QUOTE(lina.lr @ 2009 05 28, 09:38)
Na as tai tikrai nesuprantu tu mamu kurios cia taip isizeidineja
, jog kvietimuose nurodoma dalyvauti be vaiku. As pati esu mama, neseniai dalyvavome MB brolio vestuvese kur buvo kvietimuose nurodyta, kad dalyvautume be vaiku, na ir dalyvavome be vaiko, manes tai tikrai neizede ir tikrai negalvoju kad jaunieji nemyli mano vaiko, nes tikrai znau kad jie ji myli, tiesiog tai buvo ju noras.Palikome savo maziu su mano mama, pabuvome iki 1 val ir isvaziavome namo, ir tikrai nesupantu kitu mamyciu ko cia isizeisti ir pykti ant jaunuju. Man net nekilo mintis kad tai nepagarba mano seimai, kad mano vaikas jiems yra niekas ir kad galeciau nedalyvauti is pykcio ar principo jog nekviecia mano vaiko. Jei butu mazius susirges ar jei nebutume kam tureje palikti nei mamai, nei draugei tai as buciau nedalyvavus, o MB buciau isleidus viena nors trumpam. Tiesog reikia gerbti ju norus, juk tai jaunuju pati graziausia svente, ir jie ja kuria kaip nori ir nori kad jus ta diena butumet salia ju. Jus kaip tik savo pykciais izeidziat jaunuosius ir parodote jiems nepagarba, kad atsisakote dalyvauti ju vestuvese del kazkokiu savo kaprizu ir isitkinimu jog jaunieji nemyli jusu vaiku.
Tad mamytes nesikarsciuokit taip, nebukit tokios principingos ir neisizeidinekit del smulkmenu
.
nors viena normali ir nepikta mama sitoj temoj diskutuoja
, kad daugiau tokiu poziuriu kaip jusu butu, ir galetu kitos mamyes is jusu pasimokyti
QUOTE(Jota @ 2009 05 28, 11:10)
Mano piršliai žada visur tampytis savo mažameį sūnų... Na, ne mano reikalas, kaip jie su juo tvarkysis ypač turint omeny, jog patys užimti kaip reikiant bus. Aš tikrai nežadu jo prižiūrėt, palyda - taip pat, turėsim, kuo užsiimt.
Negi sudėtinga vieną dienelę kuriems draugams jį palikt prižiūrėt? Nesuprantu tokio požiūrio "kur mes - ten ir vaikai", juk nuvargs jis per visą dieną... Pyktis nesinori su jais, antraip rėžčiau nuomonę. Ai, lai elgias kaip jiems patinka, tik bijau, kad daugiau šokinės aplink savo mazgį pamiršę jiems patikėtą darbą.
Na pirsliai tikrai syciau kad neatsakinga elgias, pasiimdami savo vaika visa diena kartu, gal geriau jau jiems reikejo apie tai pagalvoti pries sutinkant buti pirsliais, nes ju ta diena tikrai laukia labai didelis darbas ir noromis nenoromis vaikas kaip ir i antra plana nueina nes demesi reikia skirti kitiems dalykams.
QUOTE(Saga @ 2009 05 28, 11:33)
patiketa darba
..... gali pagalvoti visi tryksta noru buti pirsliais..... tai gal kitiems ta darba patikekit jeigu jau tiek norinciu ten pas jus yra...... gaunasi kad jaunieji pirsliams suteikia garbe, o ne pirsliai dar paslauga sutikdami .....
..... siaip man laaaabai butu sudetinga palikti vaika draugams ji priziureti...... ir kodel as turiu gadinti draugu savaitgali uzkraudama jiems savo vaika
...... kodel niekas nepgalvoja kad jaunieji bandydami kad sveciai isvengtu nepatogumu su SAVO vaikais daug nepatogumu pridaro tevams ir jus draugams del ju palikinejimo...... o gal tavo pirsliai is viso susikaupti negales vaika kazkur ir kazkam palike ir neatliks "patiketo darbo"
..... ir ar prase prisliai kad jus ziuretumete vaika? ar jie zadejo prasyti palydos kad ji priziuretu? a
Nu kam jus taip piktai rasote.
Nu jus isivaizduokit, pirsliai turi kazka daryti pilstyti sampana, ar vaisinti svecius prie rotuses, ar issipirkineti stala ar dar kokias tradicijas ir tuo metu negali priziureti ka veikia ju vaikas, o jis ko nors labai nori ar verkia, ar dar kazka daro, na tai juk nebus abejingas pulka ar jaunieji ar seip koks svecias ir paklaus to vaiko kas jam yra, ir automatiskai gausis kad pirsliai netures kada to vaiko priziureti, nes jie tikrai tures ka veikti, sakyciau tkrai neatsakingai elgiasi pasiimdami vaika kartu. Na jei jus neturite kur palikti vako tai jus ir pasakykite kad nedalyvausite vestuvese, kad negalite, o ne reiskite savo pykti ir visas nuotakas vadinkit pamisusiomis, nemylinciomis vaiku ir ziaurimis mamomis. Kaip jus taip galite teikti jei ju net nezystate ir tik perkaitete kelis postus.