Kad as jo dar taip ir neiskepiau.. as apie kugeli.. vyras isvaziavo, tai ner kam kept.. o viena visos blekos nesuvalgysiu o gal suvalgyciau bet kai tik iskepsiu, tai butinai idesiu
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 28, 20:31)
Kad as jo dar taip ir neiskepiau.. as apie kugeli.. vyras isvaziavo, tai ner kam kept.. o viena visos blekos nesuvalgysiu o gal suvalgyciau bet kai tik iskepsiu, tai butinai idesiu
šaunu, lauksim atsiliepimų ir receptuko , o aš einu baiginėt vakarienę daryt ir ateisiu čia su nuotraukom
QUOTE(lotute @ 2009 05 28, 20:15)
kad ir kaip gerbiu, bet nebesusilaikiau a ko to kugelio neišsikepi ir mums receptuko neįdedi? a?
ir aš taip pat
bet gal reik vėl pradėti dėti
kepiau beliašiukus
ir aš taip pat
bet gal reik vėl pradėti dėti
kepiau beliašiukus
Super beliasiai niekada neesu ju kepusi reiks pabandyti
siaip as cia is tu kurios yra idejusios tik "kotletus". Bet noreciau pasisakyti irgi sia tena. As zemai lenkiuosi tom auksciau paminetom virtuves virtuozem kaip Neryte ir t.t. Super idejos super nuotraukos, bet tikrai noreciau padekoti ir tom kurios beda ir tuo kasdieninius kotletu receptus, nes kas vienam atrodo paprasta ir kasdieniska kiom bus neiprasa ir kazkas pasisems nauju minciu. Taip kad baikim pyktis dekim visos savo nuotraukas ir receptus.
Lotute, o kaip tuos beliasus taip graziai iskepat? Labai gardziai atrodo reikes atrimiausiu laiku pagaminti
QUOTE(Geiša @ 2009 05 28, 23:26)
Lotute, o kaip tuos beliasus taip graziai iskepat? Labai gardziai atrodo reikes atrimiausiu laiku pagaminti
aš turiu puoda, tai jame tuos biliašus ir verdu
Lietiniai
Mano blynų receptas:
1 litras pieno
6 kiaušiniai
2 stiklinės miltų
druskos/cukraus pagal skonį
Įdarui sūrį sutarkavau, susmulkinau kumpį,pridėjau krapų Susukau.Apkepiau
Mano blynų receptas:
1 litras pieno
6 kiaušiniai
2 stiklinės miltų
druskos/cukraus pagal skonį
Įdarui sūrį sutarkavau, susmulkinau kumpį,pridėjau krapų Susukau.Apkepiau
retai užsuku pas jus, o ir tik pasigėrėti. man gražu, taip ir norisi griebt stalo įrankius ir valgyti kažkas rašė, kad nepatinka nušpakliuoti valgiai ir aikčiojimai, tegul neskaito, yra begalė temų be aikčiojimo. šaunuolės, kurios myli virtuvę, kurios akis pamalonina ir idėjų duoda. aš virtuvėj neesu šefė, gaminu, bet paprastai, semiuosi patirties ir iš jūsų. mėginau įdėt savo meno šedevrą, bet nesigavo, gal nuotrauka per didelė, ateitį prisijungsiu. sėkmės ir dėkui už receptukus
Sveikos, noriu paklausti dar kas ten kepe bulviu apkepa u ozkos suriu, tai koks tas suris ten tiksliai turi buti, ar jis turi buti panasus i fetos ar koks kitoks, vakar nusipirkau kazkoki ozkos suri su pelesiu, nu toks panasiai kaip president , na tai pabandziau su tokiu irgi neblogai, bet man kazkokio surumo lyg ir truktu, tai kokio en tiksliai reiktu? Ir kokia grietine riebumo turi buti?
Sveikos
maciau Rimi akcija marinuotai lyg ir Nenateko vistienos file (viena yra spanguoliu padaze, kita medaus).
Sakykit, gal kuri bandet?
maciau Rimi akcija marinuotai lyg ir Nenateko vistienos file (viena yra spanguoliu padaze, kita medaus).
Sakykit, gal kuri bandet?
QUOTE(neringaal @ 2009 05 29, 09:59)
Sveikos, noriu paklausti dar kas ten kepe bulviu apkepa u ozkos suriu, tai koks tas suris ten tiksliai turi buti, ar jis turi buti panasus i fetos ar koks kitoks, vakar nusipirkau kazkoki ozkos suri su pelesiu, nu toks panasiai kaip president , na tai pabandziau su tokiu irgi neblogai, bet man kazkokio surumo lyg ir truktu, tai kokio en tiksliai reiktu? Ir kokia grietine riebumo turi buti?
Aš kepiau..žiauriai skanu Grietinės pas mane buvo 15%, bet čia kaip kam kokia patinka...o sūris, pirkau tokį supakuota, su ožka ant viršaus
Buvo gana sūrus...minkštas toks..
Receptas iš IKI virėjų kovos
Bulvių pyragas su ožkų sūriu
Bulvių pyragas:
* Bulvės 1 kg
* Grietinė 400 g
* Ožkų sūris (minkštas) 200 g
* Prieskoninės žolelės (čiobreliai, kalendros, petražolės) ~
* Druska/pipirai ~
Bulves supjaustome kubeliais arba specialiu įrankiu padarome kamuoliukus. Verdame apie 10 minučių.
Grietinę ir ožkų sūrį minkome, kol taps vientisa masė.
Bulves sudedame į kepimui skirtą indą, paskaniname druska ir pipirais. Pilame grietinės ir sūrio kremą, tolygiai paskirstome. Dedame prieskonines žoleles. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių. Šauname bulves į orkaitę ir kepame, kol viršus apskrus ir bulvės bus minkštos.
Nu tai va tame ir yra esme , kad pas mane jis nesurus buvo jauciu nelabai tokios rusies nusipirkau, bet kas ten per popieriu matos paemiau7 ozkos ir tiek, tik man surumo labai truko , reiks su kitokiu pabandyt . O grietine buvo 30 proc. reibumo tai truouti per riebi mano manymu , kitiems gal ne bet kai as riebiai nemegstu tai man per riebu, jauciu geriau su 25 ar 15 proc. riebumu . . Bet siaip skanu ir labai paprasta.