Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse...

QUOTE(lina.lr @ 2009 05 28, 09:38)
Na as tai tikrai nesuprantu tu mamu kurios cia taip isizeidineja  schmoll.gif , jog kvietimuose nurodoma dalyvauti be vaiku. As pati esu mama, neseniai dalyvavome MB brolio vestuvese kur buvo kvietimuose nurodyta, kad dalyvautume be vaiku, na ir dalyvavome be vaiko, manes tai tikrai neizede ir tikrai negalvoju kad jaunieji nemyli mano vaiko, nes tikrai znau kad jie ji myli, tiesiog tai buvo ju noras.Palikome savo maziu su mano mama, pabuvome iki 1 val ir isvaziavome namo, ir tikrai nesupantu kitu mamyciu ko cia isizeisti ir pykti ant jaunuju. Man net nekilo mintis kad tai nepagarba mano seimai, kad mano vaikas jiems yra niekas ir kad galeciau nedalyvauti is pykcio ar principo jog nekviecia mano vaiko. Jei butu mazius susirges ar jei nebutume kam tureje palikti nei mamai, nei draugei tai as buciau nedalyvavus, o MB buciau isleidus viena nors trumpam. Tiesog reikia gerbti ju norus, juk tai jaunuju pati graziausia svente, ir jie ja kuria kaip nori ir nori kad jus ta diena butumet salia ju. Jus kaip tik savo pykciais izeidziat jaunuosius ir parodote jiems nepagarba, kad atsisakote dalyvauti ju vestuvese del kazkokiu savo kaprizu ir isitkinimu jog jaunieji nemyli jusu vaiku.

Tad mamytes nesikarsciuokit taip, nebukit tokios principingos ir neisizeidinekit del smulkmenu  mirksiukas.gif .

o jaunieji neparodo to paties? g.gif o gal bijo,kad dauguma ziures i maza vaika nei i juos? doh.gif cia drauge man tokai pozicija issake blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 05 28, 09:32)
o butina garsiai skelbtis,kad darai kazka gero? nueikit i paramos skyreli,manau rasit ne viena mamyte ten,kuri daro gera ne tik del savo vaiku...nemanau,kad vedasi tik del to,kad vaikui viska atiduotu.. doh.gif  vieni per mazi kazkur pasilikt be tevu,kiti neturi patikimo asmens,kuriam galetu patiket savo vaika..nejaugi tai blogai?pvz jei drauge zinodama,kad neturiu kur palikt vaiko kviestu be vaiko,tai cia drauge? g.gif  suprantu ta atveji,jei sveciu 30,o vaiku 15,kuriems reikai dar maista uzsakinet,tada taip,jau negrazu butu..taciau jai vaikui porcijos uzsakinet ir uz ji moket nereik... unsure.gif

Nesiskelbiu garsiai, neparasiau ne zodzio, o paklausiau Jusu bigsmile.gif O ir paramos skyeli zinau biggrin.gif As jau kazkada rasiau, kad mano vestuvese vaikai bus smile.gif Jei tevai to nores smile.gif Bet nesuprantu tokios netolerancijos ir izeidinejimo sitoje temoje schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievune: 28 gegužės 2009 - 08:43
gal atsakys nuotakos,kas geriau-drauge su vaikeliu ar vestuves is viso be drauges?kaip pavyzdi sakau drauge...
Atsakyti
QUOTE(lina.lr @ 2009 05 28, 09:38)
Na as tai tikrai nesuprantu tu mamu kurios cia taip isizeidineja  schmoll.gif , jog kvietimuose nurodoma dalyvauti be vaiku. As pati esu mama, neseniai dalyvavome MB brolio vestuvese kur buvo kvietimuose nurodyta, kad dalyvautume be vaiku, na ir dalyvavome be vaiko, manes tai tikrai neizede ir tikrai negalvoju kad jaunieji nemyli mano vaiko, nes tikrai znau kad jie ji myli, tiesiog tai buvo ju noras.Palikome savo maziu su mano mama, pabuvome iki 1 val ir isvaziavome namo, ir tikrai nesupantu kitu mamyciu ko cia isizeisti ir pykti ant jaunuju. Man net nekilo mintis kad tai nepagarba mano seimai, kad mano vaikas jiems yra niekas ir kad galeciau nedalyvauti is pykcio ar principo jog nekviecia mano vaiko. Jei butu mazius susirges ar jei nebutume kam tureje palikti nei mamai, nei draugei tai as buciau nedalyvavus, o MB buciau isleidus viena nors trumpam. Tiesog reikia gerbti ju norus, juk tai jaunuju pati graziausia svente, ir jie ja kuria kaip nori ir nori kad jus ta diena butumet salia ju. Jus kaip tik savo pykciais izeidziat jaunuosius ir parodote jiems nepagarba, kad atsisakote dalyvauti ju vestuvese del kazkokiu savo kaprizu ir isitkinimu jog jaunieji nemyli jusu vaiku.

Tad mamytes nesikarsciuokit taip, nebukit tokios principingos ir neisizeidinekit del smulkmenu  mirksiukas.gif .

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2009 05 28, 09:41)
Nesiskelbiu garsiai, neparasiau ne zodzio, o paklausiau Jusu  bigsmile.gif O ir paramos skyeli zinau  biggrin.gif As jau kazkada rasiau, kad mano vestuvese vaikai bus smile.gif Jei tevai to nores smile.gif Bet nesuprantu tokios netolerancijos ir izeidinejimo sitoje temoje  schmoll.gif

nepamenu,kad buciau ka izeidus,jei iziedziau-atsiprasau 4u.gif cia tiesiog
diskusija,visteik visi darys taip,kaip kam geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2009 05 28, 10:41)
kokios baisios nuotakos  blink.gif  blink.gif

taikliau nebuna pasakyta drinks_cheers.gif

QUOTE(ievune @ 2009 05 28, 10:41)
Nesiskelbiu garsiai, neparasiau ne zodzio, o paklausiau Jusu  bigsmile.gif O ir paramos skyeli zinau  biggrin.gif As jau kazkada rasiau, kad mano vestuvese vaikai bus smile.gif Jei tevai to nores smile.gif Bet nesuprantu tokios netolerancijos ir izeidinejimo sitoje temoje  schmoll.gif

kodel netolarantiskos yra tos, kurios pasako, kad su savo vaikeliu nori kartu eiti, koks tu nuotaku reikalas, kaip as jausiuos, pasvesiu, nepasvesiu, as uz ji atsakau, as ir priziuresiu, kad netampytu veliumo 4u.gif tiesa, vaiku as dar neturiu mirksiukas.gif
o tos kurios komentuoja bambagysles ir visokie kitokie padarai, tai tikrai geda ir skaityti verysad.gif
Atsakyti
kaip ir vel matau cia labai karstos diskusijos vyksta del to paties, vienos uz kitos pries rolleyes.gif. Tik gal nereiktu izeidineti vienu kitoms ir sakyti kad kazkas nekencia ar nemyli vaku, tiesiog supraskim kad visi esam skirtingi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 28 gegužės 2009 - 08:55
QUOTE(Rendi @ 2009 05 28, 09:49)
o tos kurios komentuoja bambagysles ir visokie kitokie padarai, tai tikrai geda ir skaityti  verysad.gif

Mano vienas pazistamas vaikus vadina pradedant bambinais baigiant vabaliuzem biggrin.gif O zmogus dirba pedagogini darba, o po darbo visa savo laisva laika skiria vaiku svietimui, auklejimui, vazineja su jais po uzsienius, organizuoja stovyklas, kvieciasi i jas zinomus zmones ir t.t. Tai yra jo pomegis smile.gif Beje, pernai atsoko savo vestuves ir vaiku jo vestuvese nebuvo... Tai kas yra svarbiau - ar kad jis vaikus pavadina vabaliuzem, ar kad jis jiems skiria visa savo laisva laika?
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2009 05 28, 10:55)
Mano vienas pazistamas vaikus vadina pradedant bambinais baigiant vabaliuzem  biggrin.gif O zmogus dirba pedagogini darba, o po darbo visa savo laisva laika skiria vaiku svietimui, auklejimui, vazineja su jais po uzsienius, organizuoja stovyklas, kvieciasi i jas zinomus zmones ir t.t. Tai yra jo pomegis smile.gif Beje, pernai atsoko savo vestuves ir vaiku jo vestuvese nebuvo... Tai kas yra svarbiau - ar kad jis vaikus pavadina vabaliuzem, ar kad jis jiems skiria visa savo laisva laika?

ai.. nesvarbu doh.gif neturiu cia noro bandyt kazka irodinet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 05 28, 09:52)
kaip ir vel matau cia labai karstos diskusijos vyksta del to paties, vienos uz kitos pries  rolleyes.gif. Tik gal nereiktu izeidineti vienu kitoms ir sakyti kad kazkas nekencia ar nemyli vaku, tiesiog supraskim kad visi esam skirtingi  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif As irgi karts nuo karto ilendu cia pasiskaityt... ax.gif
Kas juokingiausia is tikruju yra, kad kitos merginos nepriima kitosios nuomones apie vaiku dalyvavima vestuvese! doh.gif
Jus norite - kvieskite seimas su vaikais, yra kas nenori - cia ju asmeninis reikalas ir kadangi yra tokia tema, zmogus tiesiog issako savo nuomone! 4u.gif
As pati ne karta sakiau, kad esu pries vaiku dalyvavima, jei tai vyksta viena diena bare, restorane ir t.t.
Tik jei vestuves vyksta sodyboje kur vietos daug, tai su mielu noru - prasom! cool.gif

Ir gyvenkit draugiskai! 4u.gif Kiek galite viena ant kitos "vaziuoti"... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 05 28, 10:08)
drinks_cheers.gif As irgi karts nuo karto ilendu cia pasiskaityt... ax.gif

Aha, as taip pat retkarciais ikisu cia nosi ax.gif hihihi.gif
Atsakyti
Mano piršliai žada visur tampytis savo mažameį sūnų... Na, ne mano reikalas, kaip jie su juo tvarkysis ypač turint omeny, jog patys užimti kaip reikiant bus. Aš tikrai nežadu jo prižiūrėt, palyda - taip pat, turėsim, kuo užsiimt.
Negi sudėtinga vieną dienelę kuriems draugams jį palikt prižiūrėt? Nesuprantu tokio požiūrio "kur mes - ten ir vaikai", juk nuvargs jis per visą dieną... Pyktis nesinori su jais, antraip rėžčiau nuomonę. Ai, lai elgias kaip jiems patinka, tik bijau, kad daugiau šokinės aplink savo mazgį pamiršę jiems patikėtą darbą.
Atsakyti