Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Voveruška @ 2009 05 30, 23:13)
Lietiniai su varške ir šviežiom braškėm smile.gif

pusė litro pieno, 2 kiaušiniai, miltų, šaukštas aliejaus. Iškepiau 6 lietinius
200 gr varškės sumaišiau su kiaušiniu, razinom ir cukrum

Skanaus smile.gif

user posted image

Atrodo pasakiškai 4u.gif
Atsakyti
Kepiau ir aš krokodilą thumbup.gif labai nepykit, kad fotkė taip negražiai skardoj dar.. žiauriai skubėjau, reikėjo jau ant stalo nešt,tai paskubom čia viskas vyko...

Gal kvailas klausimas, bet kaip reikia tą KELMĄ valgyt? kaip jį atsipjaut? prapjauni šoną ir raki įdarą dar? kažkaip labai sudėtingas valgymo procesas man atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2009 05 31, 19:29)
Svarbu, kad tolimesni butu grazesni  ax.gif
Kepam ir mokomes!  4u.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2009 05 31, 19:37)
Kepiau ir aš krokodilą  thumbup.gif  labai nepykit, kad fotkė taip negražiai skardoj dar.. žiauriai skubėjau, reikėjo jau ant stalo nešt,tai paskubom čia viskas vyko...

Gal kvailas klausimas, bet kaip reikia tą KELMĄ valgyt? kaip jį atsipjaut? prapjauni šoną ir raki įdarą dar? kažkaip labai sudėtingas valgymo procesas man atrodo  doh.gif

na, sunkiai pjovės jis biggrin.gif kaip tortas. gal aš kažką ne taip padariau, bet gavos, kad šonkauliukas sau, o faršas sau. žodžiu - šonkauliai su kotletais hihihi.gif kitą sykį su bulvių koše gal gaminsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2009 05 31, 18:37)
Kepiau ir aš krokodilą  thumbup.gif  labai nepykit, kad fotkė taip negražiai skardoj dar.. žiauriai skubėjau, reikėjo jau ant stalo nešt,tai paskubom čia viskas vyko...

Labai labai mielas mirksiukas.gif 4u.gif
O jus daug idaro dejote i vidu, kad toks issiputes atrodo lyg pats krokodilas butu neblogai papietaves ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 05 30, 23:34)
Mammka, nu labai viskas graziai ir skaniai atrodo wub.gif

Dėkui 4u.gif
QUOTE(tavo_katyte @ 2009 05 31, 10:26)
Tėvelio 25-mečio proga mes su  dukryte gaminom kelmą smile.gif

Labai šaunus kelmukas thumbup.gif .
QUOTE(ritulka3 @ 2009 05 31, 10:36)
KIAUŠINIŲ VYNIOTINIS:

Labai dailus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2009 05 31, 19:15)
Labai labai mielas  mirksiukas.gif  4u.gif
O jus daug idaro dejote i vidu, kad toks issiputes atrodo lyg pats krokodilas butu neblogai papietaves  ax.gif  smile.gif

ačiū labai 4u.gif joa, dėjau tikrai nemažai įdaro, nes mum labiau patinka, kai mažiau jaučias tešla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2009 05 31, 19:37)

Gal kvailas klausimas, bet kaip reikia tą KELMĄ valgyt? kaip jį atsipjaut? prapjauni šoną ir raki įdarą dar? kažkaip labai sudėtingas valgymo procesas man atrodo  doh.gif

o kur receptas g.gif , nelabai supratau g.gif
Atsakyti
Nugi pažiūrėjau, kad čia kažkoks bumas krokodilų užėjo smile.gif Kaip tik šiandien pietums kepiau mažulius smile.gif Iš visos šios tešlos normos išėjo keturi krokodiliukai smile.gif Į vidų dėjau pamarinuotos ir keptos vištos krūtinėlės pjaustytos kubeliais (marinavau su daug saldžiosios paprikos miltelių, šiek tiek pipirų, daug česnako ir šaukštu majonezo), kartu kepintos raudonosios paprikos ir poro. Barsčiau sūrio ir lipdžiau smile.gif Va kas išėjo....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2009 05 31, 19:01)
Siandienos pietums, vakarienei - izymusis Krokodilas  4u.gif  ax.gif
Tik labai prastai gavosi....  doh.gif
Kaip su vistos kojom padaryta   lotuliukas.gif

O koks receptas? ka dejai i vidu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 31 gegužės 2009 - 22:36
Rasiau jau mirksiukas.gif
Bet galiu pasikartoti:
darytas pagal pripazinto krokodilo teslos recepta, o viduje guli farsas, pakepintas su svogunais 4u.gif
Atsakyti
Visu merginu ,labai grazus krokodilai,tik jauciu gaila juos pjaustyti........... ax.gif
Atsakyti