Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse...

QUOTE(vylabusle @ 2011 05 04, 13:24)
O suaugę neva visuomet elgiasi taip, kaip patinka? Manding, išaiškinti kokiam nors dėdei, kad jo 10-ojo tosto jau tikrai per daug yra sudėtingiu negu vaiko dėmesį užimti kuo kitu biggrin.gif

omaigod, o jei pasakysiu konkrečiai, kad nemėgstu mažų vaikų, ar klausimų bekils? Nežinau, su kuo bendraujat jūs, bet su suaugusiais aš visad randu bendrą kalbą ir kompromisą, nes suaugęs žmogus protingas ir turintis nuomonę. Vaikas, deja, ne. Bet tokius dalykus reikia aiškint?
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 05 04, 13:24)
O suaugę neva visuomet elgiasi taip, kaip patinka? Manding, išaiškinti kokiam nors dėdei, kad jo 10-ojo tosto jau tikrai per daug yra sudėtingiu negu vaiko dėmesį užimti kuo kitu biggrin.gif

Jus gal asmeniskai turite problemu su alkoholiu? g.gif kiekvienoj zinutej tas pats per ta pati, jokio kito aspekto neizvelgiate.. nusibodo zinokit jau skaityt doh.gif

mano pacios vestuves buvo pries tris metus. nedalyvavo vaikai. beveik. du atejo nekviesti. svetimi. Gerai, kad bent jau greit buvo isvezti namo.

Savu (sunenu duktereciu) turim 6. Kone kiekviena savaitgali kokie du paliekami pas mus. per visas sventes man tenka matyt velniop nuejusia savo tvarka ar stalo puosyba. Dziaugiuosi, kad to nebuvo per vestuves. Ceremonijoj dalyvavo, fotosesijoj po to - taip pat. Valio. turim graziu nuotrauku, visi isiamzinom - nes jie gimines dalis. Bet tai nereiskia, kad as liudejau, jog ju nebuvo vakarinej dalyje...
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2011 05 04, 13:32)
Bet tokius dalykus reikia aiškint?

vylabuslei, deja, taip. Bet zinokit kiek pastebejau kitose temose, ji butinai iki nukritimo teigs, kad yra priesingai, negu kad sako kai kurie kiti zmones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 05 04, 14:32)
omaigod, o jei pasakysiu konkrečiai, kad nemėgstu mažų vaikų, ar klausimų bekils? Nežinau, su kuo bendraujat jūs, bet su suaugusiais aš visad randu bendrą kalbą ir kompromisą, nes suaugęs žmogus protingas ir turintis nuomonę. Vaikas, deja, ne. Bet tokius dalykus reikia aiškint?

Tai gal gimdysit iskart 6m vaika? lotuliukas.gif Oj nepavydziu jusu vaikams,nors jei ju nemegstat gal tada ir neturesit unsure.gif
O beje yra ir vaiku protingesniu uz suaugusius, viskas priklauso nuo tevu auklejimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Sandrita*** @ 2011 05 04, 13:38)
Tai gal gimdysit iskart 6m vaika?  lotuliukas.gif Oj nepavydziu jusu vaikams,nors jei ju nemegstat gal tada ir neturesit  unsure.gif
O beje yra ir vaiku protingesniu uz suaugusius, viskas priklauso nuo tevu auklejimo  smile.gif

O gal negimdys? Gal zmogui apskritai nepatinka vaikai? As, pavyzdziui, svetimiems simpatija irgi netrykstu.
Atsakyti
QUOTE(***Sandrita*** @ 2011 05 04, 13:38)
Tai gal gimdysit iskart 6m vaika?  lotuliukas.gif Oj nepavydziu jusu vaikams,nors jei ju nemegstat gal tada ir neturesit  unsure.gif
----
O beje yra ir vaiku protingesniu uz suaugusius, viskas priklauso nuo tevu auklejimo  smile.gif

Savas vaikas yra savas, bet jei bus galimybė, į kitų šventes tikrai nesivesiu. Aš nemyliu kitų vaikų, ir neprivalau. Kažin jūsų vaikams reikia pavydėt ar ne biggrin.gif Apskritai nenoriu gilintis į mėgstu/nemėgstu vaikų diskusiją, nes mano sakiniai gali kažkam labai nepatikti.
---
aha, jei suaugęs yra psichiškai nesveikas žmogus. Kitu atveju nekalbėkit vėjų.
Papildyta:
QUOTE(paukste.rima @ 2011 05 04, 13:37)
vylabuslei, deja, taip. Bet zinokit kiek pastebejau kitose temose, ji butinai iki nukritimo teigs, kad yra priesingai, negu kad sako kai kurie kiti zmones  smile.gif

Su manim to daryti neverta, sukuos tam pačiam vestuvių versle ir faktai kalba patys už save.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 04 gegužės 2011 - 13:56
Prie ko cia patinka-nepatinka? doh.gif As dievinu visus vaikus ir mano svajoniu darbas yra tik su vaikais, taciau vakarineje dalyje vaikams yra ne vieta ir taskas. Kuo toliau mastau tuo labiau isitikinu, jog tai vaiko kankinimas, plius simtas argumentu buvo jau issakyta ir nera prasmes kartotis vel ir vel doh.gif doh.gif doh.gif
Mergaites, manau, palinkekim sekmes Vylabuslej bei kitai mazumai siame forume 4u.gif As labai tikiuosi, kad naujos temos sia tema nieks nesukurs, nes ji daugiau nei isemta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 05 04, 14:32)
omaigod, o jei pasakysiu konkrečiai, kad nemėgstu mažų vaikų, ar klausimų bekils?

Žinoma, nekyla jokių klausimų tokiu atveju. O aš nemėgstu žmonių, kurie gali viešai pareikšti, kad nemėgsta vaikų, ir tokių ne tik į vestuves kviesti, bet ir savo aplinkoj turėti nenoriu, ir negaliu gerbti.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 05 04, 14:43)
Žinoma, nekyla jokių klausimų tokiu atveju. O aš nemėgstu žmonių, kurie gali viešai pareikšti, kad nemėgsta vaikų, ir tokių ne tik į vestuves kviesti, bet ir savo aplinkoj turėti nenoriu, ir negaliu gerbti.

O kas jusu praso? Kodel jus isivaizduojate, kad jusu pagarba, nuomone, noras tureti aplinkoje ar kviesti i vestuves turi rupeti brandziai ir jau susiformavusiai asmenybei?

Zymiai labiau negu neisaukletu svetimu vaiku nemegstu kategorisku ir is paauglisko maksimalizmo neisaugusiu zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(paukste.rima @ 2011 05 04, 14:37)
Jus gal asmeniskai turite problemu su alkoholiu? 

O jeigu kas nors viešai pasibjauri smurtu, jūs tuoj pat įtarsite tą žmogų turint problemų su agresijos suvaldymu? O besipiktinantis vagyste žmogus, be abejo, jūsų akyse atrodo kleptomanas, ir netoleruojantis neištikimybės - garantuotai pasileidėlis?

Man asmeniškai yra bjaurios tos kičinės girtos vestuvės, kokias vadinate 'tradicinėmis', ir tiek. Kiekvienose vestuvėse atskirai sprendžima, ką kviesti, kaip kviesti - šeimomis, personalijomis ar iš viso nieko nekviesti. Nėra tokio dėsnio, nurodančio, kam vieta ir kam nevieta vestuvėse, ir tai yra kviečiančiųjų reikalas, ką jie kviečia į svečius, ir ne jums aiškinti kitiems, kad jie nesužiūrės savų vaikų besituokdami ar kad jų draugų atžalos būtinai pridarys kažko siaubingo - pavyzdžiui - sugadins stalo papuošimą! Siaubas koks, net prakaitas išmušė, pagalvojus, kokia vertybė yra stalo papuošimas ir ką reiškia, kai jį sulamdo ne suaugęs, o vaikas - visom penkiom minutėm anksčiau negu tą patį padarys suaugę!
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2011 05 04, 15:53)
Zymiai labiau negu neisaukletu svetimu vaiku nemegstu kategorisku ir is paauglisko maksimalizmo neisaugusiu zmoniu.

Ir jūsų valioje yra tokių žmonių nekviesti. Bet ar tai pretekstas sukurti atskirą temą ir deklaruoti, kad į jokias vestuves negalima kviesti žmonių-maksimalistų?
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 05 04, 14:53)
Siaubas koks, net prakaitas išmušė, pagalvojus, kokia vertybė yra stalo papuošimas ir ką reiškia, kai jį sulamdo ne suaugęs, o vaikas - visom penkiom minutėm anksčiau negu tą patį padarys suaugę!

Ir kokia Jus jautri besate smile.gif kadangi taip maloniai interpretuojate kitu pasisakymus, leiskite ir i jusiskius atkreipt demesi - is visu pasisakymu sprendziu, kad jus mylite vaikus, ir totaliai nekenciate suaugusiuju smile.gif taigi manau, Jums vertetu i savo svente kviesti isimtinai tik vaikus, be jokiu suaugeliu. Kitokiu atveju niu niu, kas nors gali nusigert, o jeigu sventej nebus alkoholio - o "vdrug" sugalvos kur pakeliui nusiciupes atsinest g.gif

Bet kokiu atveju asmeniskai su Jumis gincytis - kaip su pliku pestis. Laikykites savo nuomones, bet pasilaikykite ja sau, ir leiskite kitiems pasakyt, ka jie galvoja. Is Jusu, manau, jau kogero viska suzinojome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 05 04, 14:43)

Aš ir neprivalau mėgti mažų vaikų, jų elgesio. Žmogus apskritai gyvenime negali savęs priversti 2 dalykų - norėti ir mėgti. Ir net nesiruošiu. Ir apskritai, kokia čia tragedija daroma. Nori - kvieti vaikus. Nenori - nekvieti. Jei nenori, bet privalai kviesti, turim visi liežuvius, kad tartumėmės su jauna šeima. Ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(paukste.rima @ 2011 05 04, 16:04)
Ir kokia Jus jautri besate smile.gif kadangi taip maloniai interpretuojate kitu pasisakymus, leiskite ir i jusiskius atkreipt demesi - is visu pasisakymu sprendziu, kad jus mylite vaikus, ir totaliai nekenciate suaugusiuju smile.gif taigi manau, Jums vertetu i savo svente kviesti isimtinai tik vaikus, be jokiu suaugeliu. Kitokiu atveju niu niu, kas nors gali nusigert, o jeigu sventej nebus alkoholio - o "vdrug" sugalvos kur pakeliui nusiciupes atsinest  g.gif

Paukste.rima, nekiltų jokių dilemų, jeigu kiekvienas ateitų su savo vestuvių vizija ir vaikų vaidmenimis joje. Tačiau kai yra daromi apibendrinimai, kad vaikams vestuvėse apskritai ne vieta, ir tam tikrai amžiaus grupei imamos priskirti kažkokios stereotipinės savybės - tai iš tiesų siutina. Aš nesu prieš vestuves, kur nutariama nekviesti vaikų, ir tas sprendimas argumentuojamas pačių vaikų interesais (tarkime, tylios vietos nebuvimas, arba renginyje vyksta vaidinimas su smurto scenomis arba striptizas, ar kitokie galintys šokiruoti vaikus dalykai). Tačiau kai pradedamos lipdyti etiketės "vaikai daro tą ir aną", gadina, griauna, sujaukia - šitai yra jau labai nepagarbu, ir net diskriminaciška vaikų atžvilgiu, nes lygiai taip pat, kaip ne kartą minėjau, problemų sukelia ir suaugę, ir nežinia, kas labiau. Taigi, tai, jog vaikai neva kelia problemų, negali būti argumentas. Ir mane piktina ne tai, kad kas nors nusprendžia nesikviesti vaikų - tai yra tikrai galimas ir gerbtinas sprendimas, o tai, kokie argumentai yra pasitelkiami. "Nemėgstu vaikų" - tai, atleiskite, tikrai nėra argumentas, nes ir jaunojo tėvų galima nemėgti, o nekviesti kažkodėl negalima.
Atsakyti