Gaila tik tiem, kas dare
Maniskiai taip greitai paeme peili i rankas, kas vos spejau iamzinti
oj nea...
labai grazus krokodilas
labai grazus krokodilas
O mes vėl šašlykavom.Ir eilinį kartą įsitikinau kad gerai marinuoju šašlykus Mėsą pjaustau nelabai dideliais gabaliukais, dedu į puodą, pridedu pipirų,druskos,rozmarino,lauro lapu,citrinos,aliejaus.Ir sutarkuoju kokius 3-5 svogūnus.Tą masę sudedu ant mėsos, gerai išmaišau ir palieku marinavimui.Kepdama palaistau su sausu vynu.
QUOTE(Elena @ 2009 06 01, 09:36)
[color=darkviolet]O mes vėl šašlykavom.Ir eilinį kartą įsitikinau kad gerai marinuoju šašlykus Mėsą pjaustau nelabai dideliais gabaliukais, dedu į puodą, pridedu pipirų,druskos,rozmarino,lauro lapu,citrinos,aliejaus.Ir sutarkuoju kokius 3-5 svogūnus.Tą masę sudedu ant mėsos, gerai išmaišau ir palieku marinavimui.Kepdama palaistau su sausu vynu.
WOW!
Net seile nutyso..
Sakykite, o slakelio acto nenaudojate marinuodama?
QUOTE(anber @ 2009 06 01, 10:49)
Ne.Tik citrina Kažkaip man actas nelabai Aišku skonio reikalas.Esu bandžiusi vyno acto, neblogai.Esu marinavusi mineraliniam, irgi gerai...Bet randi tokį patikimą marinavimą, kuris nepaveda.Tad nelabai dabar eksperimentuoju.Majonezo išvis nenaudoju marinavimui...
QUOTE(anber @ 2009 06 01, 10:49)
tai kad ji citrinos dėjo aš ir geriau be acto
gal galetumete cia ar i az parasyti kokiom priemonem ispjaustyt ta krokodila ir kur ju isigyti Kaune
QUOTE(Elena @ 2009 06 01, 09:52)
Ne.Tik citrina Kažkaip man actas nelabai Aišku skonio reikalas.Esu bandžiusi vyno acto, neblogai.Esu marinavusi mineraliniam, irgi gerai...Bet randi tokį patikimą marinavimą, kuris nepaveda.Tad nelabai dabar eksperimentuoju.Majonezo išvis nenaudoju marinavimui...
Reikes isbandyti artimiausio pikniko metu
Anksciau tik su majonezu darydavau, budavo skanu
O gal siuo budu bus dar skaniau
Papildyta:
QUOTE(mickute7 @ 2009 06 01, 09:52)
tai kad ji citrinos dėjo aš ir geriau be acto
Maciau
Paklausiau, ar apskritai naudoja marinuojant
Papildyta:
QUOTE(Ulė @ 2009 06 01, 10:25)
gal galetumete cia ar i az parasyti kokiom priemonem ispjaustyt ta krokodila ir kur ju isigyti Kaune
http://www.eva.ru/al...age/49553/1.htm
Prasau
Paaiskinta viskas
QUOTE(aikstinga @ 2009 05 31, 19:37)
Kepiau ir aš krokodilą labai nepykit, kad fotkė taip negražiai skardoj dar.. žiauriai skubėjau, reikėjo jau ant stalo nešt,tai paskubom čia viskas vyko...
Gal kvailas klausimas, bet kaip reikia tą KELMĄ valgyt? kaip jį atsipjaut? prapjauni šoną ir raki įdarą dar? kažkaip labai sudėtingas valgymo procesas man atrodo
Gal kvailas klausimas, bet kaip reikia tą KELMĄ valgyt? kaip jį atsipjaut? prapjauni šoną ir raki įdarą dar? kažkaip labai sudėtingas valgymo procesas man atrodo
krokodilienos kiek uzderejo
ELENOS,nu saslykai kaip skaniai atrodo....
QUOTE(Elena @ 2009 06 01, 10:36)
[color=darkviolet]O mes vėl šašlykavom.Ir eilinį kartą įsitikinau kad gerai marinuoju šašlykus Mėsą pjaustau nelabai dideliais gabaliukais, dedu į puodą, pridedu pipirų,druskos,rozmarino,lauro lapu,citrinos,aliejaus.Ir sutarkuoju kokius 3-5 svogūnus.Tą masę sudedu ant mėsos, gerai išmaišau ir palieku marinavimui.Kepdama palaistau su sausu vynu.
ne su nė karto marinavusi šašlykų reik pamėginti ir tikrai parašysiu atsiliepimus
kiek citrinos dedat? kiek ilgai marinuojat?