[quote=lialiauskiene,2009 05 24, 19:38]
Grozis neispasakytas nuotrauku........
QUOTE(lotute @ 2009 05 24, 18:20)
lauro lapai
nu cia dabar....
Papildyta:
o cia musu siandienos pietus-makaronai su farso padazu(farsas sumaisytas su prieskoniais,smulkintu svogunu,veliau apkepta kartu su paprika,svogunu laiskais,deta pomidoru padazo 3 saukstai).
SKANAUS
Lialiauskiene, su kokiu gemalu tie blynai labai skaniai atrodo
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 05 24, 18:32)
siandienos pietus malsenos mieliniai blynukai su gemalu, o garnyrui trintos braskes ir plakta grietinele vyras uzejes i vituve nesuprato ka valgyti, sako "per grazu kad tai valgyti"
Kaip skonis tų blynelių - varčiau tą mišinį parduotuvėj, bet susilaikiau
Papildyta:
QUOTE(Garbane25 @ 2009 05 24, 19:50)
Su kviečių gemalais tas mišinys
QUOTE(Garbane25 @ 2009 05 24, 19:50)
malsenos su grudu gemalais :0 ryt nufotografuosiu pakuote siaip sveika, nes virskinimui padeda tik jau riebumas kepant aliejuje, kitakart kepsiu be aliejaus
o taip tai tikrai skanus ir kazkuo lb neisisikiriantys is kitu tik tingejau tesla 20-30 min kildinti, tai nlb daug isejo, buciau pakentejus tai gal daugiau butu ir puresni
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 05 24, 18:32)
ryziai su santa marijos prieskoniais karis ir mango, lb kvapnus ir skanus
aš šituos preiskonius ir ilgai nužiūrinėjau PC, ale litų pagailėjau ir atgal padėjau.. deivinu ryžius bei kitus patiekalus su kariu.. o tas mango kaži kokį saldumą ar ką duoda?? kažkaip norėtųs paragauti.....
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 05 25, 00:29)
aš šituos preiskonius ir ilgai nužiūrinėjau PC, ale litų pagailėjau ir atgal padėjau.. deivinu ryžius bei kitus patiekalus su kariu.. o tas mango kaži kokį saldumą ar ką duoda?? kažkaip norėtųs paragauti.....
man tai lb skanu, kvapnus tokie ryziai, lb patiko, dabar kai akcija, tai prispirkau, tu brangiuju santa marijos ir visai nesigailiu ryziu dar liko, gali atlekti paragauti
atsargiai su kvietimais, nes imsiu ir atvarysiu...
na reiks ir man nusipirkt tada
na reiks ir man nusipirkt tada
Labas
Vis užsuku čia, pavarvint seilę Šį kartą noriu pasidalint vienu receptuku, nieko ypatingo, kadangi šioje srityje aš galima sakyt naujokė
Tai va, šios dienos meniu, kotletukai su virtom bulvėm ir salotos (pomidorai, agurkas ir svogūnų laiškai)
Kotletukus darau taip, į faršą įmušu du kiaušinius, įdedu 4 šaukštus krakmolo, vieną šaukštą majonezo ir svieste pakepintus svogūnus ir morką, aišku nepamirštu ir prieskonių Ir viskas, kepu, kai baigia kepti, tada dar patroškinu kartu su bulvėmis. MB sakė, kad čia skaniausi kada nors jo valgyti kotletai
Vis užsuku čia, pavarvint seilę Šį kartą noriu pasidalint vienu receptuku, nieko ypatingo, kadangi šioje srityje aš galima sakyt naujokė
Tai va, šios dienos meniu, kotletukai su virtom bulvėm ir salotos (pomidorai, agurkas ir svogūnų laiškai)
Kotletukus darau taip, į faršą įmušu du kiaušinius, įdedu 4 šaukštus krakmolo, vieną šaukštą majonezo ir svieste pakepintus svogūnus ir morką, aišku nepamirštu ir prieskonių Ir viskas, kepu, kai baigia kepti, tada dar patroškinu kartu su bulvėmis. MB sakė, kad čia skaniausi kada nors jo valgyti kotletai
http://www.malsena.l..._naturalis.html va koks blynu misinukas
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 05 25, 15:15)
aciu butinai isbandysiu