Odą nuo šlaunelių atsargiai nuneriam blauzdelės apačios link.Galiuką jo paliekam, Nuo kaulų nugramdom mėsą, sumalam STAMBIAI. Pabarsčiau prieskoniais vištai . Pusę svogūno permaliau kartu su mėsa, 4 didžiules skiltis česnako sukapojau, pribarsčiau į faršą krapų ir bazilikų, užliejau grietinėlės. Pakepinau svogūnus su pievagrybiais ir sudejau viska i mėsytę
Paskui kišau įdarą į odeles su kauliuko likučiu gale ir vyniojau kažką panašaus į vištos koją.Kepiau orkaitėje, 200 laipsnių karštyje.
Papildyta:
QUOTE(linafr @ 2009 05 12, 19:33)
neiškenciu ir as ateinu, mano vakariene įdarytos vištienos blauzdelės:
Odą nuo šlaunelių atsargiai nuneriam blauzdelės apačios link.Galiuką jo paliekam, Nuo kaulų nugramdom mėsą, sumalam STAMBIAI. Pabarsčiau prieskoniais vištai . Pusę svogūno permaliau kartu su mėsa, 4 didžiules skiltis česnako sukapojau, pribarsčiau į faršą krapų ir bazilikų, užliejau grietinėlės. Pakepinau svogūnus su pievagrybiais ir sudejau viska i mėsytę
Paskui kišau įdarą į odeles su kauliuko likučiu gale ir vyniojau kažką panašaus į vištos koją.Kepiau orkaitėje, 200 laipsnių karštyje.
Odą nuo šlaunelių atsargiai nuneriam blauzdelės apačios link.Galiuką jo paliekam, Nuo kaulų nugramdom mėsą, sumalam STAMBIAI. Pabarsčiau prieskoniais vištai . Pusę svogūno permaliau kartu su mėsa, 4 didžiules skiltis česnako sukapojau, pribarsčiau į faršą krapų ir bazilikų, užliejau grietinėlės. Pakepinau svogūnus su pievagrybiais ir sudejau viska i mėsytę
Paskui kišau įdarą į odeles su kauliuko likučiu gale ir vyniojau kažką panašaus į vištos koją.Kepiau orkaitėje, 200 laipsnių karštyje.
tik niekaip neikeliu nuotraukytes