QUOTE(Srove @ 2009 05 11, 19:14)
Kadangi liko bulviu koses, sugalvojau joziku pasidaryti
Noriu padėkoti
Srovei už nuostabią idėją
viriau šiandien jožikus
gavosi labai minkšti, skanūs
" Ežiukai "bulvių košės 300g., 1 kiaušinis, 150g. varškės, 200g. miltų ( aš dėjau paprastus ), o
Srovė naudojo karališkus, 2 v. š. pieno.
Suminkyti visus produktus ir daryti ežiukus per tarkos antrą pusę. Padažui naudojau svogūną, morką, šaldytus špinatus, pievagrybius, viską pakepinau ant keptuvės, įpyliau pieno, grietinės, prieskonių ir viską sutirštinau krakmolu ( į šaltą pieną 100g. įdėjau 0,5 šaukštelio krakmolo) išmaišiau ir supyliau ant daržovių.