Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Gaila tik tiem, kas dare mirksiukas.gif 4u.gif
Maniskiai taip greitai paeme peili i rankas, kas vos spejau iamzinti lotuliukas.gif
Atsakyti
oj nea...
labai grazus krokodilas smile.gif

Atsakyti
O mes vėl šašlykavom.Ir eilinį kartą įsitikinau kad gerai marinuoju šašlykus lotuliukas.gif Mėsą pjaustau nelabai dideliais gabaliukais, dedu į puodą, pridedu pipirų,druskos,rozmarino,lauro lapu,citrinos,aliejaus.Ir sutarkuoju kokius 3-5 svogūnus.Tą masę sudedu ant mėsos, gerai išmaišau ir palieku marinavimui.Kepdama palaistau su sausu vynu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2009 06 01, 09:36)
[color=darkviolet]O mes vėl šašlykavom.Ir eilinį kartą įsitikinau kad gerai marinuoju šašlykus  lotuliukas.gif Mėsą pjaustau nelabai dideliais gabaliukais, dedu į puodą, pridedu pipirų,druskos,rozmarino,lauro lapu,citrinos,aliejaus.Ir sutarkuoju kokius 3-5 svogūnus.Tą masę sudedu ant mėsos, gerai išmaišau ir palieku marinavimui.Kepdama palaistau su sausu vynu.


WOW! blink.gif
Net seile nutyso.. bigsmile.gif

Sakykite, o slakelio acto nenaudojate marinuodama? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2009 06 01, 10:49)
WOW!  blink.gif
Net seile nutyso..  bigsmile.gif

Sakykite, o slakelio acto nenaudojate marinuodama? smile.gif


Ne.Tik citrina 4u.gif Kažkaip man actas nelabai blush2.gif Aišku skonio reikalas.Esu bandžiusi vyno acto, neblogai.Esu marinavusi mineraliniam, irgi gerai...Bet randi tokį patikimą marinavimą, kuris nepaveda.Tad nelabai dabar eksperimentuoju.Majonezo išvis nenaudoju marinavimui...
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2009 06 01, 10:49)
WOW!  blink.gif
Net seile nutyso..  bigsmile.gif

Sakykite, o slakelio acto nenaudojate marinuodama? smile.gif

tai kad ji citrinos dėjo mirksiukas.gif aš ir geriau be acto schmoll.gif
Atsakyti
gal galetumete cia ar i az parasyti kokiom priemonem ispjaustyt ta krokodila ir kur ju isigyti Kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2009 06 01, 09:52)
Ne.Tik citrina  4u.gif Kažkaip man actas nelabai  blush2.gif Aišku skonio reikalas.Esu bandžiusi vyno acto, neblogai.Esu marinavusi mineraliniam, irgi gerai...Bet randi tokį patikimą marinavimą, kuris nepaveda.Tad nelabai dabar eksperimentuoju.Majonezo išvis nenaudoju marinavimui...


Reikes isbandyti artimiausio pikniko metu ax.gif mirksiukas.gif
Anksciau tik su majonezu darydavau, budavo skanu blush2.gif
O gal siuo budu bus dar skaniau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mickute7 @ 2009 06 01, 09:52)
tai kad ji citrinos dėjo  mirksiukas.gif aš ir geriau be acto  schmoll.gif


Maciau mirksiukas.gif
Paklausiau, ar apskritai naudoja marinuojant blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ulė @ 2009 06 01, 10:25)
gal galetumete cia ar i az parasyti kokiom priemonem ispjaustyt ta krokodila ir kur ju isigyti Kaune 4u.gif


http://www.eva.ru/al...age/49553/1.htm

Prasau 4u.gif
Paaiskinta viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2009 05 31, 19:37)
Kepiau ir aš krokodilą  thumbup.gif  labai nepykit, kad fotkė taip negražiai skardoj dar.. žiauriai skubėjau, reikėjo jau ant stalo nešt,tai paskubom čia viskas vyko...

Gal kvailas klausimas, bet kaip reikia tą KELMĄ valgyt? kaip jį atsipjaut? prapjauni šoną ir raki įdarą dar? kažkaip labai sudėtingas valgymo procesas man atrodo  doh.gif

krokodilienos kiek uzderejo wub.gif
Atsakyti
ELENOS,nu saslykai kaip skaniai atrodo.... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dukrele: 01 birželio 2009 - 11:21
QUOTE(Elena @ 2009 06 01, 10:36)
[color=darkviolet]O mes vėl šašlykavom.Ir eilinį kartą įsitikinau kad gerai marinuoju šašlykus  lotuliukas.gif Mėsą pjaustau nelabai dideliais gabaliukais, dedu į puodą, pridedu pipirų,druskos,rozmarino,lauro lapu,citrinos,aliejaus.Ir sutarkuoju kokius 3-5 svogūnus.Tą masę sudedu ant mėsos, gerai išmaišau ir palieku marinavimui.Kepdama palaistau su sausu vynu.


ne su nė karto marinavusi šašlykų reik pamėginti ir tikrai parašysiu atsiliepimus bigsmile.gif
kiek citrinos dedat? kiek ilgai marinuojat?
Atsakyti
siandien dariau idarytus baklazanus (pagal recepta is Delfi)

user posted image
ax.gif
Atsakyti