? Logona tropinį kažkada turėjau tai nepasakyčiau kad kvapas labai patiko  unsure.gif  Norėtųsi kažko kitko... O nežinau kas dar su tokiais užsiima. Mano kūno oda baisiai sausa, reikia tikrai gero drekinimo, o tuos visus kokosu, svistmedžio aliejus/sviestus gaila naudoti  blush2.gif

is Logona yra dar Oriental kvapo sviestas.. gal labiau patiktu? dar Sante yra triju rusiu sviestu, bet kad ju kiekis tik 50 ml, o kaina panasi kaip Logona sviestu.. Sante sviestai tinka ir veidui ir kunui
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 04 28, 15:16)
na ir as snd buvau SP...isisgijau mandarinu pastos ir kuno lasjona mandarinu savo mergytei smile.gif taip pat roziu krema is essentiale ir boro plus tepala...bet juo iskart nusivyliau, nes pagrindinis ingridientas:parafinum liquidum... doh.gif

Bandziau ant rankos essential care roziu kremuka, pasirode malonus, greitai isigere, toks lengvas. Labai noretusi atsiliepimu kaip ant veiduko 4u.gif Ir kokio tipo jusu oda 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 04 28, 15:21)
pritariu 100 proc. Viena ranka šeria kitą ranką ir visiems gerai tongue.gif

inkštirai gal daugiau organizmo problema, man ir įdomu, kaip juos sutvarkyti smile.gif
Papildyta:
daug kartų rašyta - SP produktų sudėtis reikia skaityti labai atidžiai, taip pat visokių ajurvedų!!!!

O kas suorganizmu negerai? unsure.gif Vieni inkstirais vadina tuos didelius raudonus spuogus, kiti - tas uzsikimsusias poras doh.gif Tad as visiskai susipainiojau.. biggrin.gif Reikia valyti gal kokiu moliu, bet bijau issausinti...

Taip SP nereikia pasitiketi? unsure.gif O kaip pvz. ten parduodama kosmetika Essential care ir Aubrey organics? unsure.gif Kiek girdejau naturali kosmetika, ranku darbo unsure.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 04 28, 17:01)
Pačiai sviestmedis taip pat nepadėjo, padėjo tik "Evija".

Būtent druska ir yra natūralus vandens mikštintojas, ji atstoja skalbinių minštiklį, skalbiniai taip pat tampa minkštesni. Bet ar minkština odą nežinau g.gif

Nupirksim jai Evija krema mirksiukas.gif
Reiskia is tikruju druskingas vanduo minkstina oda rolleyes.gif Taip, prisiminiau, gi kur jura labai suri, oda tampa labai minksta, ir siaip darant kokias proceduras, je inori suminkstinti vandeni, patariama druskos iberti smile.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 04 28, 17:39)
O kaip pagalve islaikai aliejuku nesutepta?  blush2.gif

Ant pagalves pasitieskit ranksluosti mirksiukas.gif ir nereiks tu maiseliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 05 01, 10:34)
O kas suorganizmu negerai?  unsure.gif  Vieni inkstirais vadina tuos didelius raudonus spuogus, kiti - tas uzsikimsusias poras  doh.gif 

Taip SP nereikia pasitiketi?  unsure.gif  O kaip pvz. ten parduodama kosmetika Essential care ir Aubrey organics?  unsure.gif

manyčiau, kad neteisinga mityba smile.gif Gal mažai vandens, gal perdaug bulkelių ar kepsnių biggrin.gif Inkštirai tai tie juoduliukai.

SP galima pasitikėti atskiromis linijomis: Nvey, Aubrey, EC, bet pvz. kažkada paprašiau parodyti, iš ko pagamintos žvakės, kur giriama, kad su natūraliais EA ir pan. Tai taip ir neišsiaiškinau, ar ne iš naftos doh.gif Pastose ten yra kažkas neleistino ir pan wink.gif
Atsakyti