Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(čikuraku @ 2009 05 30, 00:26)
dar as prisidesiu prie klausimu, o cia skaitosi desertas ar uzkandis, kada cia reik valgyt?

Geras klausimas bigsmile.gif as tai manau, kad tai visiskai sotus maistas, nes jei dar padazas su kokiais spirguciais ir grybais, tai tikrai turbut ne desertas bigsmile.gif O valgyti reik gal kai isalkstam biggrin.gif

Mammka, nu labai viskas graziai ir skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 30 gegužės 2009 - 22:35
ale kaip šią savaitę visas ant lietinių panešė bigsmile.gif
Atsakyti
Tėvelio 25-mečio proga mes su dukryte gaminom kelmą smile.gif
Aišku, pirmas blynas truputį prisvilęs gavos (reikėjo ilgiau pakept), bet šiaip buvo labai skanu smile.gif
Naudojom čia prieš kelias dienas įdėtą receptuką, tik modifikavom savaip biggrin.gif
Na, pasimarinavom šonkauliukus, dėjau česnakiuko, įvairių prieskoniukų, pailkau nakčiai šaldytuve. Kitą kartą dar pamarinuosiu majoneze, kad mėsytė būtų minkštesnė.
Faršą pasiruošiau kaip kotletams.
Po paros susukau kelmą iš šonkaulių, surišau paprastu siūlu ir pastačiau į skardą. Žadėjau kept rankovėj arba maiše, ale mano kelmas ten netilpo, labai jau didelis.. blush2.gif tai tiesiog kepiau skardoj. Į vidų sudėjau faršą, bet jo šiek tiek pritrūko, neapskaičiavau. Tai dėl vaizdo ant viršaus sudėjau šaldytų daržovių ax.gif
Šalia kepiau bulvytes.
Visas kepimas užtruko 1,5val, galėjau ir ilgiau pakept, na, kitą sykį žinosiu.
Skonis nestuke.gif thumbup.gif
Žinoma, anyta rado ko pakritikuot, bet šiaip visiems patiko, taip kad į jos žodžius nekreipiau dėmesio biggrin.gif
Na, o dbr įdedu kuklaus kelmuko foto. Sorriux, jei nėra super duper daili nuotraukėlė.. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Manau sekmadienio pusrytukams labai tiks KIAUŠINIŲ VYNIOTINIS:
4 kiaušiniai, šaukštas majonezo,fermentinio sūrio,česnako skiltele.
Kiausinius išplakti su majonezu,supilti į įkaitintą keptuvę.Kai iškeps nukelti nuo ugnies,tada omletą patepti pom.padažu,užbarstyti tarkuotą sūrį ir česnaką.Suvynioti ir apibarstyti žalumynais,tik šį kartą aš jų neturėjau tai džiovintais krapiukais pabarsčiau ax.gif Skanaus smile.gif
user posted image

tavo katyte,kelmas super atrodo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2009 05 31, 10:36)
Sveikos,

Manau sekmadienio pusrytukams labai tiks KIAUŠINIŲ VYNIOTINIS:
4 kiaušiniai, šaukštas majonezo,fermentinio sūrio,česnako skiltele.
Kiausinius išplakti su majonezu,supilti į įkaitintą keptuvę.Kai iškeps nukelti nuo ugnies,tada omletą patepti pom.padažu,užbarstyti tarkuotą sūrį ir česnaką.Suvynioti ir apibarstyti žalumynais,tik šį kartą aš jų neturėjau tai džiovintais krapiukais pabarsčiau ax.gif Skanaus smile.gif
user posted image
tavo katyte,kelmas super atrodo bigsmile.gif  thumbup.gif

vaje kaip skaniai atrodo smile.gif
bet man siandien pasiseke vyras dabar virtuvej darbuojasi, pusrycius daro thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tavo_katyte @ 2009 05 31, 10:26)
gaminom kelmą smile.gif

atrodo super thumb_yello.gif

QUOTE(ritulka3 @ 2009 05 31, 10:36)
KIAUŠINIŲ VYNIOTINIS:

kokia ideja bigsmile.gif butinai bandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 05 30, 22:34)
Geras klausimas bigsmile.gif as tai manau, kad tai visiskai sotus maistas, nes jei dar padazas su kokiais spirguciais ir grybais, tai tikrai turbut ne desertas bigsmile.gif O valgyti reik gal kai isalkstam biggrin.gif

Aha, tikrai sotu! Mes vakarienei valgem, bet nepasakyciau kad desertas, nors ir su uogiene smile.gif

Papildyta:
QUOTE(tavo_katyte @ 2009 05 31, 09:26)
Tėvelio 25-mečio proga mes su  dukryte gaminom kelmą smile.gif

LABAI LABAI apetitnai atrodo! thumbup.gif
Ir nepasakytum, kad pirmas blynas mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandienos pietums, vakarienei - izymusis Krokodilas 4u.gif ax.gif
Tik labai prastai gavosi.... doh.gif
Kaip su vistos kojom padaryta lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2009 05 31, 18:01)
Kaip su vistos kojom padaryta  lotuliukas.gif
user posted image

negirsiu-bet man gražu.
o kokio dydžio jis maždaug gaunas?? per visą skardą? blink.gif
Atsakyti
Taip smile.gif
Tiesa sakant, is tos normos, kuri nurodyta tam rusu puslapy, man isejo 2 krokodilai! blush2.gif
Tesla labai skani mirksiukas.gif
O idara as dariau savo: pakepinau farsa su svogunais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2009 05 31, 18:01)
Kaip su vistos kojom padaryta  lotuliukas.gif

nu gi butum macius mano krokodila tai dziaugtumeis kad graziai isejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2009 05 31, 17:42)
nu gi butum macius mano krokodila tai dziaugtumeis kad graziai isejo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Svarbu, kad tolimesni butu grazesni ax.gif
Kepam ir mokomes! 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti