mano siandieniniai kauliukai, sonkauliukai
pamarinavau su druska, pipirais, prieskoniais mesai, cesnako uzspaudziau ir majonezo uzdejau, viska sumaisiau ir palikau inde pusei dienos. Uzdengiau su plevele, kad geriau viskas vyktu. Kepiau orkaiteje-folijoje. Apie valanda, paskui dar 10 min. atidariusi folija leidau apskrusti mesai Aciu uz idejas rytines
Valgiau su svieziomis salotomis, manau joms recepto nereikia
Neryte,
va cia tai geris skanu jauciuuuu mmmmm...liezuvi nusikast galima reiks butinai pabandyt kada nors
va cia tai geris skanu jauciuuuu mmmmm...liezuvi nusikast galima reiks butinai pabandyt kada nors
QUOTE(Fea @ 2009 05 06, 20:36)
Neryte,
acha tikrai skanu buvo, ispjova ir siaip svelni mesyte, o nuo sonines is vis sultinga buvo
QUOTE(Garbane25 @ 2009 05 06, 19:01)
mano siandieniniai kauliukai, sonkauliukai
pamarinavau su druska, pipirais, prieskoniais mesai, cesnako uzspaudziau ir majonezo uzdejau, viska sumaisiau ir palikau inde pusei dienos. Uzdengiau su plevele, kad geriau viskas vyktu. Kepiau orkaiteje-folijoje. Apie valanda, paskui dar 10 min. atidariusi folija leidau apskrusti mesai Aciu uz idejas rytines
tas salotas tuoj sukapociau ir su niekuo nesidalinciau
Neryte, atidarau tavo suktinukus o ten zirafos
Galvoju nu geras Negi suktinukai is zirafu mesos.
Labai prasau nesupykti, as sugrysiu prie tos pacios temos, gal gali receptus deti cia, man asmeniskai nera patogu kas karta atidarinet dar kita puslapi, nes labai letas netas. Ir siaip pati rasei rubuku temoj, kad net neziuri tu rubu kur ideda nuorodas
Labai prasau nesupykti, as sugrysiu prie tos pacios temos, gal gali receptus deti cia, man asmeniskai nera patogu kas karta atidarinet dar kita puslapi, nes labai letas netas. Ir siaip pati rasei rubuku temoj, kad net neziuri tu rubu kur ideda nuorodas
Garbane, svarbu patiko Šiaip šonkauliukų išvaizda neprilygsta kokiam Nerytės šedevrui, bet skonis, bent man mmmmm
QUOTE(Monalyza @ 2009 05 06, 22:59)
man asmeniskai nera patogu kas karta atidarinet dar kita puslapi,
Kitos mamytes kad ir turi savo blogus visvien nukopina ir imeta cia recepta ,negi sunku tai padaryt
vat butent, kas butu, jei kiekviena pradetu deti nuorodas? Negi sunku nukopijuoti? Juk pati sakei, kad tavo blogui reklamos nereik
Tame ir reikalas kad receptai tai patinka, tik nepatogu baisiai. Neryte, nebuk uzsispyrus
QUOTE(Monalyza @ 2009 05 06, 21:59)
Neryte, atidarau tavo suktinukus o ten zirafos
Tikrai labai gerbiu Nerytę už jos puikias idėjas, gražias nuotraukas ir skanius patiekalus. Be to, ir tavo bloge apsilankau dažnai, o tavo vištienos kumpeliai su grybais superiški. Tačiau tikrai ir aš norėčiau paprašyt, kad su patiekalų foto įdėtum ir receptą - tu gi viena iš šios temos pirmtakių ir puikiai viską žinai
Kartais tos nuorodos neatsidaro. Gaunasi, kad foto graži, o recepto nėra...