QUOTE(ptashka @ 2011 04 26, 09:33)
Nu ja, jau kam prikaisioti kitiems pamokslavima, tai tik jums Yra pasaulis pagal vylabusle ir yra kitas, neteisingas pasaulis ne pagal vylabusle.
O atsakymas i raudonai pazymeta istrauka butu toks: idomu suzinoti vaiku prieziuros patirti, bent jau priziurint kartais giminaiciu vaikus. As anksciau irgi daug ko nesupratau.
O atsakymas i raudonai pazymeta istrauka butu toks: idomu suzinoti vaiku prieziuros patirti, bent jau priziurint kartais giminaiciu vaikus. As anksciau irgi daug ko nesupratau.
vylabusle, jūs pati esate labai kategoriškos nuomonės. . Kad jūsų vestuvės bus pritaikytos ir vaikams, tai labai smagu Bet jūsų variantas yra labiau išimtis nei taisyklė. Dauguma vestuvių būna ne tokios. Ir vaikai vestuvėse tikrai pavargsta. Tai galiu teigti iš savo patirties (būdama vaikas ne kartą esu dalyvavusi vestuvėse, taip pat keliose buvau kaip auklė). Dažnai suaugusieji pavargsta nuo įspūdžių, veiksmo, muzikos, žmonių ir t.t. ką jau bekalbėti apie vaikus.
Aš esu už tai, kad vaikai dalyvautų dieninėje/oficialioje dalyje, bet ne vakarinėje. Ir taip sakau ne todėl, kad nenorėčiau jų matyti, bet todėl, kad atskiriu kas yra vaikų, o kas suaugusiųjų šventė. Vaikams paprasčiausiai dažnai būna nesaugu vestuvėse. Juk jos dažnai būna švenčiamos sodybose, o jose dažnai būna tvenkiniai ar galų gale koks miškelis. Prieš keletą metų netoli nuo mano kaimo esančios sodybos tvenkinyje per vestuves nuskendo 9 metų berniukas, o miške galima pasiklysti. O jei dar kur netoliese gana judrus kelias...
Vaikai iš nuobodulio prisigalvoja visko.
Galų gale vaikams reikalingas režimas. Tokie dalykai kaip neįprastas maistas, miego stoka, garsi muzika tikrai nėra jiems į sveika.