Nusprendžiau ir as savo vakarienę vakarykštę įmesti
Man dar toli iki jūsų foto talentų
Mažosios geltonos paprikos, įdarytos veršienos faršu, troškintos su supjaustytais baklažanais, vyšniniais pomidorais, savojaus kopūstais, svogūno kažkiek, morkų dėjau. Garnyras matosi nuotraukoje
Buvo labai skanu
Kažko nuotrauka milžiniška išėjo, bandysiu dar kartą
Papildyta:
QUOTE(Tainka @ 2009 05 08, 13:13)
Nusprendžiau ir as savo vakarienę vakarykštę įmesti
kaip cia skanu....
norejau kulinariu nuomones paklausti, kaip galima butu pamarinuoti kalakutu petukus, kad nebutu sausi jie? nes jie tokie stamboki ir galvoju, kad gali buti ir kieta mesa ir marinatas neisigerti
Na aš jei didelis mėsos gabalas marinatą leidžiu su vienkartiniu švirkštu...Tik reikia tokį skystą marinatą pasidaryti..soja..citrinos sultis..prieskoniai, pagal skonį.Po to kai mėsą kepa, su tuo pačiu švirkštu leidžiu sultinio kuris atsiranda nuo mėsos kepimo..Tikrai gausis ne sausa
QUOTE(Elena @ 2009 05 08, 12:59)
Na aš jei didelis mėsos gabalas marinatą leidžiu su vienkartiniu švirkštu...Tik reikia tokį skystą marinatą pasidaryti..soja..citrinos sultis..prieskoniai, pagal skonį.Po to kai mėsą kepa, su tuo pačiu švirkštu leidžiu sultinio kuris atsiranda nuo mėsos kepimo..Tikrai gausis ne sausa
labai dekui uz atsakyma , niekada taip nedariau, bet si karta reiks pameginti
QUOTE(Tainka @ 2009 05 08, 13:13)
Nusprendžiau ir as savo vakarienę vakarykštę įmesti
Man dar toli iki jūsų foto talentų
Mažosios geltonos paprikos, įdarytos veršienos faršu, troškintos su supjaustytais baklažanais, vyšniniais pomidorais, savojaus kopūstais, svogūno kažkiek, morkų dėjau. Garnyras matosi nuotraukoje
Buvo labai skanu
Man dar toli iki jūsų foto talentų
Mažosios geltonos paprikos, įdarytos veršienos faršu, troškintos su supjaustytais baklažanais, vyšniniais pomidorais, savojaus kopūstais, svogūno kažkiek, morkų dėjau. Garnyras matosi nuotraukoje
Buvo labai skanu
Labai skaniai atrodo
Vakar kepiau lasisos keksiukus:
Paeimiau 400gr lasisos file, supjausciau smulkiai, tada idejau sauksteli karpareliu, krapu, citrinos zieveles, druskos ir pipiru, pjaustyto svoguno. Keksiuku forma ispurskiau purskiamu aliejumi ir sudejau po gera sauksta lasisos farso. Kepiau apie 25 min 175 laipsn.
O siandien dar ju liko, tai pasildziau mikrobangeje, ant bandeles uzdejau salotos lapa, lasisos kotletuka/ keksiuka/ burgeriuka, tada garstyciu sauksta sumaisyta su krapais ir pomidora su raudonais svogunais. Vel bandele ant virsaus. Taigi gavosi Lasisos Burgeris!
Paeimiau 400gr lasisos file, supjausciau smulkiai, tada idejau sauksteli karpareliu, krapu, citrinos zieveles, druskos ir pipiru, pjaustyto svoguno. Keksiuku forma ispurskiau purskiamu aliejumi ir sudejau po gera sauksta lasisos farso. Kepiau apie 25 min 175 laipsn.
O siandien dar ju liko, tai pasildziau mikrobangeje, ant bandeles uzdejau salotos lapa, lasisos kotletuka/ keksiuka/ burgeriuka, tada garstyciu sauksta sumaisyta su krapais ir pomidora su raudonais svogunais. Vel bandele ant virsaus. Taigi gavosi Lasisos Burgeris!
Neryte,
dariau tavo vistiena pagal save.
Va kas gavosi
Man net geda tokias fotkes deti palyginus su tavo O cia dar su mob. fotkinta tai is viso nera vaizdo:)
Pakepinau svogynus, dejau apvirtus grybus, po to vistiena siaudeliais pjaustyta pamarinuota, druskytes, prieskoniu ir gelsves turejau pasiskynus tai idejau. Visai skainiai gavos. I lekstute idejau tik tam kad nufotkinti Zadam valgyti su makaronais. Laukiu vyro
dariau tavo vistiena pagal save.
Va kas gavosi
Man net geda tokias fotkes deti palyginus su tavo O cia dar su mob. fotkinta tai is viso nera vaizdo:)
Pakepinau svogynus, dejau apvirtus grybus, po to vistiena siaudeliais pjaustyta pamarinuota, druskytes, prieskoniu ir gelsves turejau pasiskynus tai idejau. Visai skainiai gavos. I lekstute idejau tik tam kad nufotkinti Zadam valgyti su makaronais. Laukiu vyro
QUOTE(Monalyza @ 2009 05 08, 15:36)
Neryte,
dariau tavo vistiena pagal save.
Man net geda tokias fotkes deti palyginus su tavo O cia dar su mob. fotkinta tai is viso nera vaizdo:)
Pakepinau svogynus, dejau apvirtus grybus, po to vistiena siaudeliais pjaustyta pamarinuota, druskytes, prieskoniu ir gelsves turejau pasiskynus tai idejau. Visai skainiai gavos. I lekstute idejau tik tam kad nufotkinti Zadam valgyti su makaronais. Laukiu vyro
dariau tavo vistiena pagal save.
Man net geda tokias fotkes deti palyginus su tavo O cia dar su mob. fotkinta tai is viso nera vaizdo:)
Pakepinau svogynus, dejau apvirtus grybus, po to vistiena siaudeliais pjaustyta pamarinuota, druskytes, prieskoniu ir gelsves turejau pasiskynus tai idejau. Visai skainiai gavos. I lekstute idejau tik tam kad nufotkinti Zadam valgyti su makaronais. Laukiu vyro
Taip, Nerytės fotkės tikrai
Bet net neabejoju, Monalyza, kad ir tavo vištiena su grybais labai skani.
QUOTE(Elena @ 2009 05 08, 09:37)
[color=purple]Lietinių užkepele (kažkas pametė čia idėja).
Nerealuuuuuuuuuuuuu
Idesiu dar kelis patiekalus kuriuos dariau seniau radau nuotraukas telefone
Kepsnys "Gildija"
Brandianta jautienos kumpi supjausciau ir plonai ismusiau. Padruskinau, papipirinau. Sudejau i skarda ant kiekvieno gabalelio dejau sluoksni plonai ziedeliais pjaustytus svogunis, o ant svogynu fermentini suri maisyta su trupuciu majonezo. Viska i orkaite. Kepiau su bulvem kol viskas graziai paskrudo. Valgem su svieziu kopustu salotom. Kopustas, paprika, svogunu laiskai, majonezas.
Kepsnys "Gildija"
Brandianta jautienos kumpi supjausciau ir plonai ismusiau. Padruskinau, papipirinau. Sudejau i skarda ant kiekvieno gabalelio dejau sluoksni plonai ziedeliais pjaustytus svogunis, o ant svogynu fermentini suri maisyta su trupuciu majonezo. Viska i orkaite. Kepiau su bulvem kol viskas graziai paskrudo. Valgem su svieziu kopustu salotom. Kopustas, paprika, svogunu laiskai, majonezas.