QUOTE(MonikaArmonika @ 2009 05 20, 20:07)
labai idomu koks skonis? kaip tos vynuoges?
man tai labai patinka viskas, kas vyne troskinta .. padazas toks rugstokas nuo vyno o tos vynuoges siltos ir su saldumu, nu man skanumelis ir dar zolelem atsiduoda viskas.
na cia vakarykste mano vakariene ja i makaronus tik ikelus jau...tikiuos nesupyksit jei ir cia imesiu
Taigi 15 vamzdeliu sunaudojau: 450 g vistienos farso, ~200 g grietines bei prieskoniu pagal savo skoni.As naudojau druska, pipira bei maza kubeli svogunu skonio buljono, bei svieziu krapu. Paruosta mase prikimsau makaronus ir i inda sudejau.
1 padazas: dideli pomidora susipjaustyti smulkiai ir kartu su svogunu pakepinti aliejuje. 5 min leisti pasitroskinti, paprieskoniuoti.Leisti atvesti o i ta laika daryti
2 padaza: gerame saukste sviesto pakepinti 2 v.s.miltu.Visa sia mase uzpilti 3/8 l pieno bei 1/8 vandens. Iberti megiamo buljono ir leisti pora min pakaisti.
Cannellonius uzpilti 2 padazu, tada uzdeti smulkiai pjaustyta mocarela (as tarkavau) ir ant jos virsaus pomidoru mase pabarstyti. Kepti ikaitintoj orkaitej ~ 50 min. Skanaus