QUOTE(si179 @ 2009 05 21, 14:29)
Kiniska vistiena apelsinu padaze
O jergutėliau...nu kiek gi galima kartot
Prie patiekalų rašot ne tik receptą bet ir adresą
Šiandien bandymų diena
.
Įdaryti pievagrybiai .Reikės :
Didelių pievagrybių (kotus nuraunam)
Faršo (apie 0,5 kg)
Svogūno,česnako skiltelė
Prieskonių
Morkų smulkiai tarkuotų
Pakepinau svogūną,česnaką,morką (ir kotukus supjausčius pakepinau).Sudėjau faršą pakepinau,prieskoniais pabarsčiau.Kai viskas baigė kepti masę dėjau į pievagrybių kepurėles ,šoviau į orkaitę ir kepiau apie 20min.
Valgom su bulvių koše ir marinuotais pomidorčikais
.
Tiesa,druskytės per mažai buvo...bet čia ne bėda- pasibarstyt galima
Dar pamiršau,kad apibarščiau sūriu
Nesitikėjau,kad bus taip skanu
.Dėkui merginos už idėjas