Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(lotute @ 2009 05 29, 08:49)
aš turiu puoda, tai jame tuos biliašus ir verdu  mirksiukas.gif

O kiek beliasiuku iseina is tokio kiekio produktu? blush2.gif
Atsakyti
Ingridaa, as pirkau su spanguolemis, nu man tai visai nieko skonis, tik as gabaliukus supjausciau nes ten tokie nemazi buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 05 14, 22:30)
Vokiska kiausiniene

noriu paklausti del sios kiausinienes, man kazko ji neapsiverte, visa skilo i gabaliuku, kaip manote kodel taip galejo ivykti? gal dedat jus dar i ja kokiu miltu, kad ji butu tvirtesne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rootha: 29 gegužės 2009 - 12:40
QUOTE(Geiša @ 2009 05 29, 12:54)
O kiek beliasiuku iseina is tokio kiekio produktu?  blush2.gif

gal koks 20 g.gif

QUOTE(rootha @ 2009 05 29, 13:40)
noriu paklausti del sios kiausinienes, man kazko ji neapsiverte, visa skilo i gabaliuku, kaip manote kodel taip galejo ivykti? gal dedat jus dar i ja kokiu miltu, kad ji butu tvirtesne? g.gif

anau, kad daug kas priklauso ir nuo pačios keptuvės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2009 05 29, 13:40)
noriu paklausti del sios kiausinienes, man kazko ji neapsiverte, visa skilo i gabaliuku, kaip manote kodel taip galejo ivykti? gal dedat jus dar i ja kokiu miltu, kad ji butu tvirtesne? g.gif

ir man neapsiverte, bet skonis nenukentejo biggrin.gif as iskart padalinau mazdaug i 4 dalis, ir bandziau jas apversti, nes keptuve pas mus plati tai viso blyno niekaip nebut pavyke. o ir ant virsaus siek tiek skysta buvo, na tai verciant gavos kose makalose biggrin.gif ale skanu buvo vistiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 05 28, 20:15)
kad ir kaip gerbiu, bet nebesusilaikiau 4u.gif a ko to kugelio neišsikepi ir mums receptuko neįdedi? bigsmile.gif a?
ir aš taip pat drinks_cheers.gif
bet gal reik vėl pradėti dėti biggrin.gif
kepiau beliašiukus 4u.gif
tik padaryti
user posted image
user posted image
ir jau iškepti
user posted image

o čia receptas

1 nepilna stiklinė pieno
1 – 2 v. š. cukraus
1 pakelis sausų mielių (7 – 11 g)
1 kiaušinis
~ 300 - 500 g miltų
1 a. š. druskos
6 – 7 v. š. aliejaus

250 – 300 g faršo
1 kiaušinis
1 smulkiai supjaustytas svogūnas
druska, pipirai

Pieną pašildyti iki kambario temperatūros, jame išmaišyti cukrų ir mieles. Uždengti ir palaukti, kol susidarys „kepurėlė“ (~ 10 min.). Įmaišyti kiaušinį. Į didelį dubenį persijoti miltus, suberti druską, supilti aliejų ir pieną su mielėmis. Gerai išmaišyti. Svarbu nepadauginti miltų. Tešla turi būti labai minkšta, netgi lipni. Lengvai pabarstyti miltais, pridengti ir leisti pakilti.
Pakilusią tešlą lengvai paminkyti. Ant stalo pabarstyti šiek tiek miltų, atgnybti nedidelius tešlos gabaliukus, juos iškočioti, ant viršaus dėti po šaukštelį paruošto faršo (faršą, kiaušinį, svogūną, druską ir pipirus gerai išmaišyti), faršą šaukšteliu išploti, kad įdaras nebūtų storas ir greičiau iškeptų. Tešlos kraštelius suimti, paliekant viršuje nedidelę skylutę.
ir dėti virti mirksiukas.gif



QUOTE(lotute @ 2009 05 29, 08:49)
aš turiu puoda, tai jame tuos biliašus ir verdu  mirksiukas.gif



atsiprasau uz durna klausima blush2.gif o verdate aliejuje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adra: 29 gegužės 2009 - 15:20
QUOTE(rootha @ 2009 05 29, 13:40)
noriu paklausti del sios kiausinienes, man kazko ji neapsiverte, visa skilo i gabaliuku, kaip manote kodel taip galejo ivykti? gal dedat jus dar i ja kokiu miltu, kad ji butu tvirtesne? g.gif


Jokiu miltu schmoll.gif Sakykit, o kaip jus verciat kiausiniene, ant dangcio, didesnio uz keptuve, ar kaip igude virtuves virtuozai, i virsu pameteja ir pliaukst ir apvercia smile.gif ? O gal jus bandot tik su kokia mentele visa apversti? g.gif Tai tikrai turetu subyreti.
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 05 20, 21:47)

Srove, su kuo ridikelius tu taip graziai ispjaustai?
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2009 05 29, 16:20)
atsiprasau uz durna klausima  blush2.gif o verdate  aliejuje?

taip verdu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Navi @ 2009 05 29, 17:00)
Srove, su kuo ridikelius tu taip graziai ispjaustai?

Turiu peiliuka, bet tokius ridikelius, pomidorus galima ir be jo, tik peiliu iv. dydziu reikia tureti, pagal darzoves dydi mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2009 05 29, 08:57)
[color=darkviolet]Lietiniai  4u.gif

Mano blynų receptas:


kaip gardziai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 05 29, 14:31)
ir man neapsiverte, bet skonis nenukentejo  biggrin.gif as iskart padalinau mazdaug i 4 dalis, ir bandziau jas apversti, nes keptuve pas mus plati tai viso blyno niekaip nebut pavyke. o ir ant virsaus siek tiek skysta buvo, na tai verciant gavos kose makalose biggrin.gif ale skanu buvo vistiek 4u.gif


va va, man lygiai tas pats, as padalinau i 4dalis, pas mane keptuve auksta, na skonis nenukentejo, suvalgem, bet nufotkinti jau kazkaip buvo geda blush2.gif

QUOTE(Srove @ 2009 05 29, 15:52)
Jokiu miltu schmoll.gif Sakykit, o kaip jus verciat kiausiniene, ant dangcio, didesnio uz keptuve, ar kaip igude virtuves virtuozai, i virsu pameteja ir pliaukst ir apvercia smile.gif ? O gal jus bandot tik su kokia mentele visa apversti? g.gif Tai tikrai turetu subyreti.

as pasidalinau i 4dalis, bet virsuje buvo skyscio tai is pradziu bandziau ant dangcio, bet pavertus tas skystys perbegdavo ant kitu gabaliuku ir man jie vel susiklijavo, tai poto dar padalinau i kelis gabaliukus ir perverciau su mentele... blush2.gif
Atsakyti