Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Vaiiva @ 2009 04 28, 19:50)

Risotto ai funghi secchi


fantastika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 04 28, 18:50)
O, jau nauja temelė bigsmile.gif  Ačiū mammka  4u.gif

Pasirodysiu su šios dienos pietumis, receptą radau internetiniame bloge [url=http://zaidimuaikstele.blogspot.com]
[i]Ne veltui sakoma, kad risotto - dievų maistas  wub.gif



yahoo! kaip smagu, kad yra skaitančių ir randančių smile.gif
Atrodo dar geriau nei maniškis biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vėl varškės apkepas lotuliukas.gif
Pagal šį receptą:

3 pakeliai varškės
2 šaukštai manų kruopų
1/2 stiklinės grietinėlės
6-7 kiaušiniai
4 šaukštai miltų
1 citrina
1 stiklinė razinų
1 obuolys (Obuolys)
4-5 šaukštai cukraus

Per sietelį pertriname varškę.
Į ją supilame grietinėlę, suberiame manų kruopas ir išmaišome trynius.
Suberiame miltus, cukrų, sutarkuotą citrinos žievelę.
Maišydami sudedame iki standžių putų išplaktus baltymus.
Kepimo formą patepame sviestu ir pabarstome manų kruopomis.
Įdedame pusę tešlos ir suberiame dalį razinų.
Tada sudedame likusią tešlą.
Viršų puošiame razinomis ir skiltelėmis supjaustytu obuoliu.
Kepame 180-200° temperatūros orkaitėje.

Neturėjau obuolių, buvo be jų.Neturėjau citrinos...sutarkavau apelsino žievę...labai skanu buvo...o jau kvapas thumbup.gif

user posted image

user posted image

Balandėliai iš šviežių kopūstų.
Kopūstų lapus porai minučių panardinau į verdantį vandenį.
Paruošiau faršą:druska,pipirai,džiovintos petražolės,tarkuotos morkos su svogūnais lengvai apkepinti svieste,ryžiai (nevirti).
Susukau balandėlius.Ant puodo dugno pridėjau lauro lapų, morkų stambiai pjaustytų ir troškinau.

user posted image

Atsakyti
Labukas

Norejau paklausti kur galeciau rasti toki receptuka, kur saslykai kepami su darzovemis ant lauzo? g.gif
Atsakyti

QUOTE(Vaiiva @ 2009 04 28, 19:50)


Risotto ai funghi secchi



swoon.gif jau skanumėlis......

QUOTE(lotute @ 2009 04 28, 19:56)
pavakariams iškepiau beliašiukus


Fainučiai kokie wub.gif

Atsakyti
Elena,o kai kepei ta duonele,tai kiek gaunasi is tos nurodytos normos g.gif
Atsakyti
Mammka, aciu uz temute 4u.gif Ir uz mano dievinama zuvi-pangasija wub.gif

Vaiiva, rizotas jau laukia eileje pas mane... Tik vyno reik nusipirkti, nes be jo netas gausis, ar ne? g.gif Tinka bet koks baltas sausas, ko gero? Ar tiktu pievagrybiai? Nes misko grybu negaliu valgyti, deja verysad.gif

Elena, kaip visada, graziai ir skaniai thumbup.gif Akis dziugini tu mums wub.gif


QUOTE(Auksutis @ 2009 04 29, 09:52)
Labukas

Norejau paklausti kur galeciau rasti toki receptuka, kur saslykai kepami su darzovemis ant lauzo? g.gif

Labai man patiko ideja pagal Neryte: verk mesyte pamainomis su paprika, cukinija, svogunu. Suverusi istepk aliejumi ir mesa ir darzoves. Alieju gali paskaninti megiamais prieskoniukais pries tai... Siaip Nerytes bloge yra su visom iliustracijom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 04 28, 19:50)
O, jau nauja temelė bigsmile.gif  Ačiū mammka  4u.gif

Pasirodysiu su šios dienos pietumis, receptą radau internetiniame bloge http://zaidimuaikstele.blogspot.com, nuo savęs dar pridėjau puse geltonosios paprikos  smile.gif

Risotto ai funghi secchi



Receptas jau atspausdintas ir butinai bus isbandytas wub.gif
Atsakyti
Dėl balandėlių viską padaryčiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 04 29, 10:12)
Mammka, aciu uz temute  4u.gif  Ir uz mano dievinama zuvi-pangasija  wub.gif

Vaiiva, rizotas jau laukia eileje pas mane... Tik vyno reik nusipirkti, nes be jo netas gausis, ar ne?  g.gif  Tinka bet koks baltas sausas, ko gero? Ar tiktu pievagrybiai? Nes misko grybu negaliu valgyti, deja  verysad.gif



4u.gif 4u.gif

Be vyno visai ne tas bus schmoll.gif .Tinka sausas,gali būti ir raudonas.Esu tik su baltu darius.Ydomu ar skoniai labai skiriasi su raudonu g.gif O pievagrybius laisvai gali dėt,tikrai bus skanu bigsmile.gif .Kažkas tikrai darė su pievagrybiais,jau net nepamenu kuri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2009 04 29, 13:53)
4u.gif  4u.gif

Be vyno visai ne tas bus  schmoll.gif .Tinka sausas,gali būti ir raudonas.Esu tik su baltu darius.Ydomu ar skoniai labai skiriasi su raudonu  g.gif O pievagrybius laisvai gali dėt,tikrai bus skanu  bigsmile.gif .Kažkas tikrai darė su pievagrybiais,jau net nepamenu kuri  doh.gif

nuo raudono, ko gero, spalva nelabai grazi butu... g.gif

Atsakyti
koks skanus atrodo Elena tavo varskes apkepas wub.gif

man tai patiko Nerytes karka troskinta..ypac ta marguma tai as pasidariau guliasa su paprikom.

Versienos guliasas

Emiau ~400 g versienos guliasines mesos, kuria apkepiau ant gerai ikaitinto alyvuogiu aliejaus. kai gerai apkepe, sudejau 2 svogunus stambiai pjaustytus bei 3 skilteles cesnako, ispaudziau apie 2 v.s. pomidoru tyres. dar truputi pakepiau ir uzpyliau karstu buljonu. Uzdengiau ir troskinau ant silpnos ugnies ~20 min. tada sudejau 3 paprikas ir didele morka. Jei truksta dapilti buljono ir troskinti kol darzoves sumionksteja ~25 min. Nu labai minksta mesytes gavos. As dar idejau ir cili pipiriuko, tai ir astrumas skanus buvo thumbup.gif


user posted image
Atsakyti