Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

mergos, nebespaminkit ka? ax.gif
Atsakyti
Elena,

kokios ten tos prie saslyku tokios apetitnos salotos tos raudonos?
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 06 01, 20:07)
Elena,

kokios ten tos prie saslyku tokios apetitnos salotos tos raudonos?


Ten žalių burokėlių.Pabandžiau, ir man baisiai patiko...Va čia receptas:
http://www.supermama...?...6123&st=204
Atsakyti

Jau taip sutapo, kad kaip ir pas Anber ir pas mus Švilpikų (šiuškių) diena smile.gif
Proporcijų nerašau jų nesilaikau ir nežinau, darau iš akies ax.gif
Virtos bulvės - sumaltos;
kiaušinis;
miltai, kad tešla normali gautūsi (nelabai prie rankų liptų)
druskos
Viską išminkyti padaryti šiuškes ir kepti (aš kepu orkaitėj)
Iškeptas sudedu į puodą ir užpilu padažu padarytu iš: sviesto, grietinės, vandens ir sultinio kubelių (dar pjaustau svogūno laiškų ir krapų, bet siandien neturėjau) palauliu kol truputį pamirks ir tada jau į skrandį keliauja biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidra: 01 birželio 2009 - 20:13
O jezau... bigsmile.gif kaip noriu svilpiku bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vis laukiau progos išmėginti Lino iš "Susitikime IKI" receptą ir sulaukiau biggrin.gif
Originalus receptas su vaizdine medžiaga čia: RECEPTAS

Grybų užkandėlė „Buche“
Pievagrybiai 300 g
Vištienos filė 200 g
Sluoksniuota bemielė tešla 1 pakelis
Svogūnas 1 vnt.
Grietinėlė 35 % 400 ml
Čiobreliai, švieži ~
Peletrūnas, sausas ~
Druska/Pipirai ~
Sviestas arba aliejus kepimui (nedaug)
Sluoksniuotos tešlos gabalėlius daliname į tris dalis ir viename iš jų išpjauname kvadratinės formos skylę.
Tešlos gabalėlius dedame vieną ant kito, o išpjautasis turi būti viršuje.
Dedame pyragėlius į skardelę ir kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 170 laipsnių.
Kol kepa pyragėliai, supjaustome grybus ketvirčiais, vištieną - mažais gabalėliais, svogūnus - kubeliais.
Keptuvėje įkaitiname sviestą arba aliejų ir dedame svogūnus kepti.
Svogūnams apskrudus, sudedame vištieną, pabarstome peletrūnais ir čiobrelių lapeliais, apkepiname.
Dedame grybus, apibarstome druska ir pipirais, pakepiname ir pilame grietinėlę.
Troškiname, kol grietinėlė pradės tirštėti.
Praėjus 30 minučių, tikiu, kad pyragėliai iškepė.
Į pašildytą lėkštę dedame pyragėlius ir į šulinėlį pripilame troškinio. Negailėkite padažo.
Papuoškite čiobrelio arba petražolės šakele. Visada gražu.
Skanaus.

Dariau viską, kaip priklauso, tik vietoj čiobrelio ir peletrūno dėjau Provanso žolių mišinį, ten visokių žolelių pilna.
Štai, kas gavosi:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaidra @ 2009 06 01, 21:12)
Jau taip sutapo, kad kaip ir pas Anber ir pas mus Švilpikų (šiuškių) diena smile.gif
Proporcijų nerašau jų nesilaikau ir nežinau, darau iš akies ax.gif
Virtos bulvės - sumaltos;
kiaušinis;
miltai, kad tešla normali gautūsi (nelabai prie rankų liptų)
druskos
Viską išminkyti padaryti šiuškes ir kepti (aš kepu orkaitėj)
Iškeptas sudedu į puodą ir užpilu padažu padarytu iš: sviesto, grietinės, vandens ir sultinio kubelių (dar pjaustau svogūno laiškų ir krapų, bet siandien neturėjau) palauliu kol truputį pamirks ir tada jau į skrandį keliauja biggrin.gif
user posted image

ir kodel as cia lindau manydama, kad esu soti ir laiminga... doh.gif noriu svilpiku baisingai wub.gif
Atsakyti
Sveikos visos auksarankes virejeles 4u.gif
Noriu, kad pasidalintumete savo fantazija, patirtimi ir receptukais. Turiu namuose nemaza saldaus pieno suri, o mano seimyna tokiu suriu nevalgo, o pati viena tikrai nesukimsiu unsure.gif Gal zinote ka is jo butu galima pagaminti? Gal kokiu recepteliu ar pasiulymu zinote. Buciau labai dekinga uz patarimus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Bitulka, as saiaip varskes surio nemegstu valgyti, taciau keptas suris man labai patinka tongue.gif suri apibarstau druska, cesnakais, kmynais, dar kokiu prieskokiu, sviesto ant virsaus ir dedu i kepimo inda. kepu kol graziai parusta. gal ir tavo seimynai patiktu.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 02 birželio 2009 - 08:07
QUOTE(Bitulka @ 2009 06 02, 08:13)
Sveikos visos auksarankes virejeles 4u.gif
Noriu, kad pasidalintumete savo fantazija, patirtimi ir receptukais. Turiu namuose nemaza saldaus pieno suri, o mano seimyna tokiu suriu nevalgo, o pati viena tikrai nesukimsiu unsure.gif Gal zinote ka is jo butu galima pagaminti? Gal kokiu recepteliu ar pasiulymu zinote. Buciau labai dekinga uz patarimus 4u.gif  4u.gif

Jei pats sūris saldumo daug neturi, tai gal šitą siūlyčiau: Bulvių pyragas su ožkų sūriu Manau nebūtinai čia ožkų sūris g.gif

Pati vis žadu išbandyti wub.gif
Atsakyti
Kaip skaniai viskas atrodo bigsmile.gif bigsmile.gif tik ggaila kad nevalgau nei grybu, baklazanu, nei kepintu morku, svogunu verysad.gif zuvies
Gal galite rekomenduoti koki skanu receptuka mesytei marinuoti?
Atsakyti
Aha reiks pabandyti ir siaip prakepti, ir su bulvem ax.gif Siandien pabandysiu maza porcija paragavimui, o jei patiks tai ir visa sunaudosiu g.gif
Aciu jums labai aciuks.gif
Atsakyti