Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse...

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 05 21, 23:22)
Bet ir patiems tevams menkas malonumas, nei pasedet pabaliavot, nieko... unsure.gif
Juk 3 metu vaikas, ne 8 metu, kad pasakei sedet ramiai ir jis - faktas, kad jis ramiai issedes tik max pusvalandi, o jums oi kaip idomu ir linksma bus likusi vakara lakstyt vaikui is paskos... ax.gif  4u.gif

tai,kodel jus jaudinates uz tevus,tai ju reikalas, jei atsivede savo vaika,nesuprantu,jum priziureti jo nereiks.O ar tevai pabaliavos ar ne,ar lakstys paskui savo vaika,koks jum skirtumas ,jus juk galesi baliavot, sok, dainuot,nelabai suprantu,patys prirasot kvietimuose ateti be vaiku,o paskui bandot save teisint,kokie jus geri,nes norit,ko to vaikelio tevai pabaliavotu.
Atsakyti
QUOTE(FREEJA @ 2009 05 22, 08:08)
tai,kodel jus jaudinates uz tevus,tai ju reikalas, jei atsivede savo vaika,nesuprantu,jum priziureti jo nereiks.O ar tevai pabaliavos ar ne,ar lakstys paskui savo vaika,koks jum  skirtumas ,jus  juk galesi baliavot, sok, dainuot,nelabai suprantu,patys prirasot kvietimuose ateti be vaiku,o paskui bandot save teisint,kokie jus geri,nes norit,ko to vaikelio tevai pabaliavotu.

Niekas nesiteisina! smile.gif Jei jums ramiau bus - nenoriu matyti vaiku vestuvese! 4u.gif
Ta norejot isgirsti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 05 21, 20:47)
Siaip pagalvojau, naturalu kai vaikutis keliu menesiu arba dar net metuku neturintis, kad nepaliksi su bet kuo.
Bet kada jau kokiu 3m. vaikas yra auginamas kaip mamyciukas, kartais jau pikta darosi klausyti besiskundzianciu tevu, kad seniai kur bebuvo iseje ir tik dviese, ypac kada yra kas siulosi paziureti vaikuti g.gif
Taip jau yra, poroje maziukui atsiradus nera kada dviese pabuti... O cia siulai kazka per 6men iki vestuviu sugalvot ir toliau skundziasi..

Man rodos, kad ne tik nuotakos ar jaunikiai nezino ko nori.

100 PROC. PRITARIU thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(FREEJA @ 2009 05 22, 08:08)
tai,kodel jus jaudinates uz tevus,tai ju reikalas, jei atsivede savo vaika,nesuprantu,jum priziureti jo nereiks.O ar tevai pabaliavos ar ne,ar lakstys paskui savo vaika,koks jum  skirtumas ,jus  juk galesi baliavot, sok, dainuot,nelabai suprantu,patys prirasot kvietimuose ateti be vaiku,o paskui bandot save teisint,kokie jus geri,nes norit,ko to vaikelio tevai pabaliavotu.

Priziuret tai gal jauniesiems ir nereikes, bet vat as pagalvoju apie toki dalyka, o jei kokia nelaime tam kleckui atsitiktu, juk teveliai gali ir nenuziuret, vat pas mus aplink sodyba ir 3 tvenkiniai be jokiu uztvaru, niu neduok dieve kas nors atsitiktu, juk vaikai smalsus, uzmatys kokia zuvyte plaukiojancia...nezinau, kaip ir dauguma cia pasisakanciu AS GRIEZTAI PRIES VAIKUS VESTUVESE.
Atsakyti
Aš tai manau, kad mažesnius vaikus, iki kokiu 4-5 metų galėtų palikt namie, nes patys tėvai paskuj ne vestuvėse dalyvauja, o aplink savo vaikus šokinėja ax.gif didesni gali dalyvauti, jie juk niekam netrugdo, dažniausiai jiems ir atskiras stalas būna suruoštas, taip kad nematau didelės bėdos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida0959 @ 2009 05 22, 12:13)
Aš tai manau, kad mažesnius vaikus, iki kokiu 4-5 metų galėtų palikt namie, nes patys tėvai paskuj ne vestuvėse dalyvauja, o aplink savo vaikus šokinėja ax.gif  didesni gali dalyvauti, jie juk niekam netrugdo, dažniausiai jiems ir atskiras stalas būna suruoštas, taip kad nematau didelės bėdos 4u.gif

o jeigu patiems tevams taip ramiau? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Tikrai įdomios diskusijos čia vyksta smile.gif kadangi šią vasarą ir mes tuokiamės, tad ši tema buvo gvildenta ir mūsų su būsimu vyru. Aš manau, kad viskas priklauso nuo to kokios bus vestuvės, kur vyks, kiek tų vaikučių susidarytų ir pn. Konkrečiu savo atveju, su esamu savo vestuvių scenarijumi, aš nepageidaučiau vaikų. Kadangi didžioji dalis svečių jaunos šeimos su keliais vaikais, tai beveik gaunasi kaip vaikų šventė, kad ir kaip negražiai skambėtų, bet ir materialiai tai stipriai pasijaučia, be to visi jauni kviečiami važiuoti su jaunaisiais į gamtą, ten bus atitinkamos atrakcijos ne vaikams. Tad kvietimuose įrašėme tik tėvelių vardus, o apie vaikus nieko neminėjome. Tikimės svečiai bus supratingi ir gerbs mūsų apsisprendimą, o mes gerbsime jų, nenorite be vaikų - neeikite. Manau viskas paprasta. Jaunieji turi visišką teisę kviesti ar ne vaikus, nes tai jų DIENA ir šventė, o svečių teisė kaip nori elgtis, bet ne burbėti koki negeri jaunieji, kad vaikų nekviečia.
P.S. kai kurios mamytės šioje temoje per daug ant pjedės stalo kelia savo vaikučius, nesupykit, bet susidaro toks įspūdis. nemanau, kad vaikui bus neišgydoma psichologinė trauma, kad viena vakarą pabus su teta ar kaimyne. Manu didžiausia problema šiuo atveju yra tėvelių ambicijos.
Atsakyti
QUOTE(JRG @ 2009 05 22, 13:40)
Tikrai įdomios diskusijos čia vyksta smile.gif kadangi šią vasarą ir mes tuokiamės, tad ši tema buvo gvildenta ir mūsų su būsimu vyru. Aš manau, kad viskas priklauso nuo to kokios bus vestuvės, kur vyks, kiek tų vaikučių susidarytų ir pn. Konkrečiu savo atveju, su esamu savo vestuvių scenarijumi, aš nepageidaučiau vaikų. Kadangi didžioji dalis svečių jaunos šeimos su keliais vaikais, tai beveik gaunasi kaip vaikų šventė, kad ir kaip negražiai skambėtų, bet ir materialiai tai stipriai pasijaučia, be to visi jauni kviečiami važiuoti su jaunaisiais į gamtą, ten bus atitinkamos atrakcijos ne vaikams. Tad kvietimuose įrašėme tik tėvelių vardus, o apie vaikus nieko neminėjome. Tikimės svečiai bus supratingi ir gerbs mūsų apsisprendimą, o mes gerbsime jų, nenorite be vaikų - neeikite. Manau viskas paprasta. Jaunieji turi visišką teisę kviesti ar ne vaikus, nes tai jų DIENA ir šventė, o svečių teisė kaip nori elgtis, bet ne burbėti koki negeri jaunieji, kad vaikų nekviečia.
P.S. kai kurios mamytės šioje temoje per daug ant pjedės stalo kelia savo vaikučius, nesupykit, bet susidaro toks įspūdis. nemanau, kad vaikui bus neišgydoma psichologinė trauma, kad viena vakarą pabus su teta ar kaimyne. Manu didžiausia problema šiuo atveju yra tėvelių ambicijos.

liuks pasakyta thumbup.gif
Atsakyti
pasisakau prieš vaikus vestuvėse ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahara @ 2009 05 19, 18:10)
Tures mociutes ka veikti.

Pernai brolis su keliu menesiu dukrele puikiausiai isbuvo draugu vestuvese iki vidurnakcio, tad nemanau, kad bus problemu siemet smile.gif

Atsakyti
niu mes ir kvieteme i vestuves be vaiku, bet vieni draugai neturejo kur palikt dukrytes, tai jai vienai taip liudna buvo, kad mama su ja po poros valandu namo ishvaziavo... tai gerai, kad mes VIlniuj sventem, viena diena, o ne kur sodyboj su nakvyne... manau vaikam visishkai neidomu buti suaugusiu sventeje, jei nera kitu vaiku...
Atsakyti
as visiskai pritariu kad vaikams vestuvese nevieta.tai yra suaugusiu svente.
as su sesemis nuo mazens atsimenu niekur nevaziavom i jokius balius suaugusiu ar vestuves.beje net kai sveciuodavosi sveciai pas mus namuose visad budavome savo kambaryje.pavalgydavom prie stalo ir keliaudavom i savo kambari nes budavo sakoma vaikams suaugusiu baliuje nevieta. cia gal kazkuriom ziauriai nuskamejo. bet as pati taip uzaugau ir pas mane vaikai lygiai taip pat augs.na mes buvome trise tai surasdavome ka veikt.vienam vaikui aisku liudna butu.bet viena vakara pakentet galima. bet to man ir dabar paciai nepatiktu kad sedint kur sveciuose blaskystusi vaikai.bet to ir temos pokalbiu ne visada buna kurias vaikams deretu girdet.
na o jei kalbant apie vestuves visada galima rast kur palikt vaikucius, nes vestuvese jiems tikrai nevieta. ir visai neisizeisciau jei kviestu tik mane.nes as kitaip baliaus ir neisivaizduoju kaip be vaiku, o ir man net minet nereiktu nes kaip savaime suprantama dalyka as tai isivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(dydy88 @ 2009 05 27, 13:15)
pavalgydavom prie stalo ir keliaudavom i savo kambari nes budavo sakoma vaikams suaugusiu baliuje nevieta. cia gal kazkuriom ziauriai nuskamejo.

tikrai ziauriai nuskambejo blush2.gif
Atsakyti