Oi, merginos, ačiū už tiek daug pagyrų rosottui, smagu kad patiko ir išmėginti kilo noras
Tik nuopelnai nevisai mano, aš tik dar kartą galiu autorei padėkoti
QUOTE(alexxandra @ 2009 04 28, 23:15)
Skaitančių tikrai yra, puikus blogas!
Ačiū už idėjas
QUOTE(brashke77 @ 2009 04 29, 09:12)
Vaiiva, rizotas jau laukia eileje pas mane... Tik vyno reik nusipirkti, nes be jo netas gausis, ar ne?
Tinka bet koks baltas sausas, ko gero? Ar tiktu pievagrybiai? Nes misko grybu negaliu valgyti, deja
QUOTE(mammka @ 2009 04 29, 11:53)
Be vyno visai ne tas bus
.Tinka sausas,gali būti ir raudonas.Esu tik su baltu darius.Ydomu ar skoniai labai skiriasi su raudonu
O pievagrybius laisvai gali dėt,tikrai bus skanu
.Kažkas tikrai darė su pievagrybiais,jau net nepamenu kuri
brashke, mammka jau atsakė dėl pievagrybių, tikrai tiks, manau naudok drąsiai :]O vynas raudonas tai ne
Esu bandžiusi, man nepatiko. Ir vaizdas ne tas ir skonis nukenčia, naudok baltą :]
QUOTE(Bitulka @ 2009 04 29, 13:19)
Norejau paklausti apie
risoto ar butina ji gaminti su vynu???
Taip, risotto vynas labai svarbus, be jo visiškai ne tas :] O šiaip jo ten praktiškai nelieka, jis išgaruoja, lieka tiks juntamas aromatas ir prieskonis :]