QUOTE(lina.lr @ 2009 05 28, 09:38)
Na as tai tikrai nesuprantu tu mamu kurios cia taip isizeidineja , jog kvietimuose nurodoma dalyvauti be vaiku. As pati esu mama, neseniai dalyvavome MB brolio vestuvese kur buvo kvietimuose nurodyta, kad dalyvautume be vaiku, na ir dalyvavome be vaiko, manes tai tikrai neizede ir tikrai negalvoju kad jaunieji nemyli mano vaiko, nes tikrai znau kad jie ji myli, tiesiog tai buvo ju noras.Palikome savo maziu su mano mama, pabuvome iki 1 val ir isvaziavome namo, ir tikrai nesupantu kitu mamyciu ko cia isizeisti ir pykti ant jaunuju. Man net nekilo mintis kad tai nepagarba mano seimai, kad mano vaikas jiems yra niekas ir kad galeciau nedalyvauti is pykcio ar principo jog nekviecia mano vaiko. Jei butu mazius susirges ar jei nebutume kam tureje palikti nei mamai, nei draugei tai as buciau nedalyvavus, o MB buciau isleidus viena nors trumpam. Tiesog reikia gerbti ju norus, juk tai jaunuju pati graziausia svente, ir jie ja kuria kaip nori ir nori kad jus ta diena butumet salia ju. Jus kaip tik savo pykciais izeidziat jaunuosius ir parodote jiems nepagarba, kad atsisakote dalyvauti ju vestuvese del kazkokiu savo kaprizu ir isitkinimu jog jaunieji nemyli jusu vaiku.
Tad mamytes nesikarsciuokit taip, nebukit tokios principingos ir neisizeidinekit del smulkmenu .
Tad mamytes nesikarsciuokit taip, nebukit tokios principingos ir neisizeidinekit del smulkmenu .
o jaunieji neparodo to paties? o gal bijo,kad dauguma ziures i maza vaika nei i juos? cia drauge man tokai pozicija issake