Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 14, 23:38)
Net seiliu prisirinko burnoj...  unsure.gif kaip noreciau cia ir dabar... ryt kepsiu manau. Ale neturiu kumpio  doh.gif o vandens pienu negalima keisti?
Papildyta:
Gal kas galit pasakyt, kas tie avinzirniai? Kuo jie skiriasi nuo paprastu zirniu?  blush2.gif

Avinžirniai-dar vadinami turkiški žirniai.
Jieskiriasi nuo paprastų žirnių savo sudėtinmi.
Aš,bandžiau juos pakeisti{nes nerandu avinžirnių{}ir patiekalas nesigavo.
Tada pati įsitikinau,kad jų sudėtis yra kitokia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2009 05 15, 13:04)
Srove, nuostabus patiekalai  4u.gif pagarba uz tai ka darot ir uz tai,kad nepasiduodat intrigom  4u.gif


Ojei, aciu, labai, bet nieko as nedarau tokio ypatingo, ko negali padaryti kiekviena seimininke, visos mes gaminam, eksperimentuojam, viena karta pavyksta geriau, kita prasciau, bet tikrai net uzsiraudonavau visa biggrin.gif nuo tokiu pagyru doh.gif 4u.gif Kartais megstu pasiterliot, papuosinet, jauciu malonuma, pati sau nuotaika pasikeliu lotuliukas.gif
Dekui visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O sakykit, kepant tuos BULBONUS skarda kuo iskloti?ar tepti aliejumi?Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitawhatever @ 2009 05 14, 23:09)
Labai aciu uz recepteli. Siandien dariau, skonis pasakiskas. Taip paprasta, o taip skanu. Darysiu dar nekarta ir ne du  thumbup.gif

Smagu, kad patiko mano eksperimentinis patiekalas 4u.gif
Atsakyti
Sroves vokiska kiausiniene thumbup.gif tik dejau daktariska desra vietoj kumpio, bet labai labai skanu!!! Na apverst graziai tai nepavyko, ale skoniui nepakenke smile.gif
Atsakyti
Pavasario salotos smile.gif

user posted image

Iceberg salotas suplėšiau ant lėkštės.
Ridikėlius, agurkus ir svogūnus supjausčiau, biški baziliko ir druskos, įpyliau biški alyvuogių aliejaus ir citrinos, sudėjau ant salotų. Pomidorus grėžinėliais - ant viršaus.
Vištos krūtinėlę pakepinau ir sudėjau ant salotų.
Skanaus:)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voveruška: 16 gegužės 2009 - 14:45
Cannelloni 4u.gif

Faršą kaip kotletams, bet dar įdėjau pomidorų padažo, ir sukimšau į makaronus. Kadangi neturėjau pieno bolognese padažui, tai užpyliau makaronus pomidorų padažu ir biški vandens, taip, kad apsemtų viską. Ant viršaus užtarkavau džiūgos ir paprasto sūrio.

Kepiau orkaitėje 180 laipsnių apie 40 min.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voveruška: 16 gegužės 2009 - 15:00
QUOTE(Fioneta @ 2009 05 16, 16:06)
Kaip skanu  bigsmile.gif
O makaronus apvirei? Ar dejai  farsa i neapvirtus makaronus  g.gif  blush2.gif


Ne, neviriau smile.gif
Atsakyti
As ir makaronu niekada neapverdu dedu i zalius 4u.gif
O gal galit parasyti kaip jus darot bolognese padaza g.gif
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 05 16, 21:02)
As ir makaronu niekada neapverdu dedu i zalius  4u.gif
O gal galit parasyti kaip jus darot bolognese padaza g.gif
Aciu

Aš ten sumaišiau, ne bolognese, o beshamel padažą Cannelloni makaronams darau.
Dabar tiksliu proporciju neprisimenu, bet esme tokia Beshamel padažas - apkpinu miltus, uzpilu pienu ir malto muskato, pakepinu, kol sutirštės

Bolognese - pomidorų padažas su faršu (jautienos arba naminiu), svogūnais, šviežiomis daržovėmis ir prieskoniais. Tai čia apkepinti mėsa su svogūnais, dėti prieskonių ir daržovių (pvz., morkų, pomidorų, paprikos), užpilti pomidorų padažu, patroškinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voveruška: 17 gegužės 2009 - 10:46
Vištiena marinuotų grybų padaže
user posted image
Reikės:

* vištienos filė
* marinuotų grybų (naudojau Kėdainių konservų fabriko Marinuotus pievagrybius)
* prieskoniai
* grietinėlė
* porą šaukštų miltų


Vištieną supjaustome ir paprieskoniaujame. Apkepame svieste ir įdedame kelis šaukštus miltų.Įpilame puse puoduko marinato skiesto su šlakeliu vandens.Sudedame pjaustytus grybukus ir įpilame grietinėlę. Viską troškiname kol užvirs.Ragaujame ar trūksta dar prieskonių. Patiekiame su ryžiais. Skanus, paprastas ir lengvas patiekalas smile.gif
Atsakyti
Mergaites, turiu stiklaini, ant kurio parasyta "Konservuoti kelmuciai be acto silpname druskos uzpile", ar juos reikia visu pirma isvirti ar galima iskart i keptuve deti? g.gif
Atsakyti