Dajli, vau kaip skanu! Noreciau dabar tokia karsta diena
QUOTE(Fruzina @ 2009 05 27, 13:45)
Fruzina, 27 Geg 2009 - 13:45, parašė:
Fruzina, 27 Geg 2009 - 13:45, parašė:
Aš viską sakiau tikrai nepiktai. Labai gera ši temukė, tikrai. Nepykit merginos, nieko įžeist tikrai nenoriu. Aš irgi daug gaminu ir mėgstu gaminti. Suprantu tave.
Tačiau kažkaip pabosta tie ,,nušpakliuoti,, valgiai, paskui einantys aikčiojimai, kad oi kaip gražu, aš tiesiog valgymo niekda nesureikšminu man turi būti-skanu, nedaug, ir ne dažnai.
Bet čia tik mano nuomonė, jūs dėkit, gi tikrai geri receptai, ir nuotraukos gražios. 
Aš viską sakiau tikrai nepiktai. Labai gera ši temukė, tikrai. Nepykit merginos, nieko įžeist tikrai nenoriu. Aš irgi daug gaminu ir mėgstu gaminti. Suprantu tave.
Tačiau kažkaip pabosta tie ,,nušpakliuoti,, valgiai, paskui einantys aikčiojimai, kad oi kaip gražu, aš tiesiog valgymo niekda nesureikšminu man turi būti-skanu, nedaug, ir ne dažnai.
Bet čia tik mano nuomonė, jūs dėkit, gi tikrai geri receptai, ir nuotraukos gražios.
Pati paskaityk, ka parasei

Kokie nuspakliuoti valgiai

Cia tokia ir turetu vyrauti, o ne neaiskios spalvos ir sudeties kratiniai! Yra dar toks supratimas kulinarijoje, kaip
estetika. Pirmiausia 'valgome' akimis, tada duodamas signalas galvyten, kad cia skanu, svaru, grazu, kvepia ir tt. As irgi valgio nesureiksminu ir neturiu laiko puosti leksciu, todel tyliai ir garsiai aikcioju, kai pamatau tokius grozius kaip cia. O savo nereiksmingus patiekalus suvalgau pati ir nejuokinu zmoniu su pirktiniu koldunu nuotrauka ir panasiais 'sedevrais' ...
Sioje temoje galima pasisemti ideju ir kaip papuosti patieklus, kas yra svarbu. As labai labai dekinga toms, kurios tai daro su tokia meile ir isradingumu. O ne 'nufotkinau su telefonu net pati gerai neiziuriu, ka'
As esu uz naujas idejas, 'nuspakliuotas' nuotraukas, graziai surasytus receptus ir aiskia gaminimo eiga.
Atsiprasau, bet kaip sios temos pasyvi senbuve, irgi nebesusilaikiau