QUOTE(mafijozė @ 2011 05 02, 10:02)
jei pati vaikų neturit, ir su jais nesat bendravusi, tada dar pateisinčiau šį nusišnekėjimą, bet kitu atveju - ne
Jei kas ir nusišnekėjo, tai tik tamsta (be to, ir mandagaus elgesio pamokėlės nepamaišytų. Žmonės čia išsako savo nuomones, pataria iš patirties. Niekas neprimetinėja idėjų. Todėl nuleiskit toną)
Palaikau Blyksteli. Pati turiu vaikų, dar daugiau - darbas su jais susijęs. Todėl tikrai manau, kad galiu čia turėti svarią nuomonę, į kurią sveika atsžvelgti. Tik atsižvelgti. Bet visvien žinau, kad žmonės padarys taip, kaip patys sumanę. Ir patys mokysis iš savo klaidų. Deja...
O mes galėsim pasakyt: "Ar aš nesakiau?"
Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2011 05 02, 00:36)
Aga, toks prabangus aksesuaras, naturalumas ir gyvumas bei gražus vaizdas už nedidelę kelių papildomų pyragaičių kainą... Nu moterys, nu mamytės būsimos, gal jau laikas susiprasti, kad vaikas yra toks pat žmogus, kaip ir suaugęs, o ne kažkoks papuošimas ar trukdis?
Ten tie vaikai taip ir atrodė - kaip papuošimas. Beje, laaaaabai abejoju, ar tie vaikai, nulipę nuo balkono, nepakliuvo į armijos auklių ir kt specialiai jiems samdyto personalo rankas. Abejoju, kad jie papuolė į vakarinę/naktinę puotą. Taigi...
Papildyta:
QUOTE(sviecia_saule @ 2011 04 28, 09:37)
Jautrus dalykas iš tikrųjų. Bet aš prieš tokį žaidimą. Verčiau auklę vienam vakarui pasamdyti, kad per vestuves su vaikais užsiimtų, žaidimų pažaistų ir pan.
Vat ir aš sakiau, kad reikia auklės. Bet žmonės šaukia: NEEEEEEEEE
Jaunoji pati ketina rūpintis savo mažamečiu vaiku
Jei yra kas jais rūpinasi vestuvių metu - tada pirmyn, lai būna vestuvėse.
Papildyta:
QUOTE(nakvisa @ 2011 04 28, 11:54)
Vaikysteje esu buvosi 3juose vestuvese..(2labai dideles,1mazesnes....)nieks nesamde mum jokiu aukliu,visi dideli ir mazi susitelkem i buri ir shakocius atakavom....
Aha, aha, vadinasi visvien kažką nusiaubėt
Papildyta:
QUOTE(#Mia# @ 2011 05 01, 10:53)
Suprantu kai nekvieciami vaikai i iskilmingas 2 val trunkancias vestuves (ale dalykinis susitikimas), bet sodyba..... tai ir sakykit tevams, kad vaikas kainuoja tiek ir tiek jei nori atsivesti susimokek, o ne pasakoti apie vaiku sauguma, neidomuma ir pan.
Va, į 2 val vestuves, tai ko gero galima ir kudikėlį atsitempt. Gal pamiegos tuo metu ir nieko net nepajus. O jei ilgesnės - tikrai jau reikia saugumu ir užmtumu rūpintis. O kiek kainuoja vaiko pamaitinimas - tai jau paskutinės eilės klausimas.