Sveikutes, na ir as prisijungiu prie sitos temutes, ir noriu issisakyti. galbut ir as darau nelabai graziai, kvieciu dauguma be vaiku. nes dabar pagalvojus turbut didesne dalis sveciu turi vaikucius nuo puses metu iki 16. Bet kad ir 15 , 16 metu vaikui,na jau nebe vaikui, as jo nekvieciau. jeigu mes mazai bendraujam, jie gal man net gatveje labas nepasakytu. apsimestu, kad neatsimena.. kad esu kazkokia ju mamos pussesere, kuria mate kelis kart per gyvenima. nes taip jau gavosi, kad mazai bendravome su tecio gimine. bet dabar as pati jau suaugau, dekui visagaliui internetui, susiradom vieni kitus (ta prasme pusbroliai, pusseseres), vasara padarome gimines susitikima, ir bendraujames, atradau puikiu zmoniu, ir man noretusi, kad kai kurie is ju dalyvautu mano vestuvese

o kitu giminaiciu ir draugu vaikai mazesni, vidurkis butu kokie 4-5 metukai. tai kai pagalvoju jeigu dar 10-15 vaiku bus, tai kazkas juo tures priziureti.. galbut nesaziningai darau, bet dvi pusseseres mergaites kvieciu i vestuves, jos bus mano geliu mergaites, jos man tokios artimos, mano uzaugintos, isdabotos, labiausiai pasiilgtos (nes gyvenu ne lietuvoje), ir net klausimas nekilo, kad ju nekviesti.. jos kaip mano vaikai, kuriu as dar neturiu...
na, bet aisku, is sono paziurejus nera man taip lengva, ir nemalonu pries kitus galbut bus, kad ju vaiku nekvieciau.. bet.. nors vaikai gyvenimo geles, bet kartais reikia pasvesti ir be ju